Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
Ούτε 35-38 είναι ούτε 4σαρι βυζι εχει...και το κορμάρα.....εχει χάσει τα κιλά που είχε πάρει? Απο απόδοση ηταν πάντα τοπ.....με καποια «ελαστική» καθαριότητα.....
Εχει παει κανεις άλλος τελευταία?
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Την ίδια ακριβώς απορία είχα γιατί την τελευταία φορά που την επέλεξα είχε όντως πάρει πολλά κιλά. Κάπως παρόμοια περίπτωση με την Σοφία από το Φ7. Πάντως αν έχει ακόμη την ίδια διάθεση....

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.377
Πόντοι
2.666
Αγαπητέ για τίς προτιμήσεις σού σε υπηρεσίες καί εμφάνιση δεν θά πω κάτι γιατί γούστα είναι αυτά σεβαστά για εμένα πώς την βρίσκει ό καθένας μας.
Αλλά για τά άλλα που αναφέρεις στό νήμα με τίς ανεξάρτητες σού είχα αναφέρει κάτι .....για την πρώτη επιλογή πού είχες επιλέξει.

Για τούς αγαπητικόυς σαλιαρηδες κλπ καί λίγα είπες, τά δίνουν όλα στεγνά καί με λεπτομέρειες στις λαδοκορες πού μετά τούς χλευάζουν :2funny::2funny:
Οταν αποκαλουν καποιους αγαπουληδες κλπ..τι εννουν? Γιατι εγω αλλο ειχα καταλαβει-δεν ειμαι και παλιο πολυ μελος, οποτε καποιους χαρακτηρισμους πιθσνον να τους καταλαβαινω λαθος..δηλαδη τι κανουν καποιοι??

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Οταν αποκαλουν καποιους αγαπουληδες κλπ..τι εννουν? Γιατι εγω αλλο ειχα καταλαβει-δεν ειμαι και παλιο πολυ μελος, οποτε καποιους χαρακτηρισμους πιθσνον να τους καταλαβαινω λαθος..δηλαδη τι κανουν καποιοι??
Άστο καλύτερα, το βαρέλι αυτό δεν έχει πάτο, μεγάλη κουβέντα χωρίς λόγο θά ανοίξουμε για τούς αγαπουληδες καί τούς άλλους.....
Μία χαρά τά καταλαβαίνεις.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.377
Πόντοι
2.666
Α καταλαβα.." γλυφουν" με τη συμπεριφορα τους κοπελες για να χουν ευνοια κλπ..βαζουν λογια..τετοια? Καταντια αν εινσι ετσι...εγω μονο πανω στο σεξ τις γλυφω! Χα χα

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
42
Like
2.064
Πόντοι
5.220
Α καταλαβα.." γλυφουν" με τη συμπεριφορα τους κοπελες για να χουν ευνοια κλπ..βαζουν λογια..τετοια? Καταντια αν εινσι ετσι...εγω μονο πανω στο σεξ τις γλυφω! Χα χα
Και είναι υπάκουοι και συγκαταβατικοί στο βουνό . Τους βρίζει και καυλώνουν

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.377
Πόντοι
2.666
Και είναι υπάκουοι και συγκαταβατικοί στο βουνό . Τους βρίζει και καυλώνουν
Στο..βουνο..μια φορα τελευταια που χα παει..αναζητωντας μια κοπελα που μαλλον εχει φυγει σπο εκει..μου απαντησε ενοχλημενη αυτη..κι εγω ανταπεδωσα λεγοντας της " μηπως ενοχλουμε που σας ερχομαστε??" Δεν επιτρεπω αγενειες ποσο μαλλον απ τη στιγμη που ρωτω κ φερομαι παντα ευγενικα και διακριτικα.

• Like
Αντιδράσεις: tribal

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Και λίγα είπες.

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
177
Πόντοι
0
Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον, την αναβίωση ενός νήματος σαπουνόπερα ! Χαχα χαχα Με πρωταγωνιστές αισθηματικές και στυγνούς γαμιαδες , παραπονεμενους αλλά και ευχαριστημένους πελάτες ! Το γαμωτο είναι ότι δεν έχει επιστρέψει η πρωταγωνίστρια (βουνό) ! Πουτανες που κάνουν τις δύσκολες και πελάτες γαμιαδες παραπονεμενους , συνεχίστε να περνούμε ιδέες για να γίνει τηλεοπτική μεταφορά ! Απορία στα άλλα μαγαζιά έτσι είναι η φάση ??!

Kokoras77

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Παίδες ξέρει κανείς αν η Τζούλια Θα είναι αυτή την εβδομάδα στο ίδρυμα γιατί πήρα τηλέφωνο την προηγούμενη και μου λεει δεν ξέρω πότε θα έρθει λείπει

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Παίδες ξέρει κανείς αν η Τζούλια Θα είναι αυτή την εβδομάδα στο ίδρυμα γιατί πήρα τηλέφωνο την προηγούμενη και μου λεει δεν ξέρω πότε θα έρθει λείπει
Ξανά πάρε τί φοβάσαι ; :think:
Πάντως έχει αρκετές μέρες νά φανεί στό ρόστερ.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.323
Πόντοι
22.886

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096

greeksnoopy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
43
Πόντοι
0
εχθές ήταν εκει. btw η αγενέστατη σαβούρα της υποδοχής (aka βουνό) δεν εχει εμφανιστεί ακόμα.
η Τζούλια κατα τα λεγόμενα της εργάζεται όλες τις ημέρες εκτός από Κυριακή

• Like
Αντιδράσεις: baroc

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
177
Πόντοι
0
Το σημερινό μενού , τι θα έχει οποιος πάει νωρίς ας στείλει εάν θέλει μια ενημερωση , ευχαριστούμε

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
42
Like
2.064
Πόντοι
5.220
εχθές ήταν εκει. btw η αγενέστατη σαβούρα της υποδοχής (aka βουνό) δεν εχει εμφανιστεί ακόμα.
η Τζούλια κατα τα λεγόμενα της εργάζεται όλες τις ημέρες εκτός από Κυριακή
Επιστρέφει σήμερα και πιάνει πόστο ως Βουνό αύριο λένε οι πληροφορίες μου . οτι γαμησατε γαμησατε καργιολαραιοι

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096

Stories

Νέο!