Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Giannis845

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Για να δούμε μετά τη νέα κριτική για το αστέρι του μαγαζιού την Πάολα τι θα πουν οι και καλά γνωστές από μασάζ που μας εκθειάζουν τις ίδιες και τις ίδιες
Λοιπόν κύριοι έχετε επιλογή πλέον και μην κλαψουριζετε ότι δεν υπάρχουν κοπέλες νέες,όμορφες με υπηρεσίες.

• Like
Αντιδράσεις: acab3

Giannis845

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Είναι μικρή 21 χρόνων,όμορφη όπως οι περισσότερες από τη Βενεζουέλα,έχει κωλαρα και είναι πεντακάθαρη

Δίνει φιλιά με γλώσσα για όση ώρα θες.Κσνει πίπα ακαπωτη γλείφει μπάλες και κωλο.

Δέχεται γλειφονουνι και γλειφοκωλι καθώς και δαχτυλο σε μουνι και κωλο.

Κάνει σεξ σε όλες τις στάσεις,69 και δίνει και κωλαρακι σε όλους.

+Από τα λίγα μαγαζιά που έχουν κρεβάτι μεγάλο υπερδιπλο με καινούργια σεντόνια ανά πελάτη.

Και όλα αυτά με 100 ευρώ την ώρα με δύο καταθέσεις συν μασάζ όπως είναι η τιμή σε όλα τα μαγαζιά.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: acab3

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.243
Πόντοι
2.456
  • Χαχα
Αντιδράσεις: tribal

Giannis845

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Είναι στον τρίτο όροφο το μαγαζί και η Μαργαρίτα η πιο σοβαρή σεριφισσα σε μαζατζιδικο και την θέλουν οι κοπέλες.Μονο που τελευταία ξεχνάει να αναφέρει στο ημερήσιο πρόγραμμα και την Παολα.

Giannis845

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το καλυτερο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.Συμπληρωνει 10 χρόνια λειτουργίας με την πιο στιβαρή σεριφισσαΜε την παρουσία της Παολας έχει το καλύτερο έμψυχο προσωπικό.Στα θετικά η υπαρξη κρεβατιού υπέρδιπλού και όχι μόνο μασαζοκρεβατου.

Giannis845

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Είναι μικρή 21 χρόνων,όμορφη όπως οι περισσότερες από τη Βενεζουέλα,έχει κωλαρα και είναι πεντακάθαρη

Δίνει φιλιά με γλώσσα για όση ώρα θες.Κσνει πίπα ακαπωτη γλείφει μπάλες και κωλο.

+Από τα λίγα μαγαζιά που έχουν κρεβάτι μεγάλο υπερδιπλο με καινούργια σεντόνια ανά πελάτη.

Και όλα αυτά με 100 ευρώ την ώρα με δύο καταθέσεις συν μασάζ όπως είναι η τιμή σε όλα τα μαγαζιά.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
847
Πόντοι
81

Τυπε μας έχεις ζαλισει με την Πάολα.
Μια χοντρομπουτα κοπέλα είναι και πιστεύω πολλοί δεν θα τη διάλεγαν καν έτσι που είναι.

Αφού γουστάρεις να δίνεις 100ρικα για στρουμπουλες κοπέλες, δικαίωμα σου, αλλά όχι και να ποσταρεις κάθε 5 ποστ για κείνη.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.907
Πόντοι
9.275
Για να δούμε μετά τη νέα κριτική για το αστέρι του μαγαζιού την Πάολα τι θα πουν οι και καλά γνωστές από μασάζ που μας εκθειάζουν τις ίδιες και τις ίδιες
Λοιπόν κύριοι έχετε επιλογή πλέον και μην κλαψουριζετε ότι δεν υπάρχουν κοπέλες νέες,όμορφες με υπηρεσίες.
Φίλε Γιάννη, η Πάολα είναι όντως μια πολύ καλή σε υπηρεσίες και συμπεριφορά νέα κοπέλα, και αυτά σπανίζουν σήμερα.
Σε εμφάνιση όμως είναι όπως και να το κάνουμε παχουλή. Και αυτό για πολλούς είναι αρνητικό και αποτρεπτικό, απλά αυτό. Από όσα γράφεις συμφωνώ με τα περισσότερα, αλλά οι χαρακτηρισμοί "αστέρι" και ¨όμορφη" μάλλον είναι υπερβολές. Από φίλους μου που την έχουν πάρει έχω ακούσει και καλές και μέτριες απόψεις. Η δική μου άποψη είναι θετική και την έχω πει εξαρχής. Από την άλλη η κοπέλα έχει αρκετή δουλειά και αυτό είναι καλό για αυτήν.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
62
Like
3.271
Πόντοι
2.666
Με όλο το σεβασμό φίλε μου, όχι κ στα βαριά χαρτιά του μαγαζιού η Αλεσια.... Όσο εξαιρετικές υπηρεσίες κ αν είχε, όσο φιλότιμη κ αν συνεχίζει να είναι, όσο ευχάριστη κ πάντα ευγενική κ αν είναι, δεν παύει να έχει πλαδαρεψει στον υπερθετικο βαθμό....Τον τίτλο αυτό στο μαγαζί διαχρονικά το δικαιούνται μόνο οι Τζέσικα, Μαρίνα κ Μόνικα. Ούτε η Βίκυ στις μέρες μας, ούτε η θεία Ελένη σε αρκετά παλαιό της πέρασμα, ούτε η Αλεσια στα μεγάλα της ούτε πολλές πολλές ακόμα που πέρασαν από το μαγαζί αυτό
Για Τζεσικα συμφωνω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξέρω ποια μασάζ βαράνε μύγες όλα γεμάτα είναι και ο καθένας αποφασίζει για την πάρτη του
Λεφτα υπαρχουν

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
62
Like
3.271
Πόντοι
2.666
Φίλε Γιάννη, η Πάολα είναι όντως μια πολύ καλή σε υπηρεσίες και συμπεριφορά νέα κοπέλα, και αυτά σπανίζουν σήμερα.
Σε εμφάνιση όμως είναι όπως και να το κάνουμε παχουλή. Και αυτό για πολλούς είναι αρνητικό και αποτρεπτικό, απλά αυτό. Από όσα γράφεις συμφωνώ με τα περισσότερα, αλλά οι χαρακτηρισμοί "αστέρι" και ¨όμορφη" μάλλον είναι υπερβολές. Από φίλους μου που την έχουν πάρει έχω ακούσει και καλές και μέτριες απόψεις. Η δική μου άποψη είναι θετική και την έχω πει εξαρχής. Από την άλλη η κοπέλα έχει αρκετή δουλειά και αυτό είναι καλό για αυτήν.
Αμα αδυνατισει θα την παρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το καλυτερο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.Συμπληρωνει 10 χρόνια λειτουργίας με την πιο στιβαρή σεριφισσαΜε την παρουσία της Παολας έχει το καλύτερο έμψυχο προσωπικό.Στα θετικά η υπαρξη κρεβατιού υπέρδιπλού και όχι μόνο μασαζοκρεβατου.
Σιγα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom