Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
μία ερώτηση στους παλιούς ..τι ώρες έχει συνήθως λιγότερο κόσμο?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Υπάρχουν πελάτες που μπορούν και κλείνουν ραντεβού.....
Σωστος.επιλεκτικα το κάνει η χοντρουλα μανταμ.
Ακόμα και να μην είναι στο δωματιο κάποια κοπέλα ίσως να πει ψέματα και να προσπαθήσει να σου πασάρει κάποια άλλη για να δουλέψει και η άλλη λίγο.

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Thanks.  :hi:
Δεν ανεβάζεις και μια κριτική να το έχουν υπόψη και οι άλλοι συναγωνιστές.

Εχω ανεβασει και κριτικες . . .
Το κανω όταν το αξιζει ή όταν πρόκειται για πολύ αρνητικη πριπτωση.
Για μεσαιες ή μετριες καταστασεις το αποφευγω, παντα υπαρχει η περιπτωση να είναι τυχαιο ή να υπηρξε κακη χημεια, δεν θελω και να προσβαλω . . .
Στην περιπτωση σου, που υπηρξε συγκεκριμενη ερωτηση, ειπα τη γνωμη μου.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Υπάρχουν πελάτες που μπορούν και κλείνουν ραντεβού.....
Απο οτι το εχω σηζητησει και με την κυρια της υποδοχης  φιλε μου Butts , σε παλιους πελατες αλλα και σε μερικους πιο νεους που εχουνε περασει αρκετες φορες με τις γνωστες λαδοκορες , κλεινουνε ραντεβου  συνηθως οταν τις θελει ο πελατης για 1 ωρα μινιμουν οι οποιοι ξερουν τι ωρα θα πανε  εκει και δεν θελουν να ειναι σε αναμονη και στο περιμενε , ειδικα για Τζεσσικα  η οποια παντα ειναι απασχολημενη και κλεισμενη , μπορει να τους παρεις τηλεφωνο και να την κλεισεις κι απ την προηγουμενη μερα αν ξερεις τι ωρα μπορεις , ειναι πολυ καλη λογικη αυτη και στα πιο εμπειρα  μαγαζια πλεον , πας- μπαινεις- χαλαρωνεις- φευγεις , ουτε συνωστησμους ουτε να περιμενεις ουτε τιποτα , ολα με  προγραμμα  ;)  ;) , αλλωστε δεν ειναι τιποτα να παρεις ενα τηλεφωνο και να κλησεις απ το πρωι η 3ις ωρες πριν ισα ισα που δεν θα περιμενεις  ;) ;)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Απο οτι το εχω σηζητησει και με την κυρια της υποδοχης  φιλε μου Butts , σε παλιους πελατες αλλα και σε μερικους πιο νεους που εχουνε περασει αρκετες φορες με τις γνωστες λαδοκορες , κλεινουνε ραντεβου  συνηθως οταν τις θελει ο πελατης για 1 ωρα μινιμουν οι οποιοι ξερουν τι ωρα θα πανε  εκει και δεν θελουν να ειναι σε αναμονη και στο περιμενε , ειδικα για Τζεσσικα  η οποια παντα ειναι απασχολημενη και κλεισμενη , μπορει να τους παρεις τηλεφωνο και να την κλεισεις κι απ την προηγουμενη μερα αν ξερεις τι ωρα μπορεις , ειναι πολυ καλη λογικη αυτη και στα πιο εμπειρα  μαγαζια πλεον , πας- μπαινεις- χαλαρωνεις- φευγεις , ουτε συνωστησμους ουτε να περιμενεις ουτε τιποτα , ολα με  προγραμμα  ;)  ;) , αλλωστε δεν ειναι τιποτα να παρεις ενα τηλεφωνο και να κλησεις απ το πρωι η 3ις ωρες πριν ισα ισα που δεν θα περιμενεις  ;) ;)
Θα πρέπει να μάθουν να μην κάνουν διακρίσεις. Όλοι λεφτά δίνουν. Όταν ξέρουν για ποια πάνε. Αν δεν είναι στην ώρα τους τότε να μπαίνει οποίος την ζητάει. Για οποιαδήποτε κοπέλα.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Θα πρέπει να μάθουν να μην κάνουν διακρίσεις. Όλοι λεφτά δίνουν. Όταν ξέρουν για ποια πάνε. Αν δεν είναι στην ώρα τους τότε να μπαίνει οποίος την ζητάει. Για οποιαδήποτε κοπέλα.
Δεν  εχει να κανει με διακρισεις φιλε kokibiko , εχει να κανει με την οργανωσει με τα ραντεβου της καθε κοπελας , υπαρχουνε λαδοκορες σε αυτο το μαγαζι που ειναι λιγο δυσκολο να τις πετυχεις ελευθερες , αλλωστε αυτη την νοοτροπια την απαιτησαν αρκετοι πελατες και το  εφαρμοσε , κι εγω πλεον με ραντεβου σκαω πλεον δεν εχω ορεξει να περιμενω , δεν ειμαστε και στην ουρα του ΙΚΑ . ειδικα  ωρες αιχμης δεν βρισκεις τιποτα απ τα στανταρακια εκει  ;)  ;)  :hi:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

Ι know φίλε. Το ανέφερα γιατί όταν παραπάνω είπα ότι η συγκεκριμένη ηταν κλεισμένη με ραντεβού κάποιος ρώτησε εαν κλείνουν ραντεβού. Σε παλιούς και τακτικούς πελάτες κλείνουν.

@kokibikos όχι φίλε μου. Εαν κάποιος πάει κάθε βδομάδα (μπορεί και 2 και 3 φορές) είναι δυνατόν να έχει την ίδια αντιμετώπιση με κάποιον που πάει μια φορά το δίμηνο και αν? Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό κατά την γνώμη μου. Προσέχουν τους καλούς πελάτες>

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Ι know φίλε. Το ανέφερα γιατί όταν παραπάνω είπα ότι η συγκεκριμένη ηταν κλεισμένη με ραντεβού κάποιος ρώτησε εαν κλείνουν ραντεβού. Σε παλιούς και τακτικούς πελάτες κλείνουν.

@kokibikos όχι φίλε μου. Εαν κάποιος πάει κάθε βδομάδα (μπορεί και 2 και 3 φορές) είναι δυνατόν να έχει την ίδια αντιμετώπιση με κάποιον που πάει μια φορά το δίμηνο και αν? Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό κατά την γνώμη μου. Προσέχουν τους καλούς πελάτες>
Ίσως να έχεις δίκιο. Απλά προσπαθούν να πλασάρουν και τις αλλες

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
προσφατη επισκεψη στο ιδρυμα για τζεσικα, αλλα δεν....η υπευθηνη με ενημερωσε οτι το κοριτσει θα λειπει για κανα μηνα  :(.. απο τα υπολοιπα τεμαχια τα γνωστα αλλα ειδα κι ενα καινουριο κινεζακι το οποιο ειχε αρκετα καλη εμφανιση για το συγκεκριμενο ειδος, αλλα επειδη ειμαι επιφυλακτικος με το σερβις των κοριτσιων απο τη χωρα αυτη στα  εν ελλαδι ιδρυματα δεν δοκιμασα....το ασανσερ που παει εκτο εινα εκτος λειτουργιας οποτε  με το διπλανο που παει μεχρι πεμτπο και μετα σκαλακια (παντα το φοβαμουν το συγκεκριμενο ασανσερ  :grin:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom