jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Φτου μεσα
28 του μηνα ειναι κλειστα λογικα; επισης το τηλ του καταστηματος δεν το βρισκω
δεν εψαξες καλα. εδω μεσα ειναι
παίζειπαιδια παιζει κανα τηλεφωνο του ιδρυματος γιατι κατεβαινω απο επαρχεια για να ενημερωθω πριν παω.
φιλε μου αυτα ειναι γουστα εμενα π.χ μου αρεσουν εχουν και αυτα το κοινο τουςΕχω μια απορια . Με την Τζεσικα εχω παει 4 φορες , η κοπελα ειναι απαιχτη απο service αλλα και απο εμφανιση πολυ δυνατη και μαυρισμενη οπως μου αρεσει.
Ειναι κοινως μια κατηγορια μονη της . Αλλα υπαρχει κατι που με χαλαει λιγο πανω της .
Τα μεγαλα κρεμαστα μουνοχειλα που εχει. Μονο εμενα ενοχλει αυτο; Ακουω αποψεις...
Εχω μια απορια . Με την Τζεσικα εχω παει 4 φορες , η κοπελα ειναι απαιχτη απο service αλλα και απο εμφανιση πολυ δυνατη και μαυρισμενη οπως μου αρεσει.
Ειναι κοινως μια κατηγορια μονη της . Αλλα υπαρχει κατι που με χαλαει λιγο πανω της .
Τα μεγαλα κρεμαστα μουνοχειλα που εχει. Μονο εμενα ενοχλει αυτο; Ακουω αποψεις...
Εχω μια απορια . Με την Τζεσικα εχω παει 4 φορες , η κοπελα ειναι απαιχτη απο service αλλα και απο εμφανιση πολυ δυνατη και μαυρισμενη οπως μου αρεσει.
εμενα παλι αυτο με καυλωνει τρελά επανω της !!!
[/q uote]
Ελενη και Μονικα (από Σ29) εφυγαν ??
Ελενη ναι εφυγε