Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846
εγώ πάντως με την Αλεξάνδρα μια χαρά πέρασα  ;)
 Κι  εγω  μια  χαρα  περασα  με  την  Αλεξανδρα  ρε  Νικ , τελικα  πρεπει  να  ειναι  μεγαλη   ασχημοφατσα   αυτος  ο pilo  ρε εσυ  για να μην  περναει  καλα  :crazy: :crazy:  :2funny: :2funny: 

Εγγρ.
15 Σεπ 2018
Κριτικές
17
Like
978
Πόντοι
1.011
Η Αλεξανδρα που ζητησε κ ο φιλος πιο πανω δουλευει η τουλαχιστον προσπαθει να δουλεψει ως cg. Πληροφοριες με pm - δεν εκανα κριτικη γιατι μου ζητησε να μην κανω. Περασα μετρια ουτως η αλλως.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
 Κι  εγω  μια  χαρα  περασα  με  την  Αλεξανδρα  ρε  Νικ , τελικα  πρεπει  να  ειναι  μεγαλη   ασχημοφατσα   αυτος  ο pilo  ρε εσυ  για να μην  περναει  καλα  :crazy: :crazy:  :2funny: :2funny: 
Μια χαρά είναι ο πιλο

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.757
Πόντοι
5.946
Η Αλεξανδρα που ζητησε κ ο φιλος πιο πανω δουλευει η τουλαχιστον προσπαθει να δουλεψει ως cg. Πληροφοριες με pm - δεν εκανα κριτικη γιατι μου ζητησε να μην κανω. Περασα μετρια ουτως η αλλως.

Ναί από πέρισυ είχε κάνει και ένα πέρασμα Θεσσαλονίκη μαζί με την αδερφή της την «Βασιλική» !!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.177
Πόντοι
5.916

μακριά και αγαπημένοι...μεγάλη ξενέρα

mpoxlis

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα!θα μπορούσα να έχω το τηλ του μαγαζιού?

giaka1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2018
Κριτικές
13
Like
651
Πόντοι
991
Το Μελινάκι στον 6o γύρισε;!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Ένα μεσημεριανό πέρασμα στο ίδρυμα.... :headbaning2:

Ανέβηκα πρώτα στον 6ο όροφο...
Η ευγενική κυρία του ορόφου μου παρουσίασε  την Εύα,μελαχρινή,έκφυλη μιλφ με συμπαθητικό σώμα.Η Μόνικα ήταν στο δωμάτιο όπως και η Χριστίνα η οποία είναι μακριά απ'τα γούστα μου με πολλές εναλλαγές κομμωτικής...Μία την είχα δει με ράστα μία με κοντά μαλλιά... :idiot:
Επίσης ήταν και μία Μελίνα στο δωμάτιο αλλά όχι η ρωσσιδούλα που ήταν το καλοκαίρι...(Το αναφέρω καθώς ρώτησε ο συναγωνιστής giaka1976...!) :hi:

Στον 3ο όροφο:
Η Τζέσικα όπως πάντα σταθερή.Έμπαινε στο δωμάτιο...
Η Βίκυ η μελαχρινή κοπέλα με το πλούσιο στήθος.
Η Αγάπη με την μεγάλη γκάμα εσωρούχων...
Η Λέιλα που μπορώ να πω πως έχει κάπως ομορφύνει.Έχει κάτι το πιο γλυκό πάνω της πως να το γράψω...?
Και η Αλέσια με την οποία πέρασα για ένα όμορφο 30λεπτο! :tn04:

Αυτά από εδώ...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ένα μεσημεριανό πέρασμα στο ίδρυμα.... :headbaning2:

Ανέβηκα πρώτα στον 6ο όροφο...
Η ευγενική κυρία του ορόφου μου παρουσίασε  την Εύα,μελαχρινή,έκφυλη μιλφ με συμπαθητικό σώμα.Η Μόνικα ήταν στο δωμάτιο όπως και η Χριστίνα η οποία είναι μακριά απ'τα γούστα μου με πολλές εναλλαγές κομμωτικής...Μία την είχα δει με ράστα μία με κοντά μαλλιά... :idiot:
Επίσης ήταν και μία Μελίνα στο δωμάτιο αλλά όχι η ρωσσιδούλα που ήταν το καλοκαίρι...(Το αναφέρω καθώς ρώτησε ο συναγωνιστής giaka1976...!) :hi:

Στον 3ο όροφο:
Η Τζέσικα όπως πάντα σταθερή.Έμπαινε στο δωμάτιο...
Η Βίκυ η μελαχρινή κοπέλα με το πλούσιο στήθος.
Η Αγάπη με την μεγάλη γκάμα εσωρούχων...
Η Λέιλα που μπορώ να πω πως έχει κάπως ομορφύνει.Έχει κάτι το πιο γλυκό πάνω της πως να το γράψω...?
Και η Αλέσια με την οποία πέρασα για ένα όμορφο 30λεπτο! :tn04:

Αυτά από εδώ...
:dancing: εσενα θελουμε!!!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618

Είναι μελαχρινή με μακριά μαλλιά λευκή επιδερμίδα και πλούσιο φυσικό στήθος.Στο μασάζ θέλει δουλίτσα όπως και στο πρόγραμμα όταν έχεις κοντά σου φίρμες όπως αυτές που αναφέρθηκαν. ..
Guru  :hi:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.757
Πόντοι
5.946
να συμπληρώσω πως η Βίκυ μιλάει εξαιρετικά Ελληνικά αν και προέρχεται από πρώην Σοβιετική Δημοκρατία, έχει φυσικότατο πλουσιότατο σφριγηλότατο στήθος και καλή αισθησιακή τεχνική στην ελεύθερη πίπα, δεν βιάζεται και είναι μια γυναίκα καμπυλάτη (προσοχή Οχι παχιά) με ιδιαίτερα ερωτική διάθεση και αύρα, όχι εργαλέιο όπως η Τζέσσικα και η Λέιλα και η αποχωρήσασα Μαρίνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κλαίς τα λεφτά σου. Περίπου τα ίδια με λίγο λιγότερη εμπειρία από μέρους της μπορώ να πώ και για την Λένια (Λένα?)...
Βασίλη με την Αλέσια ρε φίλε έτσι που είσαι συνηθισμένος με τα πιπίνια του Γκλαμούρ πώς στο διάολο πας?
κλείνεις τα μάτια? φοράς μάσκα ύπνου?
τι σχιζοφρένεια είναι αυτή? και μη μου πείς ο καλός μύλος και τρίχες στ' αρχίδια του Νταλάρα...
τα σέβη μου, σας κούρασα πάλι με τα προβλήματά σας...

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Ωραία μαγαζιά και τα 2 με φοβερά κομμάτια ανα χρονικά διαστήματα  :heavymetalbig:

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.501
Πόντοι
26.236
Ωραιο το Jessikaki και καλο παιδί .
Είχα να το δω πάνω από 6μηνο κ έγινε οπως πάντα μάχη !!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
να συμπληρώσω πως η Βίκυ μιλάει εξαιρετικά Ελληνικά αν και προέρχεται από πρώην Σοβιετική Δημοκρατία, έχει φυσικότατο πλουσιότατο σφριγηλότατο στήθος και καλή αισθησιακή τεχνική στην ελεύθερη πίπα, δεν βιάζεται και είναι μια γυναίκα καμπυλάτη (προσοχή Οχι παχιά) με ιδιαίτερα ερωτική διάθεση και αύρα,

το καλυτερο της δεν το ανεφερες, στο χαμογελο χανει  :undecided:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Είναι μελαχρινή με μακριά μαλλιά λευκή επιδερμίδα και πλούσιο φυσικό στήθος.Στο μασάζ θέλει δουλίτσα όπως και στο πρόγραμμα όταν έχεις κοντά σου φίρμες όπως αυτές που αναφέρθηκαν. ..
Guru  :hi:
μπιλλυυυυυυυυυ!!!!..τα σεβη μου!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
να συμπληρώσω πως η Βίκυ μιλάει εξαιρετικά Ελληνικά αν και προέρχεται από πρώην Σοβιετική Δημοκρατία, έχει φυσικότατο πλουσιότατο σφριγηλότατο στήθος και καλή αισθησιακή τεχνική στην ελεύθερη πίπα, δεν βιάζεται και είναι μια γυναίκα καμπυλάτη (προσοχή Οχι παχιά) με ιδιαίτερα ερωτική διάθεση και αύρα, όχι εργαλέιο όπως η Τζέσσικα και η Λέιλα και η αποχωρήσασα Μαρίνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κλαίς τα λεφτά σου. Περίπου τα ίδια με λίγο λιγότερη εμπειρία από μέρους της μπορώ να πώ και για την Λένια (Λένα?)...
Βασίλη με την Αλέσια ρε φίλε έτσι που είσαι συνηθισμένος με τα πιπίνια του Γκλαμούρ πώς στο διάολο πας?
κλείνεις τα μάτια? φοράς μάσκα ύπνου?
τι σχιζοφρένεια είναι αυτή? και μη μου πείς ο καλός μύλος και τρίχες στ' αρχίδια του Νταλάρα...
τα σέβη μου, σας κούρασα πάλι με τα προβλήματά σας...

Κανένα πρόβλημα.Αφού το ανέφερα δεκτές όλες οι παρατηρήσεις. :hi:
Γίνεται να μην πας με Αλέσια ή την Ελένη πιο παλιά από Στουρνάρη...?Αυτά εσείς μου τα μάθατε... ;)
Εδώ είναι πιστεύω άλλη κατηγορία γυναικών.
Γυναίκες με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και γυναίκες που όποιος από εδώ και να πάει θα περάσει τέλεια.Έχουν αναφερθεί άκρως θετικά σχόλια από όλους.
Οπότε περνάς στο δωμάτιο χωρίς πολλές σκέψεις...

της είχα μπουκωμένο το στόμα και δεν το πρόσεξα...

Αυτά κάνεις και... :s&m_1:

μπιλλυυυυυυυυυ!!!!..τα σεβη μου!!

Μέγιστε! :respect:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom