- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Εχει σχετικά λιγότερα κιλάααα η Σβετλάνα!, αδυνατισμένη ή με τα παραπάνω κιλά?
Εχει σχετικά λιγότερα κιλάααα η Σβετλάνα!, αδυνατισμένη ή με τα παραπάνω κιλά?
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Την ίδια ακριβώς απορία είχα γιατί την τελευταία φορά που την επέλεξα είχε όντως πάρει πολλά κιλά. Κάπως παρόμοια περίπτωση με την Σοφία από το Φ7. Πάντως αν έχει ακόμη την ίδια διάθεση....Ούτε 35-38 είναι ούτε 4σαρι βυζι εχει...και το κορμάρα.....εχει χάσει τα κιλά που είχε πάρει? Απο απόδοση ηταν πάντα τοπ.....με καποια «ελαστική» καθαριότητα.....
Εχει παει κανεις άλλος τελευταία?
Α αυτηη?? Αλλη νομιζα..κριμα δεν ειναι η Λανα που ηταν sensuality-lelas?Η γνωστή Μαργκω από Φ7 ειναι
Οταν αποκαλουν καποιους αγαπουληδες κλπ..τι εννουν? Γιατι εγω αλλο ειχα καταλαβει-δεν ειμαι και παλιο πολυ μελος, οποτε καποιους χαρακτηρισμους πιθσνον να τους καταλαβαινω λαθος..δηλαδη τι κανουν καποιοι??Αγαπητέ για τίς προτιμήσεις σού σε υπηρεσίες καί εμφάνιση δεν θά πω κάτι γιατί γούστα είναι αυτά σεβαστά για εμένα πώς την βρίσκει ό καθένας μας.
Αλλά για τά άλλα που αναφέρεις στό νήμα με τίς ανεξάρτητες σού είχα αναφέρει κάτι .....για την πρώτη επιλογή πού είχες επιλέξει.
Για τούς αγαπητικόυς σαλιαρηδες κλπ καί λίγα είπες, τά δίνουν όλα στεγνά καί με λεπτομέρειες στις λαδοκορες πού μετά τούς χλευάζουν
Άστο καλύτερα, το βαρέλι αυτό δεν έχει πάτο, μεγάλη κουβέντα χωρίς λόγο θά ανοίξουμε για τούς αγαπουληδες καί τούς άλλους.....Οταν αποκαλουν καποιους αγαπουληδες κλπ..τι εννουν? Γιατι εγω αλλο ειχα καταλαβει-δεν ειμαι και παλιο πολυ μελος, οποτε καποιους χαρακτηρισμους πιθσνον να τους καταλαβαινω λαθος..δηλαδη τι κανουν καποιοι??
Α καταλαβα.." γλυφουν" με τη συμπεριφορα τους κοπελες για να χουν ευνοια κλπ..βαζουν λογια..τετοια? Καταντια αν εινσι ετσι...εγω μονο πανω στο σεξ τις γλυφω! Χα χαΟταν αποκαλουν καποιους αγαπουληδες κλπ..τι εννουν? Γιατι εγω αλλο ειχα καταλαβει-δεν ειμαι και παλιο πολυ μελος, οποτε καποιους χαρακτηρισμους πιθσνον να τους καταλαβαινω λαθος..δηλαδη τι κανουν καποιοι??
Και είναι υπάκουοι και συγκαταβατικοί στο βουνό . Τους βρίζει και καυλώνουνΑ καταλαβα.." γλυφουν" με τη συμπεριφορα τους κοπελες για να χουν ευνοια κλπ..βαζουν λογια..τετοια? Καταντια αν εινσι ετσι...εγω μονο πανω στο σεξ τις γλυφω! Χα χα
Στο..βουνο..μια φορα τελευταια που χα παει..αναζητωντας μια κοπελα που μαλλον εχει φυγει σπο εκει..μου απαντησε ενοχλημενη αυτη..κι εγω ανταπεδωσα λεγοντας της " μηπως ενοχλουμε που σας ερχομαστε??" Δεν επιτρεπω αγενειες ποσο μαλλον απ τη στιγμη που ρωτω κ φερομαι παντα ευγενικα και διακριτικα.Και είναι υπάκουοι και συγκαταβατικοί στο βουνό . Τους βρίζει και καυλώνουν
Και λίγα είπες.Α καταλαβα.." γλυφουν" με τη συμπεριφορα τους κοπελες για να χουν ευνοια κλπ..βαζουν λογια..τετοια? Καταντια αν εινσι ετσι...εγω μονο πανω στο σεξ τις γλυφω! Χα χα
Πώς γίνεται αυτό;Σήμερα Κυριακή είχε το μεσημέρι μόνον 2 κοπέλες: Ελένη & Βίκυ.
Ξανά πάρε τί φοβάσαι ;Παίδες ξέρει κανείς αν η Τζούλια Θα είναι αυτή την εβδομάδα στο ίδρυμα γιατί πήρα τηλέφωνο την προηγούμενη και μου λεει δεν ξέρω πότε θα έρθει λείπει
Ξαναπάρε λέει τι φοβάσαιΞανά πάρε τί φοβάσαι ;
Πάντως έχει αρκετές μέρες νά φανεί στό ρόστερ.
Είναι ζάχαρη είναι μέλι τά καρπούζια τού ΒαγγέληΞαναπάρε λέει τι φοβάσαι
Εντάξει δεν είναι και ανθρωποφάγος η κύρ υπηρεσία
εχθές ήταν εκει. btw η αγενέστατη σαβούρα της υποδοχής (aka βουνό) δεν εχει εμφανιστεί ακόμα.Παίδες ξέρει κανείς αν η Τζούλια Θα είναι αυτή την εβδομάδα στο ίδρυμα γιατί πήρα τηλέφωνο την προηγούμενη και μου λεει δεν ξέρω πότε θα έρθει λείπει
Επιστρέφει σήμερα και πιάνει πόστο ως Βουνό αύριο λένε οι πληροφορίες μου . οτι γαμησατε γαμησατε καργιολαραιοιεχθές ήταν εκει. btw η αγενέστατη σαβούρα της υποδοχής (aka βουνό) δεν εχει εμφανιστεί ακόμα.
η Τζούλια κατα τα λεγόμενα της εργάζεται όλες τις ημέρες εκτός από Κυριακή
Τούς έκοψες την χαρά τώραΕπιστρέφει σήμερα και πιάνει πόστο ως Βουνό αύριο λένε οι πληροφορίες μου . οτι γαμησατε γαμησατε καργιολαραιοι