paidarakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2006
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Επίσης φέρνει και τα εργαλεία της άμα της το ζητήσεις για να την ανοίξεις καλά και να μπορέσει να γίνει σωστά η δουλειά..Ναι δουλεύει εκεί..κ με τρελές ορέξεις κ τα πάντα όλα μέσα!
Επίσης φέρνει και τα εργαλεία της άμα της το ζητήσεις για να την ανοίξεις καλά και να μπορέσει να γίνει σωστά η δουλειά..Ναι δουλεύει εκεί..κ με τρελές ορέξεις κ τα πάντα όλα μέσα!
μαλλον σε αλλο οροφο πηγες.Oπως τα λες τα ηξερα και γω,
Έχω πάει πολλές φορές.
Αλλά όταν πήγα προχθες αριστερά δεν υπήρχε πόρτα και η κυρία ήταν άλλη γυάλινη με λογότυπα της εταιρείας.
Δεξιά το κουδούνι αλλά κόλλησα να χτυπήσω μην τυχόν είναι όντως μια εταιρεία και τι θαλεγα...
Εκτός αν ταχασα και πήγα σε άλλο οροφο
Σέ άλλο όροφο θά πηγές, άσπρη πόρτα είχε πάντα καί αριστερά σού ή ποίο μικρή πόρτα πού λέει καί ό πέτραν σέ βάζουν καί από εκεί αλλά σπάνια όταν έχει κόσμο.Oπως τα λες τα ηξερα και γω,
Έχω πάει πολλές φορές.
Αλλά όταν πήγα προχθες αριστερά δεν υπήρχε πόρτα και η κυρία ήταν άλλη γυάλινη με λογότυπα της εταιρείας.
Δεξιά το κουδούνι αλλά κόλλησα να χτυπήσω μην τυχόν είναι όντως μια εταιρεία και τι θαλεγα...
Εκτός αν ταχασα και πήγα σε άλλο οροφο
Η με ψυχίατροΜπερδεύτηκες προτείνω άμεσα ραντεβού με λαδοκορη
Μάλλον εκεί βγήκα ...μαλλον σε αλλο οροφο πηγες.
εχει και μια ασφαλιστικη εκει σε αλλον οροφο.
Τραβα κανε το φουρναρη ...Πληροφορίες και γνώσεις άχρηστες, εδώ το ΘΕΜΑ προς ανάλυση είναι πως ο φούρνος ψήνει τα κουλούρια και πως μπαίνει και ψήνετε το κεφαλάκι στον μπρος και πίσω φούρνο, τα υπόλοιπα είναι περιττά , απλά το παίζεται παλιές καραβανες με τις απαρχές που σας σερβίρουν χαχα !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παπατζες ήθελα να γραψω
Μα είμαι φούρναρης β!Τραβα κανε το φουρναρη ...
Μύστη, τί μας θύμησες τώρα?! Η Μαίρη και η Λευλα ήταν από τις τοπ στο σέρβις για εμάς τους γκροβεραδες. Ειδικά η Λευλα τον έχωνε στο κώλο της, έπαιζε το μουνι της κι έχυνε ενώ σου "γαργαλουσε" τα αρχιδια με το μακρύ μανικιούρ της. Και πόσα δεν θα έδινα για να την ξανά...αυτή την εντύπωση έχω, όπως παλιότερα οι Λευκορωσίδες Μαίρη και Λέυλα νομίζω επίσης...
αλλά είτε σωστός είμαι ή και λάθος να κάνω, στ' αρχίδια μας φυσικά δεν μας νοιάζει από που είναι ή αν είναι συγγενείς!
μας φτάνει να ρουφάνε γλυκά το καυλί μας και να το κρατάνε ζεστό μέσα στην κωλοτρυπίδα τους.
Στα τελευταία της η λευλα αν θυμάμαι πρέπει να το είχε σταματήσει το αναλ. η και αυτή το έδινε όπου ήθελε.Μύστη, τί μας θύμησες τώρα?! Η Μαίρη και η Λευλα ήταν από τις τοπ στο σέρβις για εμάς τους γκροβεραδες. Ειδικά η Λευλα τον έχωνε στο κώλο της, έπαιζε το μουνι της κι έχυνε ενώ σου "γαργαλουσε" τα αρχιδια με το μακρύ μανικιούρ της. Και πόσα δεν θα έδινα για να την ξανά...
Κάπως έτσιΣτα τελευταία της η λευλα αν θυμάμαι πρέπει να το είχε σταματήσει το αναλ. η και αυτή το έδινε όπου ήθελε.
Περασμένα μεγαλεία!Ααααχ Λέυλα...
της σφυροκόπαγες το κωλί ιεραποστολικά και έβλεπες να αναβλύζουν από το μουνάκι της τα καυλόζουμα...
και σε τράβαγε με τα χέρια να την σκίσεις πιο βαθιά...
τι να λέμε τώρα που μείναμε χαρμάνια?
Αδερφές είναι .......Δλδ μαρινα και Βίκυ ειναι συγγενείς?
Εμένα πάντως Αλβανίδα μου έχει πει ότι είναι. Και μια διόρθωση....δεν ρωτάει καν, το βάζει μόνη της στο κωλο το Βικακι!την έχω ακούσει να μιλάει Αλβανικά...
άλλωστε η Μαρίνα από Αλβανία δεν είναι?
Δικαιολογημένα είναι το καλύτερο μαγαζί στην ΕλλάδαΟμολογώ ότι είμαι εντυπωσιασμένος. Σε ένα νήμα που φυτοζωούσε πλάκωσε καταιγίδα! Μετρώ μέσα σε 55 ώρες 67 σχόλια με τις αντίστοιχες σελίδες! Και έκτοτε συνεχίζει! Νομίζω ότι δικαιούνται ψυχολογικής και κοινωνιολογικής μελέτης - ή μήπως επιβάλλεται?
Mη χειρότερα με το κάθε πικραμένο. Τι παριστάνεις; το δήμαρχο; Και νομίζεις ότι ξέρεις;Αδερφές είναι .......
Οσο και ασχημα να κανει η σεριφησα,τα πελατακια εκει θα πανε να γαμηουν,χεχεχεΟμολογώ ότι είμαι εντυπωσιασμένος. Σε ένα νήμα που φυτοζωούσε πλάκωσε καταιγίδα! Μετρώ μέσα σε 55 ώρες 67 σχόλια με τις αντίστοιχες σελίδες! Και έκτοτε συνεχίζει! Νομίζω ότι δικαιούνται ψυχολογικής και κοινωνιολογικής μελέτης - ή μήπως επιβάλλεται?