clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.573
- Πόντοι
- 5.946
αααα το Βικάκι θα γευτεί τον μεγάλο Πέτρο!θα παω εγω να τσεκαρω και κατι που εγραψες πιο πισω και μου αρεσε.
αααα το Βικάκι θα γευτεί τον μεγάλο Πέτρο!θα παω εγω να τσεκαρω και κατι που εγραψες πιο πισω και μου αρεσε.
Για κουλουράκι θά πάει ρε σύαααα το Βικάκι θα γευτεί τον μεγάλο Πέτρο!
εννοείται...Για κουλουράκι θά πάει ρε σύ
θα κοιταξω για σ/κ να λειπει το βουνο. δεν την μπορω.Θά πας με τό βουνό εκεί;
Αν μπορώ να βοηθήσω σέ κάτι πολύ ευχαρίστως
αααα το Βικάκι θα γευτεί τον μεγάλο Πέτρο!
τα Χριστούγεννα ήταν κόλαση το Βικάκι, όχι στυλιάρι αλλά κομψοτάτη και τα βυζιά της υπέροχα...
αυτο που εγραψε ο κος καθηγητης οτι αδυνατισε μου κινησε το ενδιαφερον οντως.
Μεγάλη εμμονή όντως αλλά μήπως είναι τελικά; Γιατί ξέρει πολλά που μόνο αν είναι κάποιος από Γεωργία μπορεί να τά ξέρει ή είναι πολύ καλά δασκαλεμενη.εννοείται...
το καλό με την Βίκυ είναι ότι αφού σε νοιώσει, το προσφέρει μόνη της!
σου πετάει και ένα ''τώρα θέλω να μου γαμήσεις τον κώλο'' και σε τρελλαίνει...
την έχει δασκαλέψει καλά η μεγάλη...
συμφωνώ κι εγώ πως θα μπορούσε να την παίζει στα ίσια...
το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι η εμμονή της να υποκρίνεται πως είναι από την Γεωργία...
Σού είχα στείλει κάτι παλιότερα ίσως σέ βοηθήσει.θα κοιταξω για σ/κ να λειπει το βουνο. δεν την μπορω.
για Βικυ εννοω.
την έχω ακούσει να μιλάει Αλβανικά...Μεγάλη εμμονή όντως αλλά μήπως είναι τελικά; Γιατί ξέρει πολλά που μόνο αν είναι κάποιος από Γεωργία μπορεί να τά ξέρει ή είναι πολύ καλά δασκαλεμενη.
ναι θυμαμαι.Μεγάλη εμμονή όντως αλλά μήπως είναι τελικά; Γιατί ξέρει πολλά που μόνο αν είναι κάποιος από Γεωργία μπορεί να τά ξέρει ή είναι πολύ καλά δασκαλεμενη.
Σού είχα στείλει κάτι παλιότερα ίσως σέ βοηθήσει.
Κουλουράκι νά δίνουν καί άς είναι από όπου θέλουν εκεί θά τά χαλάσουμε.την έχω ακούσει να μιλάει Αλβανικά...
άλλωστε η Μαρίνα από Αλβανία δεν είναι?
ξεκωλιάρες Αλβανές, τις αγαπώ!Κουλουράκι νά δίνουν καί άς είναι από όπου θέλουν εκεί θά τά χαλάσουμε.
Αλβανία σίγουρα είναι ή Τζούλια.
Δεν λείπει στάνταρ κάθε σκ..θα κοιταξω για σ/κ να λειπει το βουνο. δεν την μπορω.
για Βικυ εννοω.
Δλδ μαρινα και Βίκυ ειναι συγγενείς?την έχω ακούσει να μιλάει Αλβανικά...
άλλωστε η Μαρίνα από Αλβανία δεν είναι?
αυτή την εντύπωση έχω, όπως παλιότερα οι Λευκορωσίδες Μαίρη και Λέυλα νομίζω επίσης...Δλδ μαρινα και Βίκυ ειναι συγγενείς?
Βίκυ δεν εχω πάρει,,,με αποτρέπει άσχημα στο πρόσωπο και ειδικά τα δόντια...αυτή την εντύπωση έχω, όπως παλιότερα οι Λευκορωσίδες Μαίρη και Λέυλα νομίζω επίσης...
αλλά είτε σωστός ή και λάθος να κάνω, στ' αρχίδια μας φυσικά δεν μας νοιάζει!
μας φτάνει να ρουφάνε γλυκά το καυλί μας και να το κρατάνε ζεστό μέσα στην κωλοτρυπίδα τους.
μπούκωσε την με το καυλί σου να μην τα βλέπεις τα δοντάκιαΒίκυ δεν εχω πάρει,,,με αποτρέπει άσχημα στο πρόσωπο και ειδικά τα δόντια...
Αχαχαχχαχαχαχαχα.....μπούκωσε την με το καυλί σου να μην τα βλέπεις τα δοντάκια
Καμία σχέση ούτε κάν.Δλδ μαρινα και Βίκυ ειναι συγγενείς?
Α οκ...κατι τέτοιο κατάλαβα απο τα λεγόμενα αλλά οντως δεν βγάζει και νόημα,,,,τεσπα λίγη σημασία έχει....μαρινα παραμένει παρά πολυ δυνατή....Βίκυ δεν εχω ιδέα....Καμία σχέση ούτε κάν.
Μαρίνα εγγύηση σέ όλα καί από τούς καλύτερους χαρακτήρες.Α οκ...κατι τέτοιο κατάλαβα απο τα λεγόμενα αλλά οντως δεν βγάζει και νόημα,,,,τεσπα λίγη σημασία έχει....μαρινα παραμένει παρά πολυ δυνατή....Βίκυ δεν εχω ιδέα....
ε τράβα να μάθεις, εμείς όσο και να περιγράψουμε...Α οκ...κατι τέτοιο κατάλαβα απο τα λεγόμενα αλλά οντως δεν βγάζει και νόημα,,,,τεσπα λίγη σημασία έχει....μαρινα παραμένει παρά πολυ δυνατή....Βίκυ δεν εχω ιδέα....