Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
και βέβαια ούτε θα τρέχαμε σαν τους μαλάκες και θα ρωτάγαμε την σερίφισσα "γιατί δεν μας τις δείχνετε όλες...", "που είναι το μοντέλο?", "δεν είμαι γώ καλός πελάτης" κι έτσι.... Κι αυτή να μας κυττάει σαν χαμένη... και να μην ξέρει τι να απαντήσει... με τους τρελλούς που την ρωτάγαν πίπες...
ταλαιπώρησες πολύ κόσμο με την φαντασία σου Ζαρούπια...
Ανδρέα μου.... άλλη φορά αφού μυαλό έχεις... θα σε παρακαλούσα να μην διασύρεις το ιντερνετικό νικ μου στην ίδια πρόταση με συναγωνιστές τύπου "ότι νάναι λέμε και δεν βαριέσαι"
ευχαριστώ

Σε θεωρώ αρκετά σοβαρό και ώριμο,ώστε να μην παρασύρεσαι σε τέτοιου είδους κοκορομαχίες.......αστον να μιλάει μόνος του.........

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Και κάτι ακόμα.........κανένα τσιφλίκι δεν υπάρχει,οι δε moderators παραείναι ανεκτικοί κατά την γνώμη μου,απέναντι σε ορισμένες απαράδεκτες συμπεριφορές......ολοι κάνουμε λάθη,όλοι έχουμε φάει φόλες,αλλά έχουμε τη μαγκιά να το παραδεχτούμε και να ζητήσουμε και συγγνώμη αν,αθελά μας,παρασύραμε κάποιους........δεν τρέχει τίποτα.Αλλά να επιμένουμε σε κάτι που είναι εξώφθαλμα λανθασμένο και να ζητάμε και τα ρέστα από τους moderators,πάει πολύ........

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κομμένες οι βρισιές τύπε...

ό,τι έχεις να πεις με επιχειρήματα και γεγονότα
ναι ρε παιδια οντως ο αλλος μπαινει στα αθλητικα σε διαφορα και βριζει μανες ημαρτον javascript:void(0); για την αναγκη

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τελοςπαντων εχει δεν εχει δε θα το ξαναεξετασω γω αλλα να σας πω τη προσωπικη μου εμπειρια στο εν λογω ιδρυμα παω τακτικα με βολευει ειναι παρα μα παρα πολυ αρκετα κοντα μια μερα προ 1 μιση μηνα πηγα κατα τις 8 παρα κατιτο απογευμα περιμενα το δεξι ασανσερ εχει 2 ασανσερ το κτηριο το αριστερο δε λειτουργουσε νομιζω ακομα δε λειτουργει anyway για να μη σας ζαλιζω περιμενω αρκετη ωρα μεχρι να κατεβει λεω απο μεσα μου που να ανεβαινω 6 με 7 οροφους συμπεριλαμβανομενου και του ημιοροφου και το που ανοιγει το ασανσερ βλεπω ενα μουναρο μελαχρινο με αθλητιο ντυσιμο με ενα μαυρο λευκο κολαν με μια κολαρα ολοστρογγυλη μιλαμε γεωμετρικος κολος ακριβειας κυκλικηου εμβαδοντος 3,14πr αυτη υπεθεσα και υποθετω θα ειναι το μοντελο για να δουλευει στους αλλους εππαγγελματικους οροφους αποκλειετε εμεινα μαλακας.ανεβηκα πανω και δε μου ανοιξαν και πηγα στο απεναντι οπου εφαγα μια φολα και εφυγα

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.590
Πόντοι
41.813
επισκεψη εδω για να κλεισει καλα η χρονια.τα προγραμματα τα εχουμε ξαναγραψει,δε χρειαζεται επαναληψη.

παρουσες το θωρηκτο ΠΟΤΕΜΚΙΝ, το καταδρομικο ΑΒΕΡΩΦ, η Αλισια και η Τζεσσικα. μετα απο ολιγολεπτη αναμονη ετιμηθη η Τζεσσικα και μετα απο μια ωριαια συνεδριαση που ειχε απ ολα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :2on1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck2: :fuck2: :fuck2:  εφυγα ικανοποιημενος.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
επισκεψη εδω για να κλεισει καλα η χρονια.τα προγραμματα τα εχουμε ξαναγραψει,δε χρειαζεται επαναληψη.

παρουσες το θωρηκτο ΠΟΤΕΜΚΙΝ, το καταδρομικο ΑΒΕΡΩΦ, η Αλισια και η Τζεσσικα. μετα απο ολιγολεπτη αναμονη ετιμηθη η Τζεσσικα και μετα απο μια ωριαια συνεδριαση που ειχε απ ολα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :2on1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck2: :fuck2: :fuck2:  εφυγα ικανοποιημενος.
ελα ρε μαν!!!..δεν το πιστευω!!!..περασες με τζεσσικα?..επιτελους!!!
Υ.Γ.δεν ντρεπομαστε λιγο λεω γω!!! :s&m_1: :s&m_1: :grin: :grin: :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω πρεπει να δοκιμασω αλισα οπωςδηποτε