Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
67
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδιά μπορείτε να μου δώσετε το τηλ του μαγαζιού

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.907
Πόντοι
2.846
Όχι το φιλανε για εκείνους που τα σκανε έξτρα.
Γιατί εσύ πρότεινες να δώσεις έξτρα μερικά δεκαρικα και σου είπαν όχι;
Εγώ πιστεύω πολλές κωλοτρυπίδες ανοίγουν μόλις πέσει λίγο έξτρα χρήμα.
Με κάνα 10ρικο δεν νομίζω να ανοίγουν οι κωλοτρυπες τυπε μου ,εγώ με κάνα δυο 10αρικα πάω περιπτερο και περνώ τσίχλες ρε μαν , είσαι Large τυπος xenitemene για αυτό σε πάμε στο σαι , αν άνοιγαν έτσι οι κωλοτρυπες θα κυκλοφορουσαμε όλοι με δεκαευρα ρε τυπε , καλή βδομάδα σε όλους !!!!

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
Στα τελευταία λίγα χρόνια, λίγο - πολύ γενικά, καθιερώθηκε φανερά ή και κρυφά, το 20ρικο (ταρίφα), για άνοιγμα της πίσω πόρτας.
Δυσεύρετες πλέον οι κοπέλες που το έχουν ενσωματωμένο στο πρόγραμμά τους και τυχεροί οι standard πελάτες τους.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.588
Πόντοι
5.946

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Στα τελευταία λίγα χρόνια, λίγο - πολύ γενικά, καθιερώθηκε φανερά ή και κρυφά, το 20ρικο (ταρίφα), για άνοιγμα της πίσω πόρτας.
Δυσεύρετες πλέον οι κοπέλες που το έχουν ενσωματωμένο στο πρόγραμμά τους και τυχεροί οι standard πελάτες τους.
οπως ειναι καθιερωμενο επισης χρονια,το οτι καποιες αλλου τον δινουν ελευθερα τον κωλαρακο τους,χωρις εξτραδακια κι αλλου με εξτραδακια κι αλλου καθολου,οι ιδιες κοπελλες παντα.
παντα γινοταν αυτο φιλε μου.
και ειναι λογικο νομιζω,οι καλοι πελατες να εχουν καποια διαφορετικη μεταχειριση απο τους πελατες-αλεξιπτωτιστες.
δικος τους ειναι ο κωλος αλλωστε και οπως θελουν τον διαχειριζονται τα κοριτσια.

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
173
Πόντοι
0
Το πίσω πόρτακι - νούφαρο, πρέπει να χρεώνεται έξτρα , έχει και κόστος υλικών , αλοιφή και κλίση

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.897
Πόντοι
11.096
οπως ειναι καθιερωμενο επισης χρονια,το οτι καποιες αλλου τον δινουν ελευθερα τον κωλαρακο τους,χωρις εξτραδακια κι αλλου με εξτραδακια κι αλλου καθολου,οι ιδιες κοπελλες παντα.
παντα γινοταν αυτο φιλε μου.
και ειναι λογικο νομιζω,οι καλοι πελατες να εχουν καποια διαφορετικη μεταχειριση απο τους πελατες-αλεξιπτωτιστες.
δικος τους ειναι ο κωλος αλλωστε και οπως θελουν τον διαχειριζονται τα κοριτσια.
Θά συμφωνήσω σέ όλα όσα είπες καί θά μου επιτρέψεις να πω πώς κάποιες δυστυχώς δεν έχουν την παραμικρή ιδέα πώς να κρατήσουν έναν πελάτη με αποτέλεσμα νά κλαίγονται βρίσκοντας χίλιες δύο χαζές δικαιολογίες που δεν έχουν δουλειά και φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τίς ίδιες.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.588
Πόντοι
5.946
Η Τζέσικα από εποχής Συγγρου 45 καθώς και η Μαρίνα και όσες δουλέψανε στο ναό που ήταν κάποτε το Σ40-42 βλέπε Λέιλα, Νίκη, Μαίρη, Βίκυ, Αλεξάνδρα, Σοφία κλπ... χαλάσανε την πιάτσα,
παραδοσιακά ο κώλος στο μασατζίδικο πήγαινε +20, αλλά βλέπεις καλομάθατε και τώρα σας κακοφαίνεται...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Θά συμφωνήσω σέ όλα όσα είπες καί θά μου επιτρέψεις να πω πώς κάποιες δυστυχώς δεν έχουν την παραμικρή ιδέα πώς να κρατήσουν έναν πελάτη με αποτέλεσμα νά κλαίγονται βρίσκοντας χίλιες δύο χαζές δικαιολογίες που δεν έχουν δουλειά και φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τίς ίδιες.
αν δεν εχει δουλεια καποια,τοτε πρωτα νομιζω πρεπει να αναρωτηθει,τι δεν κανει καλα η ιδια και μετα να δει τι αλλο φταιει.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.039
Πόντοι
361
Η μαρίνα έχει μέρες να εμφανιστεί στο μαγαζί ξέρει κανείς τίποτα?
Το Σάββατο που πέρασα από το μαγαζί κ είχα την τύχη να βρω ελεύθερη την Βίκυ, με ενημέρωσε ότι η Μαρίνα λείπει κ είναι στην πατρίδα της

john8

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
438
Πόντοι
20
Το Σάββατο που πέρασα από το μαγαζί κ είχα την τύχη να βρω ελεύθερη την Βίκυ, με ενημέρωσε ότι η Μαρίνα λείπει κ είναι στην πατρίδα της
Η Βίκυ κάνει ακόμα φουλ?η θέλει έξτρα?

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.039
Πόντοι
361
Η Βίκυ κάνει ακόμα φουλ?η θέλει έξτρα

Η Βίκυ κάνει ακόμα φουλ?η θέλει έξτρα?
Φυσικά. Ποτέ δεν μου έχει ζητήσει κ νομίζω ότι ισχύει για όλους κ όχι μόνο στην περίπτωση μου. Αν δεν υστερούσε στο πρόσωπο κ τα δόντια, η Μαρίνα θα είχε σοβαρό ανταγωνισμό.... Είναι κ ωραίο τυπακι

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.897
Πόντοι
11.096
Φυσικά. Ποτέ δεν μου έχει ζητήσει κ νομίζω ότι ισχύει για όλους κ όχι μόνο στην περίπτωση μου. Αν δεν υστερούσε στο πρόσωπο κ τα δόντια, η Μαρίνα θα είχε σοβαρό ανταγωνισμό.... Είναι κ ωραίο τυπακι
Για τό κουλουράκι τής Βίκυς τά έχω πει παλιότερα μην λέμε πάλι τά ίδια.
Στα άλλα ..... ή Μαρίνα δεν θά έχει θέμα ανταγωνισμού γιατί εκτός από τής υπηρεσίες τής είναι σωστή σάν χαρακτήρας που είναι μεγάλο συν αυτό.
Ή Βίκυ από παλιά είχε πρόβλημα στα δόντια τής με θεραπείες κατά καιρούς κλπ αλλά στό πρόσωπο την αδικείς μία χαρά είναι εκτός ότι έχει αδυνατίσει κάπως.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.039
Πόντοι
361
Για τό κουλουράκι τής Βίκυς τά έχω πει παλιότερα μην λέμε πάλι τά ίδια.
Στα άλλα ..... ή Μαρίνα δεν θά έχει θέμα ανταγωνισμού γιατί εκτός από τής υπηρεσίες τής είναι σωστή σάν χαρακτήρας που είναι μεγάλο συν αυτό.
Ή Βίκυ από παλιά είχε πρόβλημα στα δόντια τής με θεραπείες κατά καιρούς κλπ αλλά στό πρόσωπο την αδικείς μία χαρά είναι εκτός ότι έχει αδυνατίσει κάπως.
Το σώμα της εγώ το βρίσκω κάτι παραπάνω από μια χαρά ....Στο πρόσωπο κατά την υποκειμενική μου γνώμη υστερεί. Σε διάθεση και υπηρεσίες είναι εξαιρετική.καθε φορά μαζί της είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Όσο και να την εκτιμώ όμως, αντικειμενικά στο πρόσωπο υστερεί σημαντικά πάντα συγκρινόμενη με την Μαρίνα.δεν θα είμαι απόλυτα αντικειμενικός ίσως λόγω της προτίμησης που είχα στην Μαρίνα από την εποχή που ήταν ακόμα κ η Τζέσικα στον Σ40-42. καποτε με το αρχικό λογαριασμό μου , είχα τολμήσει να αναφέρω ότι πέρναγα καλύτερα με τη Μαρίνα παρά με την Τζέσικα κ κόντεψαν να με λιθοβολισουν. Για να μην παρεξηγηθω, μια χαρά κοριτσαρος ήταν κ η Τζέσικα αλλά η σειρά που ρωτούσα την διαθεσιμότητα,ήταν Μαρίνα, Τζέσικα και όχι το αντίστροφο.Για εμένα οι κορυφαίες εμπειρίες στο μαγαζί αυτό ήταν με το Μαρινακι και την Μόνικα στον 6ο

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.897
Πόντοι
11.096
Το σώμα της εγώ το βρίσκω κάτι παραπάνω από μια χαρά ....Στο πρόσωπο κατά την υποκειμενική μου γνώμη υστερεί. Σε διάθεση και υπηρεσίες είναι εξαιρετική.καθε φορά μαζί της είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Όσο και να την εκτιμώ όμως, αντικειμενικά στο πρόσωπο υστερεί σημαντικά πάντα συγκρινόμενη με την Μαρίνα.δεν θα είμαι απόλυτα αντικειμενικός ίσως λόγω της προτίμησης που είχα στην Μαρίνα από την εποχή που ήταν ακόμα κ η Τζέσικα στον Σ40-42. καποτε με το αρχικό λογαριασμό μου , είχα τολμήσει να αναφέρω ότι πέρναγα καλύτερα με τη Μαρίνα παρά με την Τζέσικα κ κόντεψαν να με λιθοβολισουν. Για να μην παρεξηγηθω, μια χαρά κοριτσαρος ήταν κ η Τζέσικα αλλά η σειρά που ρωτούσα την διαθεσιμότητα,ήταν Μαρίνα, Τζέσικα και όχι το αντίστροφο.Για εμένα οι κορυφαίες εμπειρίες στο μαγαζί αυτό ήταν με το Μαρινακι και την Μόνικα στον 6ο
Γούστα και προτιμήσεις είναι αυτά απολύτως σεβαστά καί αλίμονο αν άρεσαν σέ όλους όι ίδιες καί όι ίδιες κοπέλες σέ εμφάνιση καί υπηρεσίες.
Μία καί λέμε για την Βίκυ ναι μια χαρά είναι στό σώμα αλλά όπως είπα και πριν έχει αδυνατίσει/κόψει κάπως στό πρόσωπο τής.
Για τής υπηρεσίες τής δεν θά πω παραπάνω από ότι έχω πει παλιότερα ότι η Βίκυ θά μπορούσε νά ήταν από τίς νούμερο ένα επιλογές, αν καί κάποιοι έχουν εντελώς αντίθετη άποψη πού την σέβομαι γιατί υπήρξαν παρατράγουδα πού δεν θά αναφέρω εδώ για ευνόητους λόγους.
Ή εποχές επί 6ου στο μαγαζί ήταν από τίς καλύτερες δεν νομίζω ότι υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τό μαγαζί τού σήμερα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.395
Πόντοι
3.936
Δικα μας και τα χρηματα επισης και τα διαχειριζομαστε αναλογα των περιστασεων. Αρα ας καθησουν να κανουν φουσκες με το σαλιο τους περιμενοντας να σταυρωσουν πελατη. Απο την αλλη πολυ τακτικα ακουμε την φραση: το προγραμμα απο ολα- αλλα χωρις κωλο. Δηλαδη ειναι σαν να ακουμε μια πιττα γυρο απο ολα αλλα χωρις κρεας. :cheesy:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Εδώ ο άλλος ο χαζοχαρουμενος από πάνω σου λέει ότι με 20ευρω αποκλείεται να γίνεται κάτι τέτοιο.
Βλέπεις τι χαιβανια κυκλοφορούν εδώ μέσα.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.907
Πόντοι
2.846
Πάψε βρε να τα μάρτυρας διαβάζουνε και Μαλακες εξωσχολικοι το παρόν νημα , η Μαριαναρα είναι εκτός Αττικής και επιστρεφη μετά τα καθαρας και κουλουμους, την ρώτησα γιατί είμαι σε διαιτα και ήθελα να φάω κωλουρι σαν τρελός την βδομαδα που περασε και δεν εβρισκα τίποτα που με αντέχει , και που δεν είχα στείλει μνμ ο αμοιρος , λίγο υπομουνι και θα γυρίσει πίσω η απόλυτη καυλα , ,όσοι διάβασαν το μνμ διάβασαν , οι λοιποί συγγενείς και ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΛΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ !!!!

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
5.220
Περασα σημερα το απογευμα απο εκει, 2-3 ρουσιδες μετρουσαν εκ των οποιων η μια ηταν μελαχρινη με κοτσιδα και πατουρα τοτε καταλαβα οτι ηταν αυτο που ζητουσα, ρωτησα αν δινει κω για να περασω στο παρασυνθημα αλλα η τσα2 αρχισε τα δικα της.. Δεν δινει αυτη κω αλλα δινει ομως η ξανθια και αλλες τετοιες παπαριες καμαρωτες. Μολις εκανα μεταβολη μου ειπε οτι δεν χαρηκε που με ειδε γιατι δεν περασα μεσα με καποια και οτι ειναι προσβολη που φευγω για τα κοριτσια που περιμενουν. Κι εγω της απαντησα: δινει ή δε δινει κω για να περασω; Μου απαντησε οχι, και οτι στο μελλον οι νεες που ερχονται στα στουντιο δε θα τον δινουν και αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε. Και τοτε της ειπα δεν πειραζει ας κρατησουν παρθενα τη σουφρα τους για να την φαει το σκουληκι, οταν πεθανουν. Τι βλημα ειναι αυτη η τσα2 απαραδεκτη εχει τον διωχτη και πολλα ψυχολογικα απ οτι φαινεται.
Συζητηση περί οπής

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Δικα μας και τα χρηματα επισης και τα διαχειριζομαστε αναλογα των περιστασεων. Αρα ας καθησουν να κανουν φουσκες με το σαλιο τους περιμενοντας να σταυρωσουν πελατη. Απο την αλλη πολυ τακτικα ακουμε την φραση: το προγραμμα απο ολα- αλλα χωρις κωλο. Δηλαδη ειναι σαν να ακουμε μια πιττα γυρο απο ολα αλλα χωρις κρεας. :cheesy:
Ισχύει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom