ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Νέα άφιξη....
Προχθές που πέρασα δεν ήταν....
Προχθές που πέρασα δεν ήταν....
Ήταν σούπερ σχεδόν σε όλα της.πεστε στην μαρινα να γυρίσει πίσω..
από υπηρεσίες και συμπεριφορά ήταν κορυφή τουλάχιστον μαζί μου, αλλά δεν έχω διαβάσει αν θυμάμαι καλά και παράπονα εδώ μέσα..από εμφάνιση μια χαρά ειναι το κορίτσι βέβαια ο καθένας εχει τα γούστα του και είναι και εν μέρει υποκειμενικό..Ήταν σούπερ σχεδόν σε όλα της.
Υπάρχει κάποια νεότερη συνεύρεση με την κυρία;Συνάντηση με Μαίρη ( μπορει και Μαρία έχω κολλήσει) στον 3ο. Ρωσίδα 50άρα με πολύ καλό σώμα για την ηλικία της. Φοβερά περιποιητική, σεξ και από τις τρεις τρύπες και γλύψιμο παντού. Πολύ πρόθυμη και υποτακτική. Μοναδικό μειονέκτημα δε μιλάει γρι Ελληνικά. Μόνο Ρωσικα...Συστήνεται για τους λάτρεις των gilf και ιδιαίτερα του Ρωσικού μπλοκ...
Υπάρχει κάποια νεότερη συνεύρεση με την κυρία;
Όντως πρόκειται για καλη περίπτωση;
Όποιος μπορεί να στείλει το τηλέφωνο, ευχαριστώ πολύ
Όντως έχεις μπερδευτεί...
εγώ προσωπικά δεν την έχω πετύχει ποτέ σε μασατζίδικο...
την είχα πάρει όταν πρωτοξεκίνησε πριν από καμιά δεκαριά χρόνια, νομίζω στο Σ144...
την εποχή και της Καρολάιν της Ουγγαρέζας ημι-πορνοστάρ...
η Μόνικα είταν τότε κοριτσάκι...
μπορεί και να τις μπερδεύω... ξέρεις πόσες Μόνικες έχει γαμήσει ο Αθηναικός λαός?
πάντως αυτή στο μασατζίδικο είναι μαυριδερό προχωρημένης ηλικίας μίλφ...
μη ξύνεις πληγές! Πήγαινε κοιμήσουτην εποχή και της Καρολάιν της Ουγγαρέζας ημι-πορνοστάρ...
Είναι άλλη δλδ?
Σταμάτησε από τον 6ο όροφο??Η Μόνικα που θες είναι τώρα στη Στουρνάρη 29, όπως ήταν παλιότερα. Επίσης κατάγεται από τα Τίρανα, τη πασίγνωστη πρωτεύουσα της Σερβίας.