Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
301
Πόντοι
21
28 του μηνα ειναι κλειστα λογικα; επισης το τηλ του καταστηματος δεν το βρισκω

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πέρασμα λίγο νωρίτερα από το ίδρυμα... :orchestra:

Παρούσες οι:

Καίτη,ξανθό γκιλφομπάζο με μυωπικά γυαλιά και ατσούμπαλο κορμί-εάν δεν κάνω λάθος είναι η Χριστίνα από Χέυδεν.

Λούσυ,η μελαχροινή Κινέζα,ψηλή με συμπαθητικό πρόσωπο και κανονικό ωραίο σώμα με λίγο πιο γεμάτα μπούτια.

Άννα,ξανθιά ξεπετόφατσα,γεματούλα,κυτταριδοκώλα-η γνωστή από Μάνης 28.

Ντιάνα,ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί,θηλυκό πρόσωπο και σώμα με ωραία πιασιματάκια.

Νικόλ,μελαχροινή με φουντωτό μαλλί,με όμορφο πρόσωπο και με καλό,ελαφρώς ζουμερό,σώμα.

Μια ξανθιά μιλφ με μακρύ μαλλί,με μέτριο πρόσωπο και σώμα με πιασίματα.

Η Τζέσικα ήταν σε δωμάτιο!

Προγράμματα:
60 ευρώ τα 30 λεπτά,80 ευρώ η μία ώρα,100 ευρώ το body to body,120 το νουρου.

glompos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
140
Πόντοι
0
παιδια παιζει κανα τηλεφωνο του ιδρυματος γιατι κατεβαινω απο επαρχεια για να ενημερωθω πριν παω.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Εχω μια απορια . Με την Τζεσικα εχω παει  4 φορες , η κοπελα ειναι απαιχτη απο service αλλα και απο εμφανιση πολυ δυνατη και μαυρισμενη οπως μου αρεσει.
Ειναι κοινως μια κατηγορια μονη της . Αλλα υπαρχει κατι που με χαλαει λιγο πανω της .
Τα μεγαλα κρεμαστα μουνοχειλα που εχει. Μονο εμενα ενοχλει αυτο; Ακουω αποψεις...

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Εχω μια απορια . Με την Τζεσικα εχω παει  4 φορες , η κοπελα ειναι απαιχτη απο service αλλα και απο εμφανιση πολυ δυνατη και μαυρισμενη οπως μου αρεσει.
Ειναι κοινως μια κατηγορια μονη της . Αλλα υπαρχει κατι που με χαλαει λιγο πανω της .
Τα μεγαλα κρεμαστα μουνοχειλα που εχει. Μονο εμενα ενοχλει αυτο; Ακουω αποψεις...
φιλε μου αυτα ειναι γουστα εμενα π.χ μου αρεσουν εχουν και αυτα το κοινο τους

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ας μην της τα τράβαγες συνέχεια!
Της τα ξεχείλωσες!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697

εμενα παλι αυτο με καυλωνει τρελά επανω της !!!  :wanker: :kissass:

Greek_stud

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Κριτικές
23
Like
475
Πόντοι
290

Συμμερίζομαι την άποψη του συναγωνιστή (και εμένα με χαλάει) αλλά φυσικά είναι γούστα αυτά (όπως φάινεται άλλους τους φτιάχνει). Εγώ όποτε πετυχαίνω τζέσικα (μία στις δέκα δηλαδή) επιλέγω στάσεις χωρίς την συγκεκριμένη θέα (βάλτη στα όρθια με το ένα πόδι πάνω στο μασαζοκρέβατο, πάρτη πισωκολητά, είναι όλα τα λεφτά). Από σέρβις δεν παίζεται όμως, οπότε όταν διάβασα την κριτική του συναγωνιστή που πήγε με την Κινέζα ενώ ήταν διαθέσιμη η τζέσικα έσκασα στα γέλια (σωστό το γραφικό  :headbang: που χρησιμοποίησε)...

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Ελενη και Μονικα (από Σ29) εφυγαν ??

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Επανεμφάνιση της Άντζελας-Καλίνκα από το Φρατζή 7 που είχε μεταφερθεί για λίγες μέρες στην έναρξη της λειτουργίας του...
Η Τζέσικα στο δωμάτιο κλασικά και μετά θα ακολουθούσε και άλλος συναγωνιστής......
Αλέσια,Κορίνα,Σάρα και Έλενα εμφανίστηκαν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom