Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Petewalk

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2024
Like
16
Πόντοι
0
Όντως όσες φορές έχω περάσει από το συγκεκριμένο μαγαζί,συνήθως ελεύθερη μου παρουσιάζει την Αλεξάνδρα ή την Αλέσια γιατί οι άλλες δουλεύουν αποκλειστικά με ραντεβού.Οποιος πάει να ζητάει τηλεφωνο από τις κοπέλες για να κανονίζουν αυτές τα ραντεβού.Εχω τηλέφωνο από Βίκυ και Πάολα και ισχύει αυτό ότι δουλεύουν κατά κύριο λόγο με ραντεβού.

adesmeftostypos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
109
Πόντοι
0
Όντως όσες φορές έχω περάσει από το συγκεκριμένο μαγαζί,συνήθως ελεύθερη μου παρουσιάζει την Αλεξάνδρα ή την Αλέσια γιατί οι άλλες δουλεύουν αποκλειστικά με ραντεβού.Οποιος πάει να ζητάει τηλεφωνο από τις κοπέλες για να κανονίζουν αυτές τα ραντεβού.Εχω τηλέφωνο από Βίκυ και Πάολα και ισχύει αυτό ότι δουλεύουν κατά κύριο λόγο με ραντεβού.
της Μαρινας εχεις η το θελεις?

xamoleon z

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
168
Πόντοι
280
Για να δούμε μετά τη νέα κριτική για το αστέρι του μαγαζιού την Πάολα τι θα πουν οι και καλά γνωστές από μασάζ που μας εκθειάζουν τις ίδιες και τις ίδιες
Λοιπόν κύριοι έχετε επιλογή πλέον και μην κλαψουριζετε ότι δεν υπάρχουν κοπέλες νέες,όμορφες με υπηρεσίες.
Το τηλέφωνό της το έχεις ? Αν ναι μπορείς να μου το στείλεις σε μήνυμα ?

Giannis845

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
0
Σήμερα Πάολα και Αλεξάνδρα στο μαγαζί.Εννοειται για την Πάολα δεν υπήρχε ούτε μισάωρο ελεύθερο,ήταν κλεισμένη με ραντεβού όπως και αύριο.Ετσι είναι άμα υπάρχει συνδυασμός εμφάνισης και υπηρεσιών υπάρχει δουλειά.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.730
Πόντοι
41.813
Σήμερα Πάολα και Αλεξάνδρα στο μαγαζί.Εννοειται για την Πάολα δεν υπήρχε ούτε μισάωρο ελεύθερο,ήταν κλεισμένη με ραντεβού όπως και αύριο.Ετσι είναι άμα υπάρχει συνδυασμός εμφάνισης και υπηρεσιών υπάρχει δουλειά.
miss piggy comedy GIF

κουρασες τυπε με την μις Πιγκυ σου.
κουρασες :coffee:

Giannis845

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
0
Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικοί που δεν είναι προμοτορες και σας λένε ποιες είναι οι καλές για να μην ξοδεύετε τα λεφτά σας

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.730
Πόντοι
41.813
Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικοί που δεν είναι προμοτορες και σας λένε ποιες είναι οι καλές για να μην ξοδεύετε τα λεφτά σας
ευτυχως τυπε μου. ευτυχως δεν λες τιποτα.

αμαν και τι θα καναμε χωρις αυτους.
:coffee:

Giannis845

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
0
Είναι μικρή 21 χρόνων,όμορφη όπως οι περισσότερες από τη Βενεζουέλα,έχει κωλαρα και είναι πεντακάθαρη

Δίνει φιλιά με γλώσσα για όση ώρα θες.Κσνει πίπα ακαπωτη γλείφει μπάλες και κωλο.

Δέχεται γλειφονουνι και γλειφοκωλι καθώς και δαχτυλο σε μουνι και κωλο.

Κάνει σεξ σε όλες τις στάσεις,69 και δίνει και κωλαρακι σε όλους.

+Από τα λίγα μαγαζιά που έχουν κρεβάτι μεγάλο υπερδιπλο με καινούργια σεντόνια ανά πελάτη.

Και όλα αυτά με 100 ευρώ την ώρα με δύο καταθέσεις συν μασάζ όπως είναι η τιμή σε όλα τα μαγαζιά.

Για πες εσύ καμιά άλλη καλύτερη....

Giannis845

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
0
Σε προκαλώ πάρε τώρα τηλέφωνο και θα δεις ότι είναι κλεισμένη συνέχεια.Ολοι είναι μαλακές και εσύ ο έξυπνος?

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
921
Πόντοι
81
Πείτε μου κάτι.
Η Τζούλια δίνει κουλούρι;
Νομίζω έδινε παλιά, αλλά πλέον βλέπω το έχει κόψει.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.713
Πόντοι
5.946

gargaliarismouniou

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Πείτε μου κάτι.
Η Τζούλια δίνει κουλούρι;
Νομίζω έδινε παλιά, αλλά πλέον βλέπω το έχει κόψει.
Αδερφέ, η Τζούλια μου έχει δώσει δύο φορές κουλούρι απ' τις 7-8 φορές που έχω περάσει μαζί της. Ποτέ δεν το έβαλε στο μενού, ποτέ δεν μου ζήτησε λεφτά. Έτυχε δύο φορές ενώ της είχα γλύψει την κωλοτρυπίδα και είχε καυλώσει να με αφήσει πάνω στην καύλα της. Γενικά δεν μου το δίνει πάντως.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
676
Πόντοι
81
Πέρασμα από το μαγαζί μετά από καιρό. Ήμουν περίεργος να δω το κορίτσι του Γιάννη μας. Απογοητευτική εικόνα το λιγότερο που μπορώ να πω. Δεν ξέρω από υπηρεσίες μπορεί να τα σπάει αλλά δε με άφησε η εμφάνιση να κάνω κασκαντεριλικι.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Πέρασμα από το μαγαζί μετά από καιρό. Ήμουν περίεργος να δω το κορίτσι του Γιάννη μας. Απογοητευτική εικόνα το λιγότερο που μπορώ να πω. Δεν ξέρω από υπηρεσίες μπορεί να τα σπάει αλλά δε με άφησε η εμφάνιση να κάνω κασκαντεριλικι.
George κάνε μια περιγραφή Παολας για εμάς που δεν την έχουμε δει , είναι αρκετά γαματουλα ?? είναι γεματουλα ή χονδρη ?? Γράψε αν θες δύο λογια για φάτσα και σωμα .....

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
676
Πόντοι
81
George κάνε μια περιγραφή Παολας για εμάς που δεν την έχουμε δει , είναι αρκετά γαματουλα ?? είναι γεματουλα ή χονδρη ?? Γράψε αν θες δύο λογια για φάτσα και σωμα .....
Θα έλεγα ξεκάθαρα ότι δεν είναι γεμάτη αλλά χοντρή. Έχει χοντρά πόδια έχει μαύρα μαλλιά με λευκό δέρμα και μέτριο πρόσωπο. Πραγματικά χωρίς καν να ξέρω την κοπέλα και χωρίς να ξέρω τις υπηρεσίες της δε μου έκανε το κλικ να περάσω μαζί της. Στο δρόμο εννοείται δεν την κοιτάς για κανένα λόγο. Μπροστά στην Βίκυ στην Τζούλια και στη Μαρίνα τουλάχιστον σε εξωτερική εμφάνιση υστερεί σημαντικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom