Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

traxex21

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Είχα και γω παρόμοια εμπειρία με τον φίλο.
Αν μπορεί κάποιος ας στείλει pm το νούμερο της μαρίνας μπας και δούμε άσπρη μέρα.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
Η δύσκολη πρόσβαση προς την Μαρίνα, δεν θυμίζει λίγο το παραμύθι, όπου ο ήρωας για να προχωρήσει, πρέπει πρώτα να εξουδετερώσει τον δράκο;

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596

jpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
280
Πως γίνεται πάντα όλες να έχουν ραντεβού κλεισμένο και να μπορούν μόνο για μισή ώρα... δεν ξέρω.. εχω έρθει τόσες φορές.. όλες τα ίδια εκτός από κάνα 2 παλιές και τις καινούργιες.. και δεν μιλάμε για μαρινα, Βίκυ ή Τζούλια..
Είχε δίκιο μια ψυχή από εκεί μέσα που μου είπε ότι με 2 μισαωρα βγάζουν πιο πολλά.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Πως γίνεται πάντα όλες να έχουν ραντεβού κλεισμένο και να μπορούν μόνο για μισή ώρα... δεν ξέρω.. εχω έρθει τόσες φορές.. όλες τα ίδια εκτός από κάνα 2 παλιές και τις καινούργιες.. και δεν μιλάμε για μαρινα, Βίκυ ή Τζούλια..
Είχε δίκιο μια ψυχή από εκεί μέσα που μου είπε ότι με 2 μισαωρα βγάζουν πιο πολλά.
Αυτό με τά κλεισμένα ραντεβού καί το ελεύθερο μισάωρο είναι άλλη ιστορία, τώρα στα 2 μισάωρα από 1 μίας ώρας ραντεβού ή διάφορα είναι +20€ επιπλέον.

• Like
Αντιδράσεις: jpm

konioum

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς την Μόνικα

να μας πει εντυπώσεις
Από εμένα μακριά.
Παίχτηκε ένας γύρος αντί για 2 μασάζ σκέτο χαιδεμα.
Δεν κάνει ακαποτη πίπα δεν θέλει δάχτυλα όχι φιλιά και το ποίο ωραίο απο όλα όταν τελείωσε ο πρώτος γύρος ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε έλα να ξεκουραστούμε.
Ξάπλωσε και τον πήρε λιγάκι για κάνα δεκάλεπτο.
Ευτυχώς που την ξύπνησα για να μου πει τελείωσε ο χρόνος μου.
Έχει δοκιμάσει κανείς την Μόνικα

να μας πει εντυπώσεις

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Από εμένα μακριά.
Παίχτηκε ένας γύρος αντί για 2 μασάζ σκέτο χαιδεμα.
Δεν κάνει ακαποτη πίπα δεν θέλει δάχτυλα όχι φιλιά και το ποίο ωραίο απο όλα όταν τελείωσε ο πρώτος γύρος ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε έλα να ξεκουραστούμε.
Ξάπλωσε και τον πήρε λιγάκι για κάνα δεκάλεπτο.
Ευτυχώς που την ξύπνησα για να μου πει τελείωσε ο χρόνος μου.
Γράψε μια κριτική καλύτερα, εδώ στό νήμα θά χαθεί στην ροή ή εμπειρία σού.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πέρασμα από Βίκυ. Ότι και να πεις είναι λίγο. Κορμάρα, αψογη στις υπηρεσίες της και ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ! Μανικιούρ πεντικιούρ όλα άψογα! Ορισμός της καβλας κύριοι! Και το κυριότερο είναι τυπάρα από τις λίγες!
Είπαμε η Βίκυ και η Μαρίνα πρέπει να δίνουν σεμινάρια σε όλες τις πιτσιρίκες που μπαίνουν στο χώρο πως να συντηρούν τα κορμιά τους, πως να εξυπηρετουν τους πελάτες τους και πώς να είναι πεντακάθαρες!

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
177
Πόντοι
0
Πέρασμα από Βίκυ. Ότι και να πεις είναι λίγο. Κορμάρα, αψογη στις υπηρεσίες της και ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ! Μανικιούρ πεντικιούρ όλα άψογα! Ορισμός της καβλας κύριοι! Και το κυριότερο είναι τυπάρα από τις λίγες!
Είπαμε η Βίκυ και η Μαρίνα πρέπει να δίνουν σεμινάρια σε όλες τις πιτσιρίκες που μπαίνουν στο χώρο πως να συντηρούν τα κορμιά τους, πως να εξυπηρετουν τους πελάτες τους και πώς να είναι πεντακάθαρες!
Advertising spot Tzirimpim Tzirimpmom !

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
177
Πόντοι
0

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.573
Πόντοι
4.646
Κώλο δίνει, μύστη?
Επίσης, το βουνό ήταν παρόν στην υποδοχή?

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.377
Πόντοι
2.666
Σε αυτο το μαγαζι ο,τι σαλοναριζε ποτε κατι δε μου κανε κλικ..μονο μια Σοφια με την οποια περναγα πολυ καλα..οσο για βικυ κ μαρινα δεν τις εχω δει ποτε..γιατι μαλλον ειναι κλεισμενες με ραντεβου...

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
177
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom