Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.018
Πόντοι
11.096
Θα έλεγα ξεκάθαρα ότι δεν είναι γεμάτη αλλά χοντρή. Έχει χοντρά πόδια έχει μαύρα μαλλιά με λευκό δέρμα και μέτριο πρόσωπο. Πραγματικά χωρίς καν να ξέρω την κοπέλα και χωρίς να ξέρω τις υπηρεσίες της δε μου έκανε το κλικ να περάσω μαζί της. Στο δρόμο εννοείται δεν την κοιτάς για κανένα λόγο. Μπροστά στην Βίκυ στην Τζούλια και στη Μαρίνα τουλάχιστον σε εξωτερική εμφάνιση υστερεί σημαντικά.
Αμάν..... Φωτιές πού άναψες τώρα :2funny::2funny:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.661
Πόντοι
5.946
Θα έλεγα ξεκάθαρα ότι δεν είναι γεμάτη αλλά χοντρή. Έχει χοντρά πόδια έχει μαύρα μαλλιά με λευκό δέρμα και μέτριο πρόσωπο. Πραγματικά χωρίς καν να ξέρω την κοπέλα και χωρίς να ξέρω τις υπηρεσίες της δε μου έκανε το κλικ να περάσω μαζί της. Στο δρόμο εννοείται δεν την κοιτάς για κανένα λόγο. Μπροστά στην Βίκυ στην Τζούλια και στη Μαρίνα τουλάχιστον σε εξωτερική εμφάνιση υστερεί σημαντικά.
ωχ... ποιός τον ακούει τον Γιάννη τώρα... θα μας τα σπάσει τ' αρχίδια...

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
41
Like
2.007
Πόντοι
5.220
Πέρασμα από το μαγαζί μετά από καιρό. Ήμουν περίεργος να δω το κορίτσι του Γιάννη μας. Απογοητευτική εικόνα το λιγότερο που μπορώ να πω. Δεν ξέρω από υπηρεσίες μπορεί να τα σπάει αλλά δε με άφησε η εμφάνιση να κάνω κασκαντεριλικι.
Μα πως την είδες ; Εμάς μας είπαν εδώ ότι είναι κλεισμένη όλη μέρα με ραντεβού τα οποία κλείνει μόνη της πλέον και τρομάξαμε και πια ούτε τηλέφωνο να ρωτήσουμε δεν παίρνουμε τα κακόμοιρα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom