jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
φιλε,αλλα δεν ειναι για σενα. ειναι μικρη ακομα
το ξερω
αλλα τοσα καλα λογια μου εχουν κεντρισει το ενδιαφερον ;)
φιλε,αλλα δεν ειναι για σενα. ειναι μικρη ακομα
το ξερω
αλλα τοσα καλα λογια μου εχουν κεντρισει το ενδιαφερον ;)
ε τοτε κανε μια εξαιρεση και δοκιμασε. κανε νουρου ;) ;) ;) ;)
αυτο ακριβως εχω στο μυαλο μου αλλα δεν εχει η τσεπη >
μία ερώτηση στους παλιούς ..τι ώρες έχει συνήθως λιγότερο κόσμο?
thanks ;)τις κυριακες
thanks ;)
που να σου μεινει ρε φιλε. εισαι ασυγκρατητος
Ξαναάρχισαν να κλείνουν ραντεβού?
Oχι δε κλεινουν ραντεβου πια..πηρα κι εγω προχτες τηλ..δε παιζει κατι τετοιο!!!
Σωστος.επιλεκτικα το κάνει η χοντρουλα μανταμ.Υπάρχουν πελάτες που μπορούν και κλείνουν ραντεβού.....
Thanks.
Δεν ανεβάζεις και μια κριτική να το έχουν υπόψη και οι άλλοι συναγωνιστές.
Απο οτι το εχω σηζητησει και με την κυρια της υποδοχης φιλε μου Butts , σε παλιους πελατες αλλα και σε μερικους πιο νεους που εχουνε περασει αρκετες φορες με τις γνωστες λαδοκορες , κλεινουνε ραντεβου συνηθως οταν τις θελει ο πελατης για 1 ωρα μινιμουν οι οποιοι ξερουν τι ωρα θα πανε εκει και δεν θελουν να ειναι σε αναμονη και στο περιμενε , ειδικα για Τζεσσικα η οποια παντα ειναι απασχολημενη και κλεισμενη , μπορει να τους παρεις τηλεφωνο και να την κλεισεις κι απ την προηγουμενη μερα αν ξερεις τι ωρα μπορεις , ειναι πολυ καλη λογικη αυτη και στα πιο εμπειρα μαγαζια πλεον , πας- μπαινεις- χαλαρωνεις- φευγεις , ουτε συνωστησμους ουτε να περιμενεις ουτε τιποτα , ολα με προγραμμα ;) ;) , αλλωστε δεν ειναι τιποτα να παρεις ενα τηλεφωνο και να κλησεις απ το πρωι η 3ις ωρες πριν ισα ισα που δεν θα περιμενεις ;) ;)Υπάρχουν πελάτες που μπορούν και κλείνουν ραντεβού.....
Θα πρέπει να μάθουν να μην κάνουν διακρίσεις. Όλοι λεφτά δίνουν. Όταν ξέρουν για ποια πάνε. Αν δεν είναι στην ώρα τους τότε να μπαίνει οποίος την ζητάει. Για οποιαδήποτε κοπέλα.Απο οτι το εχω σηζητησει και με την κυρια της υποδοχης φιλε μου Butts , σε παλιους πελατες αλλα και σε μερικους πιο νεους που εχουνε περασει αρκετες φορες με τις γνωστες λαδοκορες , κλεινουνε ραντεβου συνηθως οταν τις θελει ο πελατης για 1 ωρα μινιμουν οι οποιοι ξερουν τι ωρα θα πανε εκει και δεν θελουν να ειναι σε αναμονη και στο περιμενε , ειδικα για Τζεσσικα η οποια παντα ειναι απασχολημενη και κλεισμενη , μπορει να τους παρεις τηλεφωνο και να την κλεισεις κι απ την προηγουμενη μερα αν ξερεις τι ωρα μπορεις , ειναι πολυ καλη λογικη αυτη και στα πιο εμπειρα μαγαζια πλεον , πας- μπαινεις- χαλαρωνεις- φευγεις , ουτε συνωστησμους ουτε να περιμενεις ουτε τιποτα , ολα με προγραμμα ;) ;) , αλλωστε δεν ειναι τιποτα να παρεις ενα τηλεφωνο και να κλησεις απ το πρωι η 3ις ωρες πριν ισα ισα που δεν θα περιμενεις ;) ;)
Δεν εχει να κανει με διακρισεις φιλε kokibiko , εχει να κανει με την οργανωσει με τα ραντεβου της καθε κοπελας , υπαρχουνε λαδοκορες σε αυτο το μαγαζι που ειναι λιγο δυσκολο να τις πετυχεις ελευθερες , αλλωστε αυτη την νοοτροπια την απαιτησαν αρκετοι πελατες και το εφαρμοσε , κι εγω πλεον με ραντεβου σκαω πλεον δεν εχω ορεξει να περιμενω , δεν ειμαστε και στην ουρα του ΙΚΑ . ειδικα ωρες αιχμης δεν βρισκεις τιποτα απ τα στανταρακια εκει ;) ;)Θα πρέπει να μάθουν να μην κάνουν διακρίσεις. Όλοι λεφτά δίνουν. Όταν ξέρουν για ποια πάνε. Αν δεν είναι στην ώρα τους τότε να μπαίνει οποίος την ζητάει. Για οποιαδήποτε κοπέλα.
Θα πρέπει να μάθουν να μην κάνουν διακρίσεις. Όλοι λεφτά δίνουν. Όταν ξέρουν για ποια πάνε. Αν δεν είναι στην ώρα τους τότε να μπαίνει οποίος την ζητάει. Για οποιαδήποτε κοπέλα.
Ίσως να έχεις δίκιο. Απλά προσπαθούν να πλασάρουν και τις αλλεςΙ know φίλε. Το ανέφερα γιατί όταν παραπάνω είπα ότι η συγκεκριμένη ηταν κλεισμένη με ραντεβού κάποιος ρώτησε εαν κλείνουν ραντεβού. Σε παλιούς και τακτικούς πελάτες κλείνουν.
@kokibikos όχι φίλε μου. Εαν κάποιος πάει κάθε βδομάδα (μπορεί και 2 και 3 φορές) είναι δυνατόν να έχει την ίδια αντιμετώπιση με κάποιον που πάει μια φορά το δίμηνο και αν? Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό κατά την γνώμη μου. Προσέχουν τους καλούς πελάτες>
ειμαι ο μπαγασας ειμαι