Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.501
Πόντοι
46.232
πριν από κάποια ώρα μετά την Φραντζή ήρθα εδώ. η σεριφησα με πέρασε στο "ταμειο"   οπως γράφει στην πόρτα στο σαλονάκι, παρούσες 3 κοπέλες.
Τζέσικα δεν χρειάζεται συστάσεις είδα το κωλαράκι της και καυλωσα, κλασσικά έμπαινε δωμάτιο.
Λειλα ξανθιά με πιασιματακια βυζαρες και τατου στο δεξί μπούτι, είναι η Νικόλ από Στουρναρη,Συγγρού κλπ αλλά επειδή υπάρχει Και η άλλη Νικόλ της άλλαξαν το όνομα,και
Αλισια η μελαχρινή καυλιαρα μιλφ πέρασα μαζί της μετά από παρά παρά πολύ καιρό, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου

_40_42_(2).jpg
_40_42_(4).jpg

_40_42_(3).jpg
_40_42_(6).jpg

_40_42_(5).jpg
_40_42.jpg

JohnPAPAS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Κριτικές
12
Like
247
Πόντοι
291
μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες καταφερα να δω την Τσεσικα (πριν κανα μηνα)
πηρα το προγραμμα των 80 και περασα στο δωματιο
σε λιγο ερχεται και η Τσεσικα...δεν ενθουσιαστηκα απο την ομορφια της αλλα φτιαχτηκα οταν την ρωτησα τι περιλαμβανει και μου απαντησε.. οτι θελεις εσυ!
αρχισαμε με γλωσοφιλα, πιπα, σεχ, κωλο και τελειωμα στο στομα.
συνεχισαμε με μασαζ (πολυ καλο εαν και δεν το περιμενα)
και μετα αλλον ενα γυρο απο τα ιδια με ΠΟΛΥ καλη συμετοχη και στους δυο γυρους απο την κοπελα.
προσωπο οπως ειπα δεν με ενθουσιασε
απο κορμι εξαρταται εαν σου αρεσουν οι αθλητριες (δεν ξερω εαν ηταν) αλλα απο οτι ειπε γυμναζεται πολυ οποτε εχει ενα δεμενο αθλητικο σωμα και οχι μοντελε
αρνητικο για το μαγαζι οτι το κρεβατι ειναι...διακοσμητικο και καναμε σεξ στον καναπε-κρεβατι

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.894
Πόντοι
2.846
σε λιγο ερχεται και η Τσεσικα...δεν ενθουσιαστηκα απο την ομορφια της αλλα φτιαχτηκα οταν την ρωτησα τι περιλαμβανει και μου απαντησε.. οτι θελεις εσυ!
και μετα αλλον ενα γυρο απο τα ιδια με ΠΟΛΥ καλη συμετοχη και στους δυο γυρους απο την κοπελα.
απο κορμι εξαρταται εαν σου αρεσουν οι αθλητριες (δεν ξερω εαν ηταν) αλλα απο οτι ειπε γυμναζεται πολυ οποτε εχει ενα δεμενο αθλητικο σωμα και οχι μοντελε
αρνητικο για το μαγαζι οτι το κρεβατι ειναι...διακοσμητικο και καναμε σεξ στον καναπε-κρεβατι
  Η  Τζεσσικα  και η  Αλισια  απ το  συγκεκριμενο  μαγαζι  ειναι  μακραν  απ τις  πιο  τιμιες  και εργατικες  κορασιδες  του  χωρου , οσες  φορες  κι αν εχω  παρει την  Τζεσσικα  η τυπισσα  ειναι μια κατηγορια απο μονη  της  :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon: , μπραβο στο  μαγαζι    και μπραβο  που υπαρχουν  ακομα  παρουσιες  που  τιμανε και σεβονται  τα λεφτα  των  πελατων  :hi: :hi: :hi: :hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.249
Πόντοι
41.813

απο τις καλυτερες κοπελλες του χωρου. το καλυτερο κορμι ever  αφου γυμναζεται καθημερινα (κανει cross fit) το καλυτερο προγραμμα φουλ παντα κι οσο απο ομορφια που λες ρε μεγαλε ασχημη δε τη λες με τιποτα. κανε μια βολτα κι απ αλλου να δεις τι σαυρες κυκλοφορουν. ακομα κι εκει σ αυτο το μαγαζι η καλυτερη ειναι.

ο καναπες-κρεββατι παντως ανοιγει μια χαρα και ξαπλωνεσαι για να εισαι πιο ανετος. εχω ριξει απειρα  :fuck2: :fuck2: :fuck2: εκει στα περισσοτερα δωματια. το κρεββατι που λες μαλλον θα ειναι αυτο για το νουρου.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
απο τις καλυτερες κοπελλες του χωρου. το καλυτερο κορμι ever  αφου γυμναζεται καθημερινα (κανει cross fit) το καλυτερο προγραμμα φουλ παντα κι οσο απο ομορφια που λες ρε μεγαλε ασχημη δε τη λες με τιποτα. κανε μια βολτα κι απ αλλου να δεις τι σαυρες κυκλοφορουν. ακομα κι εκει σ αυτο το μαγαζι η καλυτερη ειναι.

ο καναπες-κρεββατι παντως ανοιγει μια χαρα και ξαπλωνεσαι για να εισαι πιο ανετος. εχω ριξει απειρα  :fuck2: :fuck2: :fuck2: εκει στα περισσοτερα δωματια. το κρεββατι που λες μαλλον θα ειναι αυτο για το νουρου.
καλυτερα παντως σε ξωκλησι ο γαμος..ειναι και ποιο ρομαντικα... :priest: :priest:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
:offtopic: Γλωσσοφιλα σε ενα στομα που χυνεις μεσα του; Δεν  ειναι καπως....... :idiot:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Ρε τύπε, προφανώς πρώτη τη γλωσσοφίλησε και μετά έχυσε.  :P
Δεν καταλαβες. Ο προηγουμενος; Ο επομενος; Θελω να πω, οτι εφοσον μας αρεσει να δινουμε γλωσσοφιλα, ειναι τοσο απαραιτητο να χυνουμε μεσα στο στομα; Δεν υπαρχει μουνακι, κωλαρακι, βυζακια;

kwlobaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Κριτικές
12
Like
249
Πόντοι
290
Κατέβασμα στην Αθήνα για δουλειά αστραπή και μετά από αποτυχημένα πμ σε Νάγια και Μαριαλένα (αναμενόμενο) άρχισα να ψάχνω για μασαζοκαταστάσεις μιας και λεφτά για τούρια δεν υπάρχουν.

Σύντομα κατέληξα στο εν λόγω μαγαζί. Σε σχέση με τα όσα ζούμε Βορείως ομολογουμένως συνάδελφοι είστε εξαιρετικά τυχεροί.

Δυστυχώς η επίσκεψη μου έγινε στις 7.30 απόγευμα Σαββάτου, οπότε παρότι είχα όρεξη και διάθεση σταμάτησα στο ένα session. Η κωλοφαρδία μου δεν είχε όρια αφού χωρίς τηλέφωνο έσκασα μύτη με βάρκα την ελπίδα για την Τζέσικα που τόσα διάβασα και μόλις εμφανίστηκε ρώτησα σα χαζός "που περνάμε;"  :2funny:

Η κοπέλα παρότι φαίνεται ότι κάνει δουλειά...ξέρει να σε διαβάζει...ξέρει να ακολουθεί και ξέρει να ικανοποιεί. Δυστυχώς για μένα δεν είχε επόμενη ώρα αλλιώς θα την έπαιρνα καπάκι.

Σώμα εκπληκτικό (φτιαγμένα βυζιά στο μέγεθος που πρέπει ώστε να μπορείς να κάνεις παιχνίδι χωρίς να ενοχλείς, κώλος ποίημα, μουνί για προσκύνημα, καθαριότητα σε άλλα επίπεδα, επιδερμίδα 18άρας...ναι αυτής που δε θες να την φας απλώς...θες να την ξεκοκκαλίσεις) φάτσα τύπου Πάολας για να δένει με το υπόλοιπο σύνολο (ναι είμαι σαν την γκόμενα που δεν πήδηξες ποτέ στο σχολείο αλλά αντέχω παραπάνω και από την τελευταία)...

Προσωπικά επειδή τρελαίνομαι για πίπα...κι είχα πολύ καιρό να "ζορίσω" κάποια και να μη με αποφεύγει...δεν μπόρεσα να κρατηθώ...έτσι δεν μπορώ να πω πολλά για αγώνα, παρά μόνο
ότι είναι σίγουρη η επανάληψη του ραντεβού μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν. Κάτι που δυστυχώς ξέρω ότι δεν θα συμβεί σύντομα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Έλα ντε. Δηλαδή αμά τσιμπουκώσει απλώς τον άλλο χωρίς να χύσει στο στόμα της μετά όλα καλά;  :2funny:
Ρε παιδια, αλλο θελω να πω. Ολοι μας την ωρα της καυλας δεν υπολογιζουμε τιποτα. Και φιλια θα δωσουμε και ακα τσιμπουκι και θα γλειψουμε μουνακι. Αλλα να κανουμε κατι, μονο και μονο επειδη το ειδαμε στη τσοντα, ενω μπορουμε να χυσουμε με την ιδια καυλα και ισως περισσοτερη, μεσα στο μουνακι και να διατηρειται καπως πιο καθαρο το στομα που δινουμε γλωσσοφιλα. Για το καλο  ολων μας.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ρε συ κωλόγερε κανε ότι θές και μη μας τα πρήζεις...
Απλά να θυμάσαι πως με όποια πας, λίγο πριν από σένα,  κάποιος την έχει χύσει εκεί που θα φιλήσεις εσύ...
Και πιθανόν αυτή να μην πλύθηκε κιόλας....
Νομοτέλεια...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Προστέθηκε στο ροστερ και η Σιμον που δούλευε στο Γ Σεπτεμβρίου 99 για όσους θυμούνται...

Νικοςςς

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Περασα τεταρτη μεσημερι. Η τζεσικα απουσιαζε και ολες οι υπολοιπες ηταν χαλια μαυρα οποτε δεν περασα. βεβαια καθως εμπαινα μεσα εμπαινε σε δωματιο μια πανεμορφη ξανθια με φοβερο κορμακι και ηλικια περιπου στα 25 η οποια δεν ηταν αμεσα διαθεσημη και ετσι αποχωρησα.

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Περασα τεταρτη μεσημερι. Η τζεσικα απουσιαζε και ολες οι υπολοιπες ηταν χαλια μαυρα οποτε δεν περασα. βεβαια καθως εμπαινα μεσα εμπαινε σε δωματιο μια πανεμορφη ξανθια με φοβερο κορμακι και ηλικια περιπου στα 25 η οποια δεν ηταν αμεσα διαθεσημη και ετσι αποχωρησα.
Αν δεν εισαι και σιγουρος για το 25 αυτη που λες μπορει να ηταν και η Νικολ...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.249
Πόντοι
41.813
καλυτερα παντως σε ξωκλησι ο γαμος..ειναι και ποιο ρομαντικα... :priest: :priest:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι ξωκκλησι ρε,στη μητροπολη θα την παω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

....α και δε νομιζω να ημουν υπερβολικος στα γραφομενα μου. δε τα λεω μονο εγω αλλωστε. <<μιλανε >> οι κριτικες της

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
877
Πόντοι
86
Τι ωρες ειναι ανοιχτο το μαγαζι??

Muratti_ambassador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
286

Το κρεββάτι ειναι του νουρου... το δοκίμασα πρόσφατα με Τζέσσικα που συμφωνώ σε ότι λες.. δεν ανέβασα απλά άλλη μια κριτική (έχω κάνει 2 ήδη ) . Την καλησπέρα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom