jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τι σπουδαζει?
ανατομια ανθρωπολογια
τι σπουδαζει?
αμεσως εσυ
γυρνα πίσω ..Σημερινο περασμα απ το εν λογω καταστημα..
Οπως ενημερωθηκα η Τζεσσικα παλι σταματησε :S , ουδεις ξερει ποτε θα επιστρεψει..
Η Λειλα επανερχεται σε κανα 2βδομαδο..
Εντοπιστηκε μια νεα ομορφη παρουσια στον 6ο ακουει στο ονομα Μαριαλενα..αλλα δε δοκιμασα
γυρνα πίσω ..
ακόμα καλύτερα.....ή έστω τηλεφώνα!!!! :-
Μετριου αναστηματος(οχι κοντη παντως), μαυρομαλλα, ηλικιας 25-30, με μεγαλουτσικα 3αρια μαλλον βυζια και μπαμπατσικο κωλαρακι..Για ρίξε μια περιγραφή. Πώς είναι αυτή η Μαριαλένα??
Γιατί κάπου πάει το μυαλό μου...
Ναι ξέρω ποια λές. Η συγκεκριμένη είχε περάσει από το Diamonds στην Δάφνη για αρκετό διάστημα, ενώ ήτανε και στην Φωτεινή στην Πλατεία Βικτωρίας ένα φεγγάρι. Για μασάζ ούτε λόγος, στο πρόγραμμα το "πνίγει το κουνέλι" αλλά είναι με τις μέρες της.....
Για τον 6ο θα σου πρότεινα πιο σίγουρες λύσεις όπως Μόνικα και Αγάπη!! Πολύ καλό μασάζ και πρόγραμμα σούπερ. Ααα και το Λιζάκι εαν είναι εκεί επίσης καλό.
Που ειναι το λιζακι ?? απαντηση κανειs ??....γιατι το ιδρυμα τα μασαει ...!!!
Thanks man! Μονικα και Αγαπη εχω δοκιμασει με πολυ καλες εντυπωσεις και απ τις 2..οπως και το Λιζακι..Ναι ξέρω ποια λές. Η συγκεκριμένη είχε περάσει από το Diamonds στην Δάφνη για αρκετό διάστημα, ενώ ήτανε και στην Φωτεινή στην Πλατεία Βικτωρίας ένα φεγγάρι. Για μασάζ ούτε λόγος, στο πρόγραμμα το "πνίγει το κουνέλι" αλλά είναι με τις μέρες της.....
Για τον 6ο θα σου πρότεινα πιο σίγουρες λύσεις όπως Μόνικα και Αγάπη!! Πολύ καλό μασάζ και πρόγραμμα σούπερ. Ααα και το Λιζάκι εαν είναι εκεί επίσης καλό.
Και Λειλα οταν επιστρεψει με το καλο..για υπολοιπες δε ξερω,δεν εχω δοκιμασει..Δηλαδή εκτός Αλίσια και Τζέσι παίζει και η Τζιάνα κώλο εμπλοκή? Καμία άλλη?
Προχθές εκεί ήταν...
Άρα μάλλον μεταξύ τους κάτι παίζει....Υπάρχει νομίζω μία σύγχυση με τους δύο ορόφους πλέον...
Και ενω εννοείται πως θα τσεκάρεις και τα δύο μαγαζιά...
οι σερίφισσες προσπαθούν να σε κρατήσουν με το ζόρι στο δικό τους όροφο...
Άρα μάλλον μεταξύ τους κάτι παίζει....
Μπα υγιής ανταγωνισμός θα έλεγα.
Για το Λιζάκι κι εγώ ξέρω ότι ήταν εκεί τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα.
Επίσης να αναφέρω ότι στον 6ο εθεάθη και η Εύα από Μάρνης με την κωλάρα τούμπανο που είχε κάνει κι ένα μικρό πέρασμα απο Ζάνα.