You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
ελα που δεν δεχεται εντολες ομως.Μάλλον στο πουλί μας πρέπει να γίνει η τάση καθοδική ...
λειτουργει αυτονομα. μολις δει-μυριστει μουνι ή κωλο αμεσως ορθιο
αντε να το συμμαζεψεις μετα
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 6.495
Πεστα αδερφε γιατι προς στιγμην ενιωσα γυφτος και ρεζιλης με αυτα που διαβαζα στο αλλο νημα..Παραθέτω σημερινά sms
- Καλημέρα κούκλα, έχεις χρόνο να βρεθούμε κατά τις 6?
- Ναι βέβαια!
Να σε ενημερώσω ότι το πρόγραμμα είναι +20
- Εννοείς είναι έξτρα η δεύτερη φορά?
- Όχι, έγινε αύξηση στα προγράμματα
Εν συνεχεία.. τέλος επικοινωνίας, διαγραφή τηλεφώνου (όχι ρε δεν ήταν της Μαρίνας)
Υ.Γ. Όσοι γυμνοσάλιαγκες - σαλιάρηδες (σε άλλο θρεντ) πετάξανε ένα δεν συμφωνώ με τις αυξήσεις, ΑΛΛΑ + 1 σελίδα δικαιολογίες για το έξτρα 20ρικο, είστε ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΙ λαλάκες
Μήπως αυθαδίασες;;;Καλησπερα στους κορυφαιους μπορει καποιος να βοηθησει να κλειεω ραντεβου με τη μαρινα γτ προσπαθω 2 χρονια και εχω ανταλαξει και κουβεντες που δεν επρεπε με την "κυρια" στην υποδοχη ?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Νά ήμουν μόνο από μια μεριά να βλέπωΚαλησπερα στους κορυφαιους μπορει καποιος να βοηθησει να κλειεω ραντεβου με τη μαρινα γτ προσπαθω 2 χρονια και εχω ανταλαξει και κουβεντες που δεν επρεπε με την "κυρια" στην υποδοχη ?
Αν τα 20 εξτρα περιλαμβανουν και κατι παραπανω δοτικοτητα καλυτερη περιποιηση πιο πλουσιο προγραμμα ναι..αλλιως noΠαραθέτω σημερινά sms
- Καλημέρα κούκλα, έχεις χρόνο να βρεθούμε κατά τις 6?
- Ναι βέβαια!
Να σε ενημερώσω ότι το πρόγραμμα είναι +20
- Εννοείς είναι έξτρα η δεύτερη φορά?
- Όχι, έγινε αύξηση στα προγράμματα
Εν συνεχεία.. τέλος επικοινωνίας, διαγραφή τηλεφώνου (όχι ρε δεν ήταν της Μαρίνας)
Υ.Γ. Όσοι γυμνοσάλιαγκες - σαλιάρηδες (σε άλλο θρεντ) πετάξανε ένα δεν συμφωνώ με τις αυξήσεις, ΑΛΛΑ + 1 σελίδα δικαιολογίες για το έξτρα 20ρικο, είστε ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΙ λαλάκες
Τύπε πλακα μας κάνεις;Νά ήμουν μόνο από μια μεριά να βλέπω
Είναι τρομακτικό
(ότον περιμένεις στο μικρό δωματιάκι μέχρι να σε περάσει στο δωματιο)
,το βουνό να στολίζει τους μύστες στο τηλ κ όσους δεν παίρνουν κοπέλα..
Αα μπράβο!!! Δεν το είχα σκεφτεί καν!!! Λες και τα 80 μας περισσεύουν!! Και πάνε με τα ίδια 2 - 3 δυνατά ονόματα να ανεβάσουν τιμές.
Για εμένα τέλος.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Γιατί ρε σύ είναι μία εμπειρία και αυτήΤύπε πλακα μας κάνεις;
Είναι τρομακτικό
(ότον περιμένεις στο μικρό δωματιάκι μέχρι να σε περάσει στο δωματιο)
,το βουνό να στολίζει τους μύστες στο τηλ κ όσους δεν παίρνουν κοπέλα..
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Ποια δυνατά ονόματα , πατσαβουρες είναι και αυτές . Απλά εμείς είμαστε διεστραμμένοι (κοροϊδα) σαβουρογαμηδες και δεν μας κάθετες η γειτόνισσα κολάρου χαχα χαχα χαχα ! Μύνημα στους επαγγελματίες του χώρου φτιάξτε τα μαγαζιά σας σωστά και εδώ είμαστε !Αα μπράβο!!! Δεν το είχα σκεφτεί καν!!! Λες και τα 80 μας περισσεύουν!! Και πάνε με τα ίδια 2 - 3 δυνατά ονόματα να ανεβάσουν τιμές.
Για εμένα τέλος.
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Η μαρίνα είναι δυνατή όντως…ίσως και μαι δυο ακόμα όχι σαν αυτή βεβαια…άποψη μου αυτή…αλλά και πάλι η αύξηση είναι αδικαιολόγητη και μεγάλη….χωρια αυτο ζώον π έχουν εκει σαν υπηρεσία χωριά όλα τα υπόλοιπα….θα χάσουν σίγουρα και αυτοί και οι κοπέλες…Ποια δυνατά ονόματα , πατσαβουρες είναι και αυτές . Απλά εμείς είμαστε διεστραμμένοι (κοροϊδα) σαβουρογαμηδες και δεν μας κάθετες η γειτόνισσα κολάρου χαχα χαχα χαχα ! Μύνημα στους επαγγελματίες του χώρου φτιάξτε τα μαγαζιά σας σωστά και εδώ είμαστε !
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.320
- Πόντοι
- 22.886
Γιατί ρε σύ είναι μία εμπειρία και αυτή
Μην βάζετε τέτοια τζιφάκια και τα δει και αγριέψει και πάει ο επόμενος ζητήσει την Μαρινα και τον πυροβολήσει
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Όι κοπέλες δεν θά χάσουν, έχουν τούς αγαπητικόυς σαλιαρηδες νά τίς ποτίζουν όσο μπορούν, αλλά μόνο με αυτούς δεν θά γίνεται καλό ταμείο στό τέλος τής ημέρας. Λύσεις έχουν αυτές αν πέσει ή δουλειά τους ξέρουν τόν δρόμο.Η μαρίνα είναι δυνατή όντως…ίσως και μαι δυο ακόμα όχι σαν αυτή βεβαια…άποψη μου αυτή…αλλά και πάλι η αύξηση είναι αδικαιολόγητη και μεγάλη….χωρια αυτο ζώον π έχουν εκει σαν υπηρεσία χωριά όλα τα υπόλοιπα….θα χάσουν σίγουρα και αυτοί και οι κοπέλες…
Από εμάς όσοι έχουν άλλες εναλλακτικές μία χαρά καί στα μεζεα μας.
Όι αγαπουληδες και όι πυροφοροι προμοτορες θά τά βρούν σκούρα.
Το λοιπόν βλέπω ότι η κατάσταση με τις τιμές γενικεύεται πλέον
Πολλά μαγαζιά είχαν ΗΔΗ την ώρα στα 100€ εδώ και καιρό.. στουρνάρα φραντζή... Όπως φαίνεται την ώρα όλοι θα την έχουν στα 100 ευρώ πλέον.
Πλέον το μισάωρο όλο και
συχνότερα έχει πάει στα 80€.
Κάποια μαγαζιά το μισάωρο το έχουν στα 60€. Αλλά αυτά τιμολογούν και τα 45 λεπτά στα 80 ευρώ. Μάλιστα κάποια θα το κάνουν εδώ και πολύ καιρό. Και αυτό το 45λεπτο είναι πολύ πονηρό αμφίπλευρα....
Συμπεραίνω λοιπόν ότι υπάρχει γενικευμένη αύξηση τιμών πια
Πολλά μαγαζιά είχαν ΗΔΗ την ώρα στα 100€ εδώ και καιρό.. στουρνάρα φραντζή... Όπως φαίνεται την ώρα όλοι θα την έχουν στα 100 ευρώ πλέον.
Πλέον το μισάωρο όλο και
συχνότερα έχει πάει στα 80€.
Κάποια μαγαζιά το μισάωρο το έχουν στα 60€. Αλλά αυτά τιμολογούν και τα 45 λεπτά στα 80 ευρώ. Μάλιστα κάποια θα το κάνουν εδώ και πολύ καιρό. Και αυτό το 45λεπτο είναι πολύ πονηρό αμφίπλευρα....
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.223
- Πόντοι
- 456
Αποθάρρυνση για το μισάωρο είναι . Θα λες γιατί να δώσω 80 για μισή αφού με 100 έχω 1 ώρα.Το λοιπόν βλέπω ότι η κατάσταση με τις τιμές γενικεύεται πλέον
Πλέον το μισάωρο όλο και συχνότερα έχει πάει στα 80€.
Εγώ προσωπικά δεν το κατάλαβα ποτέ το μισάωρο ξεπέτα.
Οριακά φτάνει μια ώρα με τα ντους και ένα υποτυπώδες μασάζ.
Αλλιώς πήγαινε σε δελο η στούντιο .
Η αγάπη παλιά... φχαριστιοσουν να γαμας κωλο!!! Το ζούσε!! Μασαζ!!! Όλο το πακέτο!!Ποια δυνατά ονόματα , πατσαβουρες είναι και αυτές . Απλά εμείς είμαστε διεστραμμένοι (κοροϊδα) σαβουρογαμηδες και δεν μας κάθετες η γειτόνισσα κολάρου χαχα χαχα χαχα ! Μύνημα στους επαγγελματίες του χώρου φτιάξτε τα μαγαζιά σας σωστά και εδώ είμαστε !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις