Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι στο ίδρυμα....Ευχάριστα νέα!!!! :heavymetalbig: Επέστρεψε η "αγνοούμενη"....!!!!Ναι ναι ναι ήρθε η Τζέσικα!!!! :klapste: Μαζι της οι Λειλα και Αλεσια...Στον εκτο η Αναμπελ,η Λιζα,η μονικα και η Σαρα που τιμηθηκε την προηγουμενη εβδομαδα....Αυτα απο εδω....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι στο ίδρυμα....Ευχάριστα νέα!!!! :heavymetalbig: Επέστρεψε η "αγνοούμενη"....!!!!Ναι ναι ναι ήρθε η Τζέσικα!!!! :klapste: Μαζι της οι Λειλα και Αλεσια...Στον εκτο η Αναμπελ,η Λιζα,η μονικα και η Σαρα που τιμηθηκε την προηγουμενη εβδομαδα....Αυτα απο εδω....

Από χθές ήταν εκεί η κοριτσάρα μας.
:grin:

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
21
Like
557
Πόντοι
4.440
Περασμα από 3ο όροφο σήμερα το πρωί μπας και πέτυχω το Τζεσικακι , υποτίθεται ότι ηταν εκει σε δίωρο πρόγραμμα ,μου παρουσιασε αρκετες κοπελες (6-7)εντυπωση μου εκανε η ευα αρκτα προστυχοφατσα ισως επιστρεψω καποια στιγμη για να δοκιμασω
Στον 6ο δεν ειχε ποικιλία 4 κοπελες ηταν ειμουν ετοιμος να περασω με την μαυρουλα που είναι και κορμαρα  αλλα δεν το εκανα γιατι οσο και αν με καβλωνει το σοκολατι οσες φορες και αν εχω δοκιμασει ηταν ξεπετες

Tsago

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Εχω δοκιμασει σαρα(μαυρη), αλισια, τζεσικα, μονικα και ευα.
Η καλυτερη επιλογη απο αποψη χημειας και υπηρεσιων ηταν η μονικα.
Στο body to body κανει θαυματα!

ciko mares

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2013
Like
346
Πόντοι
21
Περασμα από 3ο όροφο σήμερα το πρωί μπας και πέτυχω το Τζεσικακι , υποτίθεται ότι ηταν εκει σε δίωρο πρόγραμμα ,μου παρουσιασε αρκετες κοπελες (6-7)εντυπωση μου εκανε η ευα αρκτα προστυχοφατσα ισως επιστρεψω καποια στιγμη για να δοκιμασω
Στον 6ο δεν ειχε ποικιλία 4 κοπελες ηταν ειμουν ετοιμος να περασω με την μαυρουλα που είναι και κορμαρα  αλλα δεν το εκανα γιατι οσο και αν με καβλωνει το σοκολατι οσες φορες και αν εχω δοκιμασει ηταν ξεπετες
Καλά για να πάρεις το Τζέσικακι σήμερα είχε τουλάχιστον δίωρη αναμονή, ούτε λεφτά να μοιράζανε. :cheesy:  :cheesy:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Στον 6ο δεν ειχε ποικιλία 4 κοπελες ηταν ειμουν ετοιμος να περασω με την μαυρουλα που είναι και κορμαρα  αλλα δεν το εκανα γιατι οσο και αν με καβλωνει το σοκολατι οσες φορες και αν εχω δοκιμασει ηταν ξεπετεςδ
Αυτη η Ευα, ειναι η πρωην Μαρνης;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Δυστυχώς δεν είναι όλες Τζέσικες.
Οτι αξιζει, το πισινο συστημα, αλλα με τασεις ξεπετας.
Όντως το πισω συστημα αξιζει....Την ειχα τιμησει στο Μαρνης πριν αρκετο καιρο....Προσφατη εμπειρια δεν εχω...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
Για όσους ψάχνουν την Καίτη από τον 6ο όροφο, το 20χρονο αλβανο-πιπίνι με τα φουντωτά μαλλιά, να επιβεβαιώσω (πέρασα σήμερα) ότι συνεχίζει σαν στούντιοκοριτσο επ ονοματι Παολίνα στην αλυσίδα Κασσανδρας 6- Συγγρού 296 κ.ο.κ.

Διας_1987

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
επειδη θελω να κανω μια ερευνα ;) σε ποιες κοπελες παιζει λοκω στο προγραμμα τους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom