You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.929
- Πόντοι
- 11.096
Γιατί ρε σύ θά έχει φέρει καί κεράσματα από τό χωριόΑλίμονο στον φουκαρα που όντας ανέμελος,ορεξατος & καυλωμένος,
ανοίξει η πόρτα κ αντικρίσει μπροστά του το βουνό..
Δευτέρα πρωί περιμένει να τρατάρει τους μύστες γιατί της έλειψαν..Γιατί ρε σύ θά έχει φέρει καί κεράσματα από τό χωριό
Οχι..το μαγαζι αυτο με το βουνισιο αερα..ειναι μια κατηγορια μονο του...Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον, την αναβίωση ενός νήματος σαπουνόπερα ! Χαχα χαχα Με πρωταγωνιστές αισθηματικές και στυγνούς γαμιαδες , παραπονεμενους αλλά και ευχαριστημένους πελάτες ! Το γαμωτο είναι ότι δεν έχει επιστρέψει η πρωταγωνίστρια (βουνό) ! Πουτανες που κάνουν τις δύσκολες και πελάτες γαμιαδες παραπονεμενους , συνεχίστε να περνούμε ιδέες για να γίνει τηλεοπτική μεταφορά ! Απορία στα άλλα μαγαζιά έτσι είναι η φάση ??!
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Dynasty , λάμψη και Ο παράδεισος των Κύριων, προσεχώς επιστρέφει ο Manager . Μπας και είχε πάει σε σεμινάρια ??? Χαχα χαχα ! Οργάνωσης χώρου ευεξίας ?
Χθες πέρασα από το μαγαζί .
Είδα Ελένη ,Αλεξάνδρα, Ντάρια και Λάνα .Η Λάνα πρώην Μαργκω έχει τα κιλακια της.
Πέρασα με Ελένη ( έχω ξαναπεράσει).
Πολύ καλή για τα γούστα μου.
Γοητευτικό milf .
Μια άκρως ερωτική συνεύρεση...
Είδα Ελένη ,Αλεξάνδρα, Ντάρια και Λάνα .Η Λάνα πρώην Μαργκω έχει τα κιλακια της.
Γοητευτικό milf .
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Η Ντάρια θα φύγει όταν κλείσει το μαγαζί;Χθες πέρασα από το μαγαζί .
Γοητευτικό milf .
CIM δεν κάνει, κώλο δε δίνει.
Πρέπει να είναι από τις πιο μεγάλες σε ηλικία.
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 206
Τόσο πολύ?η Μαργκώ πρέπει να ειναι πλέον άνω των πενήντα
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 206
Τι εμφάνιση έχει?η Ελένη? επίσης Λάνα ισχύει ότι έχει βυζάρες τεράστιες?Χθες πέρασα από το μαγαζί .
Γοητευτικό milf .
Η ειρηνη παλι δεν ήταν;Χθες πέρασα από το μαγαζί .
Γοητευτικό milf .
lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Η Ειρήνη είναι στο Λαγ23
Milf, σαραντάρα, ωραίο πρόσωπο και μάτια πράσινα ,βυζί φυσικό ,1,65 περίπου .Τι εμφάνιση έχει?η Ελένη? επίσης Λάνα ισχύει ότι έχει βυζάρες τεράστιες?
Για τη Λάνα ,την έχω πάρει πριν χρόνια ως Μαργκω ,δεν θυμάμαι ναχε τεράστια βυζιά .
Τώρα βέβαια που έχει παχύνει ίσως μεγάλωσαν και αυτά λίγο αλλά δεν νομίζω ναγιναν τεράστια!!!.
Άλλωστε την είδα με την ρόμπα
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 206
Από πίπα πως τα πάει η Λάνα το κατέχει κάνει deepthroat ?Milf, σαραντάρα, ωραίο πρόσωπο και μάτια πράσινα ,βυζί φυσικό ,1,65 περίπου .
Για τη Λάνα ,την έχω πάρει πριν χρόνια ως Μαργκω ,δεν θυμάμαι ναχε τεράστια βυζιά .
Τώρα βέβαια που έχει παχύνει ίσως μεγάλωσαν και αυτά λίγο αλλά δεν νομίζω ναγιναν τεράστια!!!.
Άλλωστε την είδα με την ρόμπα
Σου είπα την έχω πάρει πριν χρόνια.Τοτε ήταν καλήΑπό πίπα πως τα πάει η Λάνα το κατέχει κάνει deepthroat ?
Φαντάζομαι σήμερα το ίδιο θα ισχύει
Απλώς εμφανισιακά από τότε έχει βάλει κάποια κιλά.
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 206
Καλές είναι όλες εκεί..με βασίλισσα της πυραμίδας την μαριναρα..Σου είπα την έχω πάρει πριν χρόνια.Τοτε ήταν καλή
Φαντάζομαι σήμερα το ίδιο θα ισχύει
Απλώς εμφανισιακά από τότε έχει βάλει κάποια κιλά.
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Η αλήθεια κορυφαίο μαγαζί με ειδικά προγράμματα ! Νομίζω έχουμε την μεγάλη επιστροφή , πάμε όλοι μαζί να το κουράσουμε το βουνό χαχα χαχα χαχαΚαλές είναι όλες εκεί..με βασίλισσα της πυραμίδας την μαριναρα..
Θα σας κάνει πολλές καρδούλες μόλις σας δει .Η αλήθεια κορυφαίο μαγαζί με ειδικά προγράμματα ! Νομίζω έχουμε την μεγάλη επιστροφή , πάμε όλοι μαζί να το κουράσουμε το βουνό χαχα χαχα χαχα
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Εχθές ήταν ήρεμη , λες να έκανε καμία επέμβαση τύπου A I ? Η μεταπτυχιακό στην διοίκηση μπουρδέλου ?Θα σας κάνει πολλές καρδούλες μόλις σας δει .
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Όμως το καλάμι κάποιες , κάνα δυο , το έχουν καβαλήσει και το παίζουν πάλι επιλεκτικές , ξεχνούν ότι είναι φθηνά εργαλεία. !! Ενταξ , έχουν γραφτεί στο παρελθόν ! ΚαταλαβατεΚαλές είναι όλες εκεί..με βασίλισσα της πυραμίδας την μαριναρα..
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Η γνωστή , παλαιό χαρτί το οποίο έπρεπε να είχε κάει εδώ και χρόνια , είπα έχουν γραφτεί αναφορές και παλαιότερα και στο πρόσφατο παρελθόν 2 - 3 σελίδες πισω , θες και φωτό με ονομα ? Χαχα εύκολα μαντεύεις έχεις γράψει και κριτική.Σε ποιες αναφερε φίλε?? Γτ και γω έχω δει περίεργες συμπεριφορές τώρα τελευταία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις