petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.781
- Πόντοι
- 41.813
Μπορεί να μου κάποιος η Μαρίνα από στήθος πως πάει?και γενικά εμφάνιση γτ δεν θυμάμαι να την έχω δει καλά!
εδω τα λεμε ολα
Μπορεί να μου κάποιος η Μαρίνα από στήθος πως πάει?και γενικά εμφάνιση γτ δεν θυμάμαι να την έχω δει καλά!
Απο στηθος μια χαρα τα παει...Πηγαινε ξανα να την δεις,τα σπαει το Μαρινακι!!!!Μπορεί να μου κάποιος η Μαρίνα από στήθος πως πάει?και γενικά εμφάνιση γτ δεν θυμάμαι να την έχω δει καλά!
Εχουν γραφτεί για Τζεσικα δεκαδες θετικα σχόλια...!Στο top 3 των Μασαζερί!τις προάλλες πέρασα να τσεκάρω την Λέιλα που δεν την είχα δει αλλά πέτυχα ελεύθερη την Τζέσικα οπότε καταλαβαίνετε
μπήκα με πλάνο να την ξεμουνιάσω δυνατά αλλά μου έκανε reraise και με ξεπούτσιασε αυτή
φοβερή επαγγελματίας
Εχουν γραφτεί για ΤζεσικαδεκαδεςΧΙΛΙΑΔΕΣ θετικα σχόλια...!Στοtop 3Νο 1 των Μασαζερί!
απλά είναι λίγο μπουτούκα... δεν είναι Τζέσσικα...
αλλά έχει ωραίο προσωπάκι...
Έτσι!!!!Και πολυ καλά εκανες!!!Χαχαχατο εφτιαξα λιγο
Τί εννοείς ζόρζε Ζωκλάρες???
ότι έχει λίγο μπουτάκια και περιφέρεια το Μαρινάκι...
δεν είναι σαν το Τζεσικάκι...
τις προάλλες πέρασα να τσεκάρω την Λέιλα που δεν την είχα δει αλλά πέτυχα ελεύθερη την Τζέσικα οπότε καταλαβαίνετε
μπήκα με πλάνο να την ξεμουνιάσω δυνατά αλλά μου έκανε reraise και με ξεπούτσιασε αυτή
φοβερή επαγγελματίας
Δυνατό ρόστερ το ίδρυμα όχι αστεία...!
Ενταξει αμα σε "εφτιαξε" ολα κομπλε!!!!Το ρόστερ είναι δύναμη,θα συμφωνήσω!!!Η κυρία στην υποδοχή είναι λίγο αλλού όμως!!!
Είχα περάσει ένα απόγευμα κατά τις 7.40 για την Αλίσια αλλά ήταν ήδη σε ραντεβού και με ενημέρωσε η κυρία στην υποδοχή πως θα βγει κατά τις 8.15!Την ρώτησα αν μπορούσα να περιμένω και να μπω μετά με την Αλίσια (8.15)και μου είπε οκ!Από τις 8.00 άρχιζε να με ''πρήζει'' για την ώρα και να περάσω να ετοιμαστώ να περιμένω την Αλίσια για να μην αργήσω και άλλα τέτοια κουλά!Με ξενέρωσε γιατί την ρώτησα από την αρχή και αν είχε θέμα με την ώρα και έπρεπε να σχολάσει ακριβώς 9 έπρεπε να μου το πει να φύγω!Είχα καιρό όμως να συναντήσω την Αλίσια και έμεινα αλλά είχα ήδη ξενερώσει!Ευτυχώς με ''τακτοποίησε'' η Αλίσια!
Οο περισσοτεροι που εχουν επισκεφτει το ιδρυμα εχουν παρει και τις δυο....!!!Τωρα γουστα ειναι αυτα...Αλίσια η Τζέσικα?
Οο περισσοτεροι που εχουν επισκεφτει το ιδρυμα εχουν παρει και τις δυο....!!!Τωρα γουστα ειναι αυτα...
Έχουμε κανένα τηλ να μάθω πότε είναι η Μαρίνα;
εχεις πμ!Έχουμε κανένα τηλ να μάθω πότε είναι η Μαρίνα;