κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Μπριζολα; Δεν εχει;
Μπριζολα; Δεν εχει;
...η Βασιλική έφυγε ή την βρίσκουμε στον 3ο;;;Επισκεψη στον εκτο οροφο πριν απο λιγο.....Ντιανα,Λιζακι,Ρεγγινα,Καρλα,Σαρα και η νεα αφιξη του ιδρυματος Ναταλι...!!!Μελαχρινη κοπελα με καλλιγραμμο σωμα,ωραιο φυσικο βυζακι,σεξυ παρουσια και εκφυλο προσωπο πολλα υποσχομενο....Φορουσε ενα σετ σεξυ μαυρα εσωρουχα....Τιμηθηκε με πολυ καλες εντυπωσεις!!Λεπτομερειες στην κριτικη που ακολουθει...!
Καλως τον!!!!Απ'οτι ξερω εκει ειναι,απλα χθες ηταν Κυριακη και δουλευουν πιο λιγα κοριτσια.......η Βασιλική έφυγε ή την βρίσκουμε στον 3ο;;;
Καλως τον!!!!Απ'οτι ξερω εκει ειναι,απλα χθες ηταν Κυριακη και δουλευουν πιο λιγα κοριτσια....
γύρισε το μωρό?Βασικα σειρα πρεπει να παρει....Ποσοι περιμενουν το Τζεσικακι...!
Ναι εκεί είναι!!!Πριν πας ομως παρε ενα τηλ!γύρισε το μωρό?
Δεν το γνωριζα αυτο και προχθες επειδη ηταν κυριακη θεωρησα πως θα λειπει....Παντως η μια εκ των δυο ηταν εδω,τουλαχιστον οταν περασα....δεν είσαι καλά πληροφορημένος Βασίλη...
για την επόμενη εβδομάδα τα κορίτσια (οι αδερφούλες) θα εκδίδονται σε άλλο χώρο σε άλλη πόλη...
Ναι εκεί είναι!!!Πριν πας ομως παρε ενα τηλ!
δεν έχω ιδέα διότι αυτή η κορασίδα δεν μου άρεσε ποτέ.
γύρισε το μωρό?
πριν 15 μερες το γραψαμε. τρεις σελιδες πισω.
πιαστηκες αδιαβαστος φιλε
ναι αλλά δυο μέρες που πηρα τηλ την περασμένη εβδομάδα να δω αν ειναι απουσίαζε...πριν 15 μερες το γραψαμε. τρεις σελιδες πισω.
Γι αυτο τηλ πριν πας...Σιγουρο δεν ειναι τιποτα....ναι αλλά δυο μέρες που πηρα τηλ την περασμένη εβδομάδα να δω αν ειναι απουσίαζε...
πριν 15 μερες το γραψαμε. τρεις σελιδες πισω.
Σίγουρα μόνο με τηλΓι αυτο τηλ πριν πας...Σιγουρο δεν ειναι τιποτα....
Οχι απλα ομαδα δυνατη ... παλι ρε τυχερακια επεσες στο τριπτυχο του αναλ και της καυλας , Λειλα , Τζεσσικα , Αλεσια , αναλ μεχρι να λιωσει το πεος ευγε Μπιλυ μου ελπιζω να περασες καλα με το Μαρινακι φιλτατε ;) ;)Μεσημεριανη επισκεψη στον τριτο οροφο...Η ομαδα δυνατη για Σαββατο....Λειλα,Αλεσια,Τζεσικα,Μαρινα....Μολις ειδα τη Μαρινα περασα αβλεπι....!Αριστη στο προγραμμα και στο κομματι του μασαζ....!Λεπτομερειες στην κριτικη που ακολουθει...!
Οχι απλα ομαδα δυνατη ... παλι ρε τυχερακια επεσες στο τριπτυχο του αναλ και της καυλας , Λειλα , Τζεσσικα , Αλεσια , αναλ μεχρι να λιωσει το πεος ευγε Μπιλυ μου ελπιζω να περασες καλα με το Μαρινακι φιλτατε ;) ;)