σε περιμένει το βουνό για ορειβατικο καλωσόρισμαΜετά από επιμονα τηλ στο μαγαζί που κ που..η γνωστή αντιπαθητική κ καλά..αφού μου έκλεισε σμρ 2 3 φορές το τηλ γτ έψαχνα Μαρίνα..μου έδωσε την ίδια την μαρίνα να κανονίσω κ έπαθα σοκ της πήρα το νούμερο κ κλείσαμε για αύριο!! μαριναρα για πρώτη φορά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 206
Πολύ καύλα κ η Αλίσια και κωλαρα για πολύ γαμησια μιλφ γενικώς με μέτρια εμφάνιση όμως αλλά φεύγεις φουλ γεματος κ αδειος δε ξεζουμιζει..που να πάρω Μαρίνα που λένε όλοι κορυφαία..τι χαρά θα πάρω κ ηδονή!Πάντα περιποιημένη και χαμογελαστή ! Κάνει τα πάντα με κέφι και πολύ όμορφα !
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 206
Αυριο τελικά σμρ ρεπαρει δυστυχώς..για όσους θα στείλουν π.β για τηλ άκυρο από τώρα..την καύλα αυτήν δε θα την χάσω ντεμπούτο αύριο κ μετά νον στοπ γαμησιασε περιμένει το βουνό για ορειβατικο καλωσόρισμα
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Κουνά το κεφάλι σου να δεις τι μέρα είναι φίλε….δε σε κατηγορώ όμως δεν ξέρειςΑυριο τελικά σμρ ρεπαρει δυστυχώς..για όσους θα στείλουν π.β για τηλ άκυρο από τώρα..την καύλα αυτήν δε θα την χάσω ντεμπούτο αύριο κ μετά νον στοπ γαμησια
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 206
Τι εννοείςΚουνά το κεφάλι σου να δεις τι μέρα είναι φίλε….δε σε κατηγορώ όμως δεν ξέρεις
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
τιποτα εννοεί οτι πήραμε το youth league με 3-0!!!!!!!Τι εννοείς
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 206
Το πρωτάθλημα μη μας πάρετε κ όλα καλά..μόνο ΑΕΚτιποτα εννοεί οτι πήραμε το youth league με 3-0!!!!!!!
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Πάτε προς επικυνδινα και μακρινά μονοπάτια τη συζήτηση.......Το πρωτάθλημα μη μας πάρετε κ όλα καλά..μόνο ΑΕΚ
Έχω καιρό να τη δω τη Βίκυ. Ωστόσο της θυμάμαι πάντα με το ωραίο γυναικείο κορμί, χυμώδη, με καλά κιλά, με δύο στηθιά που με δυσκολία τα συγκρατούσε η μπλούζα της λες και θέλανε να πεταχτούν έξω και να απελευθερωθούν, ωραίο πάτο, καλοσχηματισμένα πόδια. Σώμα που άναβε τον καφέ άντρα.
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Δύναμη αλλά υπάρχει ένα αλλά, έχουν γραφτεί στο παρελθόνΈχω καιρό να τη δω τη Βίκυ. Ωστόσο της θυμάμαι πάντα με το ωραίο γυναικείο κορμί, χυμώδη, με καλά κιλά, με δύο στηθιά που με δυσκολία τα συγκρατούσε η μπλούζα της λες και θέλανε να πεταχτούν έξω και να απελευθερωθούν, ωραίο πάτο, καλοσχηματισμένα πόδια. Σώμα που άναβε τον καφέ άντρα.
Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.226
- Πόντοι
- 2.836
Έτσι ...η βικαρα δύναμη είναι...Εγώ κομπλέ πάντα την θυμάμαι και στο δωμάτιο πάντα εχει όρεξη ..συν ότι έχει βάλει στο πρόγραμμα και κωλαρακι
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Ειστε φρέσκοι ακόμα μάλλονΕγώ κομπλέ πάντα την θυμάμαι και στο δωμάτιο πάντα εχει όρεξη ..συν ότι έχει βάλει στο πρόγραμμα και κωλαρακι
Για κάνε μια επανάληψη γιατί το έχω χάσει το επισόδιο.Δύναμη αλλά υπάρχει ένα αλλά, έχουν γραφτεί στο παρελθόν
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Πίσω σελίδεςΓια κάνε μια επανάληψη γιατί το έχω χάσει το επισόδιο.
Ενδιαφερον, λενε οτι ειναι πολυ καλη στο σερβις δε την εχω δει εμφανισιακα..The news is goood!!!!!!!!!! Στο μαγαζί θα είναι η Αλεξάνδρα στην πόρτα για ένα μήνα!!
Ευκαιρία για ροζ όνειρα που γίνονται πραγματικότητα. Είπατε τίποτα?
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Είπα για "πόρτα". Δεν εννοούσα τη μασέζ Αλεξάνδρα. Αλλά εννοούσα την πορτιέρισα Αλεξάνδρα. Δλδ οι πύλες είναι ανοικτές για ένα μήνα, ευκαιρία για επισκέψεις.Ενδιαφερον, λενε οτι ειναι πολυ καλη στο σερβις δε την εχω δει εμφανισιακα..
πόρτα=πορτιέρισα=υπεύθυνη=σερίφισα=....
Nai ok δε προσεξα που εννουσες οΕίπα για "πόρτα". Δεν εννοούσα τη μασέζ Αλεξάνδρα. Αλλά εννοούσα την πορτιέρισα Αλεξάνδρα. Δλδ οι πύλες είναι ανοικτές για ένα μήνα, ευκαιρία για επισκέψεις.
πόρτα=πορτιέρισα=υπεύθυνη=σερίφισα=....
Πορτα..προσεξα μονο τ ονομα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις