You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
ρε μαλακα μπερδευτηκα, μπηκα στο σαββα και εφαγα τυροπιτα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
ρε μαλακα μπερδευτηκα, μπηκα στο σαββα και εφαγα τυροπιτα
Ωχχχ χεχεχε μετά δε πήγες να την χωνέψεις...;
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
ηταν πιασμενα τα στανταρακια μουΩχχχ χεχεχε μετά δε πήγες να την χωνέψεις...;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.755
- Πόντοι
- 41.813
ευχαριστώ φίλε, απλά δεν είμαι θαμώνας σε τέτοια μαγαζιά. Στο σαϊτ είχα γραφτεί τόσο παλιά που δεν το θυμόμουν. Τα like τα κατάλαβα... Και για το ποιος είναι γλόμπος κατάλαβα
οκ να 'σαι καλα
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
αγαπη μουυυυυυυυυυυυυυρε μαλακα μπερδευτηκα, μπηκα στο σαββα και εφαγα τυροπιτα
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
αγαπη μουυυυυυυυυυυυυυ
ελα φβ να μου πεις κανενα νεο ρεεεεεεεεε
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.047
- Πόντοι
- 46.232
επίσκεψη σήμερα
στον 6ο όροφος η πάντα ευγενική σερίφησσα με πέρασε στο σαλονάκι , μου είπε ότι
δουλεύουν σήμερα πέντε κοπέλες αλλά οι δύο ήταν στο δωμάτιο (Λίζα και Μόνικα)έτσι είδα τις
Χριστίνα με ξανθορόζ ράστα μαλλί κανονικό σώμα με 2άρι βυζί και αρκετά τατού , γνωστή απο πολλά μαγαζιά.
Εύα μελαχρινή παχουλή κοπέλα με 2.5άρι βυζί και
Έρρικα καστανή 25άχρονη Ρουμάνα με κανονικό ωραίο κορμί .
στον 3ο όροφος σήμερα η σερίφησσα η Αννα φάνηκε απο την αρχή ότι δεν ήταν στην μέρα της... μούντρούχα
με πέρασε στο ευρύχωρο σαλόνι , και με ρώτησε αν θέλω να δώ τις κοπέλες ... της είπα γι αυτό ήρθα... μου είπε με ποια θές
να περάσεις και της απάντησα να τις δώ πρώτα , φώναξε από το επιτραπέζιο μικρόφωνο κορίτσια ελάτε...μετά απο λίγο εμφανίστηκε
η Έλενα , ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί ψηλόλιγνη με 1.5άρι βυζί .
Περίμενα και τις υπόλοιπες κοπέλες ...πέρασε κάνα 2λέπτο και με ρωτάει θα περάσεις ? Να δώ και τις άλλες κοπέλες τις λέω ...
Ποιά θές με ρωτάει , ποίες έχει της απαντάω , πρίν πει της λέω άστο θα περάσω με την Τζέσικα που ήξερα ότι δουλεύει , οκ θα βγει σε μισή ώρα , θα περιμένω της απαντάω , ποίες άλλες έχει , την Λεϊλα και την Μαρίνα μου απαντάει , δεν θές να περάσεις με την Έλενα μου κάνει ξανά , όχι της λέω θα περιμένω την Τζέσικα , έκανα λάθος μου λέει η Τζέσικα θα βγεί μετά απο μιάμιση ώρα...δεν θές να περάσεις με την Ελενα (τρίτη φορά που ρωτάει) όχι της λέω και σηκώνομαι χαιρετάω και φέυγω..
δουλεύουν σήμερα πέντε κοπέλες αλλά οι δύο ήταν στο δωμάτιο (Λίζα και Μόνικα)έτσι είδα τις
Χριστίνα με ξανθορόζ ράστα μαλλί κανονικό σώμα με 2άρι βυζί και αρκετά τατού , γνωστή απο πολλά μαγαζιά.
στον 3ο όροφος σήμερα η σερίφησσα η Αννα φάνηκε απο την αρχή ότι δεν ήταν στην μέρα της... μούντρούχα
με πέρασε στο ευρύχωρο σαλόνι , και με ρώτησε αν θέλω να δώ τις κοπέλες ... της είπα γι αυτό ήρθα... μου είπε με ποια θές
να περάσεις και της απάντησα να τις δώ πρώτα , φώναξε από το επιτραπέζιο μικρόφωνο κορίτσια ελάτε...μετά απο λίγο εμφανίστηκε
Περίμενα και τις υπόλοιπες κοπέλες ...πέρασε κάνα 2λέπτο και με ρωτάει θα περάσεις ? Να δώ και τις άλλες κοπέλες τις λέω ...
Ποιά θές με ρωτάει , ποίες έχει της απαντάω , πρίν πει της λέω άστο θα περάσω με την Τζέσικα που ήξερα ότι δουλεύει , οκ θα βγει σε μισή ώρα , θα περιμένω της απαντάω , ποίες άλλες έχει , την Λεϊλα και την Μαρίνα μου απαντάει , δεν θές να περάσεις με την Έλενα μου κάνει ξανά , όχι της λέω θα περιμένω την Τζέσικα , έκανα λάθος μου λέει η Τζέσικα θα βγεί μετά απο μιάμιση ώρα...δεν θές να περάσεις με την Ελενα (τρίτη φορά που ρωτάει) όχι της λέω και σηκώνομαι χαιρετάω και φέυγω..
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Αν είναι εύκολο μπορεί κάποιος να μου δώσει τον αριθμό τηλεφώνου?
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Σωστός και πολύ άντεξες και δεν την διαολόστειλες...επίσκεψη σήμερα
και εγω την ίδια κουβέντα έκανα. Με ρώτησε εάν θέλω να δω τις κοπέλες , τη ρώτησα ποιες έχεις μου ανάφερε τη Τζέσικα , τη Λειλά, μετά θυμήθηκε ότι είναι στο δωμάτιο για μια ώρα και οι δύο, μου έφερε να δω την Ελενα , αδύνατη ξανθιά καρέ μαλλι, μια άλλη παχουλούλα και τη Βίκυ που την ήξερα. Δεν μου είπε για Μαρίνα. Προτίμησα τον 6ο.
tsourekas002
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
ενα τηλ αν μπορει καποιος παρακαλω..Επισης ισχυει το 11-9 το οραριο που ειπε ο φιλος?
lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 223
- Πόντοι
- 21
Η Χριστίνα από τον 6ο είναι καλή; Ξέρει κάποιος;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.755
- Πόντοι
- 41.813
Η Χριστίνα από τον 6ο είναι καλή; Ξέρει κάποιος;
για δες εδω
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.755
- Πόντοι
- 41.813
ενα τηλ αν μπορει καποιος παρακαλω..Επισης ισχυει το 11-9 το οραριο που ειπε ο φιλος?
ισχυει το ωραριο μαν. χθες εκανα παλι επισκεψη αργα.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
Όχι ρε πούστη χασαμε το Μαρινάκι;
όχι ρε πούστη...
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.755
- Πόντοι
- 41.813
Σε σημερινό πέρασμα μου ανακοινώθηκε απο την υπηρεσία οτι η μαρίνα σταμάτησε..
Ξέρει κάποιος τίποτα;
ισχυει
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
ισχυει
πρέπει να μάθουμε πού πήγε ή άν σταμάτησε γενικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις