You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 1.196
Η δύσκολη πρόσβαση προς την Μαρίνα, δεν θυμίζει λίγο το παραμύθι, όπου ο ήρωας για να προχωρήσει, πρέπει πρώτα να εξουδετερώσει τον δράκο;
Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Ναι...Η δύσκολη πρόσβαση προς την Μαρίνα, δεν θυμίζει λίγο το παραμύθι, όπου ο ήρωας για να προχωρήσει, πρέπει πρώτα να εξουδετερώσει τον δράκο;
Πως γίνεται πάντα όλες να έχουν ραντεβού κλεισμένο και να μπορούν μόνο για μισή ώρα... δεν ξέρω.. εχω έρθει τόσες φορές.. όλες τα ίδια εκτός από κάνα 2 παλιές και τις καινούργιες.. και δεν μιλάμε για μαρινα, Βίκυ ή Τζούλια..
Είχε δίκιο μια ψυχή από εκεί μέσα που μου είπε ότι με 2 μισαωρα βγάζουν πιο πολλά.
Είχε δίκιο μια ψυχή από εκεί μέσα που μου είπε ότι με 2 μισαωρα βγάζουν πιο πολλά.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Αυτό με τά κλεισμένα ραντεβού καί το ελεύθερο μισάωρο είναι άλλη ιστορία, τώρα στα 2 μισάωρα από 1 μίας ώρας ραντεβού ή διάφορα είναι +20€ επιπλέον.Πως γίνεται πάντα όλες να έχουν ραντεβού κλεισμένο και να μπορούν μόνο για μισή ώρα... δεν ξέρω.. εχω έρθει τόσες φορές.. όλες τα ίδια εκτός από κάνα 2 παλιές και τις καινούργιες.. και δεν μιλάμε για μαρινα, Βίκυ ή Τζούλια..
Από εμένα μακριά.Έχει δοκιμάσει κανείς την Μόνικα
να μας πει εντυπώσεις
Παίχτηκε ένας γύρος αντί για 2 μασάζ σκέτο χαιδεμα.
Δεν κάνει ακαποτη πίπα δεν θέλει δάχτυλα όχι φιλιά και το ποίο ωραίο απο όλα όταν τελείωσε ο πρώτος γύρος ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε έλα να ξεκουραστούμε.
Ξάπλωσε και τον πήρε λιγάκι για κάνα δεκάλεπτο.
Ευτυχώς που την ξύπνησα για να μου πει τελείωσε ο χρόνος μου.
Έχει δοκιμάσει κανείς την Μόνικα
να μας πει εντυπώσεις
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Γράψε μια κριτική καλύτερα, εδώ στό νήμα θά χαθεί στην ροή ή εμπειρία σού.Από εμένα μακριά.
Παίχτηκε ένας γύρος αντί για 2 μασάζ σκέτο χαιδεμα.
Δεν κάνει ακαποτη πίπα δεν θέλει δάχτυλα όχι φιλιά και το ποίο ωραίο απο όλα όταν τελείωσε ο πρώτος γύρος ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε έλα να ξεκουραστούμε.
Ξάπλωσε και τον πήρε λιγάκι για κάνα δεκάλεπτο.
Ευτυχώς που την ξύπνησα για να μου πει τελείωσε ο χρόνος μου.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Πέρασμα από Βίκυ. Ότι και να πεις είναι λίγο. Κορμάρα, αψογη στις υπηρεσίες της και ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ! Μανικιούρ πεντικιούρ όλα άψογα! Ορισμός της καβλας κύριοι! Και το κυριότερο είναι τυπάρα από τις λίγες!
Είπαμε η Βίκυ και η Μαρίνα πρέπει να δίνουν σεμινάρια σε όλες τις πιτσιρίκες που μπαίνουν στο χώρο πως να συντηρούν τα κορμιά τους, πως να εξυπηρετουν τους πελάτες τους και πώς να είναι πεντακάθαρες!
Είπαμε η Βίκυ και η Μαρίνα πρέπει να δίνουν σεμινάρια σε όλες τις πιτσιρίκες που μπαίνουν στο χώρο πως να συντηρούν τα κορμιά τους, πως να εξυπηρετουν τους πελάτες τους και πώς να είναι πεντακάθαρες!
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Advertising spot Tzirimpim Tzirimpmom !Πέρασμα από Βίκυ. Ότι και να πεις είναι λίγο. Κορμάρα, αψογη στις υπηρεσίες της και ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ! Μανικιούρ πεντικιούρ όλα άψογα! Ορισμός της καβλας κύριοι! Και το κυριότερο είναι τυπάρα από τις λίγες!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Sire kai gamisou Tzirimpim Tsirimpmom!Advertising spot Tzirimpim Tzirimpmom !
(Στον Διανοούμενο δεν θα λες μαλακίες ακόμα δε βγήκες από το αυγό σου...).
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Θα πάω τώρα εκεί να δω εάν έχει κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένοSire kai gamisou Tzirimpim Tsirimpmom!
(Στον Διανοούμενο δεν θα λες μαλακίες ακόμα δε βγήκες από το αυγό σου...).
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
....
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.573
- Πόντοι
- 4.646
Κώλο δίνει, μύστη?Πέρασμα από Βίκυ. Ότι και να πεις είναι λίγο. Κορμάρα, αψογη στις υπηρεσίες της και ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ! Μανικιούρ πεντικιούρ όλα άψογα! Ορισμός της καβλας κύριοι! Και το κυριότερο είναι τυπάρα από τις λίγες!
Επίσης, το βουνό ήταν παρόν στην υποδοχή?
Σε αυτο το μαγαζι ο,τι σαλοναριζε ποτε κατι δε μου κανε κλικ..μονο μια Σοφια με την οποια περναγα πολυ καλα..οσο για βικυ κ μαρινα δεν τις εχω δει ποτε..γιατι μαλλον ειναι κλεισμενες με ραντεβου...Πέρασμα από Βίκυ. Ότι και να πεις είναι λίγο. Κορμάρα, αψογη στις υπηρεσίες της και ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ! Μανικιούρ πεντικιούρ όλα άψογα! Ορισμός της καβλας κύριοι! Και το κυριότερο είναι τυπάρα από τις λίγες!
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Full injection , 16 valveΚώλο δίνει, μύστη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Full injection , 16 valveΚώλο δίνει, μύστη?
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Δίκιο είχε ο φίλος , ήταν λίγο διαφορετικάΘα πάω τώρα εκεί να δω εάν έχει κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο
Oh..δινει δηλαδη?Full injection , 16 valve
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Full injection , 16 valve
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Πώπω, μαδάμ, δουλεύεις με διπλό καρμπιλατέρ!Oh..δινει δηλαδη?
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Δεν ήρθα για μάθημα. Να πλερωθώ ήρθα!Πώπω, μαδάμ, δουλεύεις με διπλό καρμπιλατέρ!
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
ΩραιοςςςΔεν ήρθα για μάθημα. Να πλερωθώ ήρθα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις