Κατέβασμα στην Αθήνα για δουλειά αστραπή και μετά από αποτυχημένα πμ σε Νάγια και Μαριαλένα (αναμενόμενο) άρχισα να ψάχνω για μασαζοκαταστάσεις μιας και λεφτά για τούρια δεν υπάρχουν.
Σύντομα κατέληξα στο εν λόγω μαγαζί. Σε σχέση με τα όσα ζούμε Βορείως ομολογουμένως συνάδελφοι είστε εξαιρετικά τυχεροί.
Δυστυχώς η επίσκεψη μου έγινε στις 7.30 απόγευμα Σαββάτου, οπότε παρότι είχα όρεξη και διάθεση σταμάτησα στο ένα session. Η κωλοφαρδία μου δεν είχε όρια αφού χωρίς τηλέφωνο έσκασα μύτη με βάρκα την ελπίδα για την Τζέσικα που τόσα διάβασα και μόλις εμφανίστηκε ρώτησα σα χαζός "που περνάμε;"
Η κοπέλα παρότι φαίνεται ότι κάνει δουλειά...ξέρει να σε διαβάζει...ξέρει να ακολουθεί και ξέρει να ικανοποιεί. Δυστυχώς για μένα δεν είχε επόμενη ώρα αλλιώς θα την έπαιρνα καπάκι.
Σώμα εκπληκτικό (φτιαγμένα βυζιά στο μέγεθος που πρέπει ώστε να μπορείς να κάνεις παιχνίδι χωρίς να ενοχλείς, κώλος ποίημα, μουνί για προσκύνημα, καθαριότητα σε άλλα επίπεδα, επιδερμίδα 18άρας...ναι αυτής που δε θες να την φας απλώς...θες να την ξεκοκκαλίσεις) φάτσα τύπου Πάολας για να δένει με το υπόλοιπο σύνολο (ναι είμαι σαν την γκόμενα που δεν πήδηξες ποτέ στο σχολείο αλλά αντέχω παραπάνω και από την τελευταία)...
Προσωπικά επειδή τρελαίνομαι για πίπα...κι είχα πολύ καιρό να "ζορίσω" κάποια και να μη με αποφεύγει...δεν μπόρεσα να κρατηθώ...έτσι δεν μπορώ να πω πολλά για αγώνα, παρά μόνο
ότι είναι σίγουρη η επανάληψη του ραντεβού μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν. Κάτι που δυστυχώς ξέρω ότι δεν θα συμβεί σύντομα.