petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.592
- Πόντοι
- 41.813
σημερα ρε τελικα? το ειδες πρωτοχρονιατικα?
Λόγω περιορισμένου χρόνου επέλεξα να πάω στο εν λόγω ευαγές ίδρυμα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι πέρασα με ένα παλτό (Στέλα) η οποία για μένα δεν άξιζε ούτε στο μασαζ ούτε στο β ημίχρονο.
Οι απόψεις είναι προσωπικές και υπάρχει πιθανότητα σε άλλον αγωνιστή να του αρέσει. Εγώ καταθέτω την άποψή μου.
Όχι ψιλή αλλά ούτε και ακριβώς ο ορισμός της κοντής, προς το κοντή με μαύρο μαλλί, όμορφο βυζάκι 2,5αρι και πεταχτό κωλαράκι...Γιατι δεν επελεξες τα δυνατα χαρτια του ομιλου ?? Τζεσσικα , Αλισια , Αντζελα ??? Για δωσε πληροφοριες Εθνικοτητα και μεγεθη για Στελα ??? Μην την πατησει και κανας περαστικος
Όχι ψιλή αλλά ούτε και ακριβώς ο ορισμός της κοντής, προς το κοντή με μαύρο μαλλί, όμορφο βυζάκι 2,5αρι και πεταχτό κωλαράκι...
Χθεσινό πέρασμα από εδώ και τιμήθηκε η Άντζελα για ακόμη μία φορά θα ακολουθήσει κριτική!
Ήταν η Αλέσια,Άντζελα,Τζέσικα που θες λαχείο για να την βρεις ελεύθερη...Στέλλα,μιλφ με κοντό μαλλί,Τζούλια με καμπύλες και μακρύ μαλλί και Ζέτα...
Να ενημερώσω πως υπάρχει χαρτάκι στην πόρτα με το ωράριο...
Σάββατο και Κυριακή 11:00 - 21:00!
ωραια ενημερωση αλλα παλι Αντζελα πηρες??? πάλι φακες?
δοκιμασε και άλλο φαγητο!
Χθεσινό πέρασμα από εδώ και τιμήθηκε η Άντζελα για ακόμη μία φορά θα ακολουθήσει κριτική!
Ήταν η Αλέσια,Άντζελα,Τζέσικα που θες λαχείο για να την βρεις ελεύθερη...Στέλλα,μιλφ με κοντό μαλλί,Τζούλια με καμπύλες και μακρύ μαλλί και Ζέτα...
Τζούλια με καμπύλες και μακρύ μαλλί
κ ΣΚ ανοιχτα πια?
ειχες καποιες μερες κενο και ειπαν να στο συμπληρωσουν
Συνεχεια κενος αισθανομαι
κ ΣΚ ανοιχτα πια?
γιατι? επεσαν οι τζιροι?
Βασίλη σε αυτό το μαγαζί όπως παλιότερα τις καλές επόχές σε κάποια άλλα μαγαζία....Μπα δε νομίζω όποτε πάω λίγες οι ελεύθερες...