Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
Για κάποια νινα στον 6ο έχουμε αποψη;;;; τη μαυρουκα????

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.755
Πόντοι
41.813
ευχαριστώ φίλε, απλά δεν είμαι θαμώνας σε τέτοια μαγαζιά. Στο σαϊτ είχα γραφτεί τόσο παλιά που δεν το θυμόμουν. Τα like τα κατάλαβα... Και για το ποιος είναι γλόμπος κατάλαβα :)

οκ να 'σαι καλα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.047
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα

στον 6ο όροφος η πάντα ευγενική σερίφησσα με πέρασε στο σαλονάκι , μου είπε ότι
δουλεύουν σήμερα πέντε κοπέλες αλλά οι δύο ήταν στο δωμάτιο (Λίζα και Μόνικα)έτσι είδα τις
Χριστίνα με ξανθορόζ ράστα μαλλί κανονικό σώμα με 2άρι βυζί και αρκετά τατού , γνωστή απο πολλά μαγαζιά.
Εύα μελαχρινή παχουλή κοπέλα με 2.5άρι βυζί και
Έρρικα καστανή 25άχρονη Ρουμάνα με κανονικό ωραίο κορμί .

στον 3ο όροφος σήμερα η σερίφησσα η Αννα φάνηκε απο την αρχή ότι δεν ήταν στην μέρα της... μούντρούχα
με πέρασε στο ευρύχωρο σαλόνι , και με ρώτησε αν θέλω να δώ τις κοπέλες ... της είπα γι αυτό ήρθα... μου είπε με ποια θές
να περάσεις και της απάντησα να τις δώ πρώτα , φώναξε από το επιτραπέζιο μικρόφωνο κορίτσια ελάτε...μετά απο λίγο εμφανίστηκε
η Έλενα , ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί ψηλόλιγνη με 1.5άρι βυζί .
Περίμενα και τις υπόλοιπες κοπέλες ...πέρασε κάνα 2λέπτο και με ρωτάει θα περάσεις ? Να δώ και τις άλλες κοπέλες τις λέω ...
Ποιά θές με ρωτάει , ποίες έχει της απαντάω , πρίν πει της λέω άστο θα περάσω με την Τζέσικα που ήξερα ότι δουλεύει , οκ θα βγει σε μισή ώρα , θα περιμένω της απαντάω , ποίες άλλες έχει , την Λεϊλα και την Μαρίνα μου απαντάει , δεν θές να περάσεις με την Έλενα μου κάνει ξανά , όχι της λέω θα περιμένω την Τζέσικα , έκανα λάθος μου λέει η Τζέσικα θα βγεί μετά απο μιάμιση ώρα...δεν θές να περάσεις με την Ελενα (τρίτη φορά που ρωτάει) όχι της λέω και σηκώνομαι χαιρετάω και φέυγω..   

• Like
Αντιδράσεις: viator
Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Αν είναι εύκολο μπορεί κάποιος να μου δώσει τον αριθμό τηλεφώνου?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
επίσκεψη σήμερα

στον 6ο όροφος η πάντα ευγενική σερίφησσα με πέρασε στο σαλονάκι , μου είπε ότι
δουλεύουν σήμερα πέντε κοπέλες αλλά οι δύο ήταν στο δωμάτιο (Λίζα και Μόνικα)έτσι είδα τις
Χριστίνα με ξανθορόζ ράστα μαλλί κανονικό σώμα με 2άρι βυζί και αρκετά τατού , γνωστή απο πολλά μαγαζιά.
Εύα μελαχρινή παχουλή κοπέλα με 2.5άρι βυζί και
Έρρικα καστανή 25άχρονη Ρουμάνα με κανονικό ωραίο κορμί .

στον 3ο όροφος σήμερα η σερίφησσα η Αννα φάνηκε απο την αρχή ότι δεν ήταν στην μέρα της... μούντρούχα
με πέρασε στο ευρύχωρο σαλόνι , και με ρώτησε αν θέλω να δώ τις κοπέλες ... της είπα γι αυτό ήρθα... μου είπε με ποια θές
να περάσεις και της απάντησα να τις δώ πρώτα , φώναξε από το επιτραπέζιο μικρόφωνο κορίτσια ελάτε...μετά απο λίγο εμφανίστηκε
η Έλενα , ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί ψηλόλιγνη με 1.5άρι βυζί .
Περίμενα και τις υπόλοιπες κοπέλες ...πέρασε κάνα 2λέπτο και με ρωτάει θα περάσεις ? Να δώ και τις άλλες κοπέλες τις λέω ...
Ποιά θές με ρωτάει , ποίες έχει της απαντάω , πρίν πει της λέω άστο θα περάσω με την Τζέσικα που ήξερα ότι δουλεύει , οκ θα βγει σε μισή ώρα , θα περιμένω της απαντάω , ποίες άλλες έχει , την Λεϊλα και την Μαρίνα μου απαντάει , δεν θές να περάσεις με την Έλενα μου κάνει ξανά , όχι της λέω θα περιμένω την Τζέσικα , έκανα λάθος μου λέει η Τζέσικα θα βγεί μετά απο μιάμιση ώρα...δεν θές να περάσεις με την Ελενα (τρίτη φορά που ρωτάει) όχι της λέω και σηκώνομαι χαιρετάω και φέυγω..   
Σωστός και πολύ άντεξες και δεν την διαολόστειλες...

gkots

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
και εγω την ίδια κουβέντα έκανα. Με ρώτησε εάν θέλω να δω τις κοπέλες , τη ρώτησα ποιες έχεις μου ανάφερε τη Τζέσικα , τη Λειλά, μετά θυμήθηκε ότι είναι στο δωμάτιο για μια ώρα και οι δύο, μου έφερε να δω την Ελενα , αδύνατη ξανθιά καρέ μαλλι, μια άλλη παχουλούλα και τη Βίκυ που την ήξερα. Δεν μου είπε για Μαρίνα. Προτίμησα τον 6ο.

tsourekas002

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2014
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
ενα τηλ αν μπορει καποιος παρακαλω..Επισης ισχυει το 11-9 το οραριο που ειπε ο φιλος?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.264
Πόντοι
2.306
Σε σημερινό πέρασμα μου ανακοινώθηκε απο την υπηρεσία οτι η μαρίνα σταμάτησε..
Ξέρει κάποιος τίποτα;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.741
Πόντοι
5.946
Όχι ρε πούστη χασαμε το Μαρινάκι;