Μάλλον εκεί βγήκα ...μαλλον σε αλλο οροφο πηγες.
εχει και μια ασφαλιστικη εκει σε αλλον οροφο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Τραβα κανε το φουρναρη ...Πληροφορίες και γνώσεις άχρηστες, εδώ το ΘΕΜΑ προς ανάλυση είναι πως ο φούρνος ψήνει τα κουλούρια και πως μπαίνει και ψήνετε το κεφαλάκι στον μπρος και πίσω φούρνο, τα υπόλοιπα είναι περιττά , απλά το παίζεται παλιές καραβανες με τις απαρχές που σας σερβίρουν χαχα !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παπατζες ήθελα να γραψω
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Μα είμαι φούρναρης β!Τραβα κανε το φουρναρη ...
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.582
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, τί μας θύμησες τώρα?! Η Μαίρη και η Λευλα ήταν από τις τοπ στο σέρβις για εμάς τους γκροβεραδες. Ειδικά η Λευλα τον έχωνε στο κώλο της, έπαιζε το μουνι της κι έχυνε ενώ σου "γαργαλουσε" τα αρχιδια με το μακρύ μανικιούρ της. Και πόσα δεν θα έδινα για να την ξανά...αυτή την εντύπωση έχω, όπως παλιότερα οι Λευκορωσίδες Μαίρη και Λέυλα νομίζω επίσης...
αλλά είτε σωστός είμαι ή και λάθος να κάνω, στ' αρχίδια μας φυσικά δεν μας νοιάζει από που είναι ή αν είναι συγγενείς!
μας φτάνει να ρουφάνε γλυκά το καυλί μας και να το κρατάνε ζεστό μέσα στην κωλοτρυπίδα τους.
Στα τελευταία της η λευλα αν θυμάμαι πρέπει να το είχε σταματήσει το αναλ. η και αυτή το έδινε όπου ήθελε.Μύστη, τί μας θύμησες τώρα?! Η Μαίρη και η Λευλα ήταν από τις τοπ στο σέρβις για εμάς τους γκροβεραδες. Ειδικά η Λευλα τον έχωνε στο κώλο της, έπαιζε το μουνι της κι έχυνε ενώ σου "γαργαλουσε" τα αρχιδια με το μακρύ μανικιούρ της. Και πόσα δεν θα έδινα για να την ξανά...
Κάπως έτσιΣτα τελευταία της η λευλα αν θυμάμαι πρέπει να το είχε σταματήσει το αναλ. η και αυτή το έδινε όπου ήθελε.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.371
- Πόντοι
- 5.946
Ααααχ Λέυλα...
της σφυροκόπαγες το κωλί ιεραποστολικά και έβλεπες να αναβλύζουν από το μουνάκι της τα καυλόζουμα...
και σε τράβαγε με τα χέρια να την σκίσεις πιο βαθιά...
τι να λέμε τώρα που μείναμε χαρμάνια?
της σφυροκόπαγες το κωλί ιεραποστολικά και έβλεπες να αναβλύζουν από το μουνάκι της τα καυλόζουμα...
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.582
- Πόντοι
- 4.646
Περασμένα μεγαλεία!Ααααχ Λέυλα...
Δύσκολο να ξαναβρούμε, όχι μόνο την ίδια, αλλά και αντίστοιχη περίπτωση σε τέτοια vfm τιμή...
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Αδερφές είναι .......Δλδ μαρινα και Βίκυ ειναι συγγενείς?
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.074
- Πόντοι
- 9.846
Ρε μαγκες σαπουνόπερα θα γυρίσετε κι έχετε φαγωθεί αν η Μαρινα και η Βίκη είναι αδερφες, ξάδερφες, συνηφαδες;;; Το ζητούμενο είναι ότι είναι γυναικαρες με κορυφαίες υπηρεσίες και το ότι φευγετε ΠΑΝΤΑ, μετά από τη συνεδρια μαζί τους, ικανοποιημενοι και ξαλαφρωμενοι! Και το σημαντικότερο ότι δώσατε 80€ και άξιζαν με το παραπάνω! Τι το ψάχνετε λοιπόν;;!! Τι κουτσομπολιά είναι αυτά ρε 'σεις; Έχετε χάσει την ουσία των πραγμάτων!
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 2.310
Ομολογώ ότι είμαι εντυπωσιασμένος. Σε ένα νήμα που φυτοζωούσε πλάκωσε καταιγίδα! Μετρώ μέσα σε 55 ώρες 67 σχόλια με τις αντίστοιχες σελίδες! Και έκτοτε συνεχίζει! Νομίζω ότι δικαιούνται ψυχολογικής και κοινωνιολογικής μελέτης - ή μήπως επιβάλλεται?
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.173
- Πόντοι
- 361
Εμένα πάντως Αλβανίδα μου έχει πει ότι είναι. Και μια διόρθωση....δεν ρωτάει καν, το βάζει μόνη της στο κωλο το Βικακι!την έχω ακούσει να μιλάει Αλβανικά...
άλλωστε η Μαρίνα από Αλβανία δεν είναι?
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Δικαιολογημένα είναι το καλύτερο μαγαζί στην ΕλλάδαΟμολογώ ότι είμαι εντυπωσιασμένος. Σε ένα νήμα που φυτοζωούσε πλάκωσε καταιγίδα! Μετρώ μέσα σε 55 ώρες 67 σχόλια με τις αντίστοιχες σελίδες! Και έκτοτε συνεχίζει! Νομίζω ότι δικαιούνται ψυχολογικής και κοινωνιολογικής μελέτης - ή μήπως επιβάλλεται?
Marinamssg
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Mη χειρότερα με το κάθε πικραμένο. Τι παριστάνεις; το δήμαρχο; Και νομίζεις ότι ξέρεις;Αδερφές είναι .......
Ποια τα λέει αυτά; Η θεία και η ανιψιά από το κέντρο της Αθήνας;
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Οσο και ασχημα να κανει η σεριφησα,τα πελατακια εκει θα πανε να γαμηουν,χεχεχεΟμολογώ ότι είμαι εντυπωσιασμένος. Σε ένα νήμα που φυτοζωούσε πλάκωσε καταιγίδα! Μετρώ μέσα σε 55 ώρες 67 σχόλια με τις αντίστοιχες σελίδες! Και έκτοτε συνεχίζει! Νομίζω ότι δικαιούνται ψυχολογικής και κοινωνιολογικής μελέτης - ή μήπως επιβάλλεται?
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Μα
Μάννα του λόχου , βουνό αγαπημένο, μας μεγάλωσες τόσα χρόνια , σε λατρεύουν όλοι χαχαΟσο και ασχημα να κανει η σεριφησα,τα πελατακια εκει θα πανε να γαμηουν,χεχεχε
Σημασία έχει το αξεπέραστο και ογκώδες μειονέκτημα εκεί που ακούει στο όνομα "το βουνό"...Ρε μαγκες σαπουνόπερα θα γυρίσετε κι έχετε φαγωθεί αν η Μαρινα και η Βίκη είναι αδερφες, ξάδερφες, συνηφαδες;;; Το ζητούμενο είναι ότι είναι γυναικαρες με κορυφαίες υπηρεσίες και το ότι φευγετε ΠΑΝΤΑ, μετά από τη συνεδρια μαζί τους, ικανοποιημενοι και ξαλαφρωμενοι! Και το σημαντικότερο ότι δώσατε 80€ και άξιζαν με το παραπάνω! Τι το ψάχνετε λοιπόν;;!! Τι κουτσομπολιά είναι αυτά ρε 'σεις; Έχετε χάσει την ουσία των πραγμάτων!
Που να 'σαι Μαιρούλα , γύρνα πίσω στα χαρμάνια...αυτή την εντύπωση έχω, όπως παλιότερα οι Λευκορωσίδες Μαίρη και Λέυλα νομίζω επίσης...
αλλά είτε σωστός είμαι ή και λάθος να κάνω, στ' αρχίδια μας φυσικά δεν μας νοιάζει από που είναι ή αν είναι συγγενείς!
μας φτάνει να ρουφάνε γλυκά το καυλί μας και να το κρατάνε ζεστό μέσα στην κωλοτρυπίδα τους.
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Επαναλαμβάνω. !!! Ναι μεγάλη εμπειρία και τίμια με σταθερές υπηρεσίες ακούραστη . Η Ρούλα ισάξια και καλύτερη ! Επίσης εξσιρετικες Κυρίες , με σεβασμό στον πελάτη , αντιθέτως με ορισμένες που αρχίζουν να καβαλάνε και καλάμι χαχα , δίνοντας ένα μόνο κουλορακι!!Η αλισα που προσφερε κουλουράκι κάποτε , υπάρχει ακόμα εκεί ? Που βρίσκεται ξέρει κανείς ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις