You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.914
- Πόντοι
- 9.846
Προσέθεσε 10++ χρόνια και κάνε εικόνα. Την είδα χθες. Ωραίο κορμάκι ναι, προσωπο το οποίο αντικατοπτρίζει 40 και κάτι ψιλά. Ναι έχει την γλυκα της, ναι είναι μια περιποιημενη ξανθιά αλλά το εξώφυλλο είναι πολλα χρονια πισω. Παρολαυτα είναι μια γυναίκα ωραία που θα έπαιρνα άνετα αλλά είχα παει στοχευμένα για Βίκη αλλά ήταν σε συναγωνιστή. Πάντα στοχευμένα παω στα Συγγρου, Λαγουμτζη. Αναμένουμε λοιπόν, αν πας, εντυπώσεις.Ω, παλικάρι μου, πρόκειται για ωραίο μουνάκι, θα παω να την επισκεφτώ απο βδομάδα. Ευχαριστώ.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.168
- Πόντοι
- 2.836
Σίγουρα. Εμπειρικά μια ωραία γυναίκα παραμένει ωραία και μετά τα 55 της.Προσέθεσε 10++ χρόνια και κάνε εικόνα. Την είδα χθες. Ωραίο κορμάκι ναι, προσωπο το οποίο αντικατοπτρίζει 40 και κάτι ψιλά. Ναι έχει την γλυκα της, ναι είναι μια περιποιημενη ξανθιά αλλά το εξώφυλλο είναι πολλα χρονια πισω. Παρολαυτα είναι μια γυναίκα ωραία που θα έπαιρνα άνετα αλλά είχα παει στοχευμένα για Βίκη αλλά ήταν σε συναγωνιστή. Πάντα στοχευμένα παω στα Συγγρου, Λαγουμτζη. Αναμένουμε λοιπόν, αν πας, εντυπώσεις.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.168
- Πόντοι
- 2.836
Ναι, αυτό λέει ο φίλος womanaholicΚαλημέρα. Τι σχέση έχει η κοπέλα στη φωτογραφία με αυτή στο βίντεο? Είναι η ίδια που βρίσκεται στη Συγγρού 40-42 ?
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.588
- Πόντοι
- 5.946
κι εδώ οι αρχαίες κριτικές, η πιο πρόσφατη το 2013
Όλες οι κριτικές για την Γαβριέλα - Φυλής 104
Όλες οι κριτικές για την Γαβριέλα - Φυλής 104
www.bourdela.com
Δυνατό φαίνεται και κυριαρχική προσωπικότηταΝαι, αυτό λέει ο φίλος womanaholic
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Μας κάνεις πλάκα τώρα;Σίγουρα. Εμπειρικά μια ωραία γυναίκα παραμένει ωραία και μετά τα 55 της.
Μετά τα 45 είναι θειτσα η γυναίκα και γίνεται σιτεμενη.
Τι παραμένει ωραία και μπούρδες στα 50+
Για λίγους τύπους που γουστάρουν πουρα και μόνο.
Πέρασμα σήμερα απ το μαγαζί μετά από κάτι τσίπουρα με κάτι σειρούλες από τον στρατό…25 έτη από τότε…όλα τα δωμάτια πιασμένα, ο μοναδικός μεζές μια Σοφία μεταγγραφή από Λαγό…ξανθό με βυζάρες (τις λάτρεψα)…μέτρια πράγματα όμως…παγωτό χωνάκι με σκούφο, κλασικές στάσεις … ευγενική όμως κ γλυκειά!…ίσως αν γίνει κανα replay να λυθεί…να γ@ματε μπήκε η άνοιξη!
Έρχεται Πολικό Ψύχος τον Μάρτιο… ευγενική όμως κ γλυκειά!…ίσως αν γίνει κανα replay να λυθεί…να γ@ματε μπήκε η άνοιξη!
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Ησυχία βλέπω δεν λειτουργεί το κατάστημα ? Σήμερα σύνθεση ?
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Περασα σημερα το απογευμα απο εκει, 2-3 ρουσιδες μετρουσαν εκ των οποιων η μια ηταν μελαχρινη με κοτσιδα και πατουρα τοτε καταλαβα οτι ηταν αυτο που ζητουσα, ρωτησα αν δινει κω για να περασω στο παρασυνθημα αλλα η τσα2 αρχισε τα δικα της.. Δεν δινει αυτη κω αλλα δινει ομως η ξανθια και αλλες τετοιες παπαριες καμαρωτες. Μολις εκανα μεταβολη μου ειπε οτι δεν χαρηκε που με ειδε γιατι δεν περασα μεσα με καποια και οτι ειναι προσβολη που φευγω για τα κοριτσια που περιμενουν. Κι εγω της απαντησα: δινει ή δε δινει κω για να περασω; Μου απαντησε οχι, και οτι στο μελλον οι νεες που ερχονται στα στουντιο δε θα τον δινουν και αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε. Και τοτε της ειπα δεν πειραζει ας κρατησουν παρθενα τη σουφρα τους για να την φαει το σκουληκι, οταν πεθανουν. Τι βλημα ειναι αυτη η τσα2 απαραδεκτη εχει τον διωχτη και πολλα ψυχολογικα απ οτι φαινεται.
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Ο εμπορικός διευθυντής και διευθυντής πωλήσεων έγραψε πάλι , για αυτό είναι το καλύτερο μασατζιδικο της Ελλάδας !!!
Βουνό αγαπημένο !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βουνό αγαπημένο !!!
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.415
- Πόντοι
- 2.836
Εγώ την πρώτη φορά που επισκέφτηκα το μαγαζι αυτό η 2τσα οταν μου παρουσίασε τις κοπέλες.....μια από αυτές σαλοναρισε με παντόφλες κ της έβαλε τις φωνές. Όταν έφυγε η κοπέλα της είπα ένα λάθος έκανε μην την μαλώνεις μπορεί να ξεχαστικε....Τι βλημα ειναι αυτη η τσα2 απαραδεκτη εχει τον διωχτη και πολλα ψυχολογικα απ οτι φαινεται.
Τότε μου λεει το κορυφαίο
Όταν αυτή δούλευε εβγενε πάντα κομψή κ με τα καλύτερα τακούνια που είχε να κάνει πασαρελα κ το μυαλό το είχε στη δουλειά.....δεν το άφηνε στο σπίτι.
Πήγαν να με πιασουν γέλια κ να αρχίσω το δούλεμα αλλά κρατήθηκα......
Αναλαμπές βαράει η συγκεκριμένη υπηρεσία γιατί ενώ δεν τις παρουσιάζει όλες Όταν φύγεις να μην σε χάσει σαν πελάτη εμφανίζει κ τις κρυμμένες κορασίδες.
Κάτι τέτοιο έγινε κ με εμένα μου παρουσίασε την κρυμμένη που ήθελα να συναντήσω....
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Καλά δεν είπε κάτι καινούριο.Περασα σημερα το απογευμα απο εκει, 2-3 ρουσιδες μετρουσαν εκ των οποιων η μια ηταν μελαχρινη με κοτσιδα και πατουρα τοτε καταλαβα οτι ηταν αυτο που ζητουσα, ρωτησα αν δινει κω για να περασω στο παρασυνθημα αλλα η τσα2 αρχισε τα δικα της.. Δεν δινει αυτη κω αλλα δινει ομως η ξανθια και αλλες τετοιες παπαριες καμαρωτες. Μολις εκανα μεταβολη μου ειπε οτι δεν χαρηκε που με ειδε γιατι δεν περασα μεσα με καποια και οτι ειναι προσβολη που φευγω για τα κοριτσια που περιμενουν. Κι εγω της απαντησα: δινει ή δε δινει κω για να περασω; Μου απαντησε οχι, και οτι στο μελλον οι νεες που ερχονται στα στουντιο δε θα τον δινουν και αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε. Και τοτε της ειπα δεν πειραζει ας κρατησουν παρθενα τη σουφρα τους για να την φαει το σκουληκι, οταν πεθανουν. Τι βλημα ειναι αυτη η τσα2 απαραδεκτη εχει τον διωχτη και πολλα ψυχολογικα απ οτι φαινεται.
Ο κώλος έχει κοπεί από το μενού εδώ και πολύ καιρό με εξαίρεση 2-3 εκεί μέσα.
Επίσης και εγώ έχω πάει κάποιες φορές και δεν πήρα καμία γιατί δεν είχε τίποτα αξιόλογο, αλλά ποτέ δεν είχα γκρίνια. Αφού παίζει να βρεθεί κάτι καλό άλλη φορά, γιατί να αρπαχτεις;
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Aυτη ξεκινησε τις μαλακιες της λογω αναδουλειας ποιος ξερει, ειχε την ψυχολογια των ερπορων δηλαδη δεν εχει αυτο που ζητας αλλα παρε κατι αλλο υποχρεωτικα. Μα γιατι με τα λεφτα μου να παρω κατι αλλο προς τερψη της τσα2ς, εφοσον θα τα σκασω και μαλιστα τσιμπημενα. Αυτη θελω με αυτα και αυτη θα παρω. Αν δεν διαθετεις αυτες τις παροχες υπηρεσιων οκ, το κουβαδακι μου και σε αλλη παραλια. Εχει κι αλλου πορτοκαλιες. Και τελος, εδω οι ζιγκολο λογω αναδουλειας που απευθυνοταν σε γυναικες το χουν αλλαξει και το χουν ριξει στις κωλομπαρδιες και τα τρενακια με αντρες για το χρημα. Δηλαδη μια που.. λαδοκορη δεν μπορει να συμπεριλαβει στο μενου της ενα κω..; ας παιξει κλισμα πριν, τι θα παθει; λεφτα θα παρει. Εδω βλεπεις χιλιο τρυπημενα γκροβερ απο σουπερ πατουρες και σου λεει η αλλη: δεν το κανω απο εκει. Δηλαδη τον φυλαει μονο για τον νταβα της; Κουκουρουκου η κατασταση.Καλά δεν είπε κάτι καινούριο.
Ο κώλος έχει κοπεί από το μενού εδώ και πολύ καιρό με εξαίρεση 2-3 εκεί μέσα.
Επίσης και εγώ έχω πάει κάποιες φορές και δεν πήρα καμία γιατί δεν είχε τίποτα αξιόλογο, αλλά ποτέ δεν είχα γκρίνια. Αφού παίζει να βρεθεί κάτι καλό άλλη φορά, γιατί να αρπαχτεις;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Όχι το φιλανε για εκείνους που τα σκανε έξτρα.Aυτη ξεκινησε τις μαλακιες της λογω αναδουλειας ποιος ξερει, ειχε την ψυχολογια των ερπορων δηλαδη δεν εχει αυτο που ζητας αλλα παρε κατι αλλο υποχρεωτικα. Μα γιατι με τα λεφτα μου να παρω κατι αλλο προς τερψη της τσα2ς, εφοσον θα τα σκασω και μαλιστα τσιμπημενα. Αυτη θελω με αυτα και αυτη θα παρω. Αν δεν διαθετεις αυτες τις παροχες υπηρεσιων οκ, το κουβαδακι μου και σε αλλη παραλια. Εχει κι αλλου πορτοκαλιες. Και τελος, εδω οι ζιγκολο λογω αναδουλειας που απευθυνοταν σε γυναικες το χουν αλλαξει και το χουν ριξει στις κωλομπαρδιες και τα τρενακια με αντρες για το χρημα. Δηλαδη μια που.. λαδοκορη δεν μπορει να συμπεριλαβει στο μενου της ενα κω..; ας παιξει κλισμα πριν, τι θα παθει; λεφτα θα παρει. Εδω βλεπεις χιλιο τρυπημενα γκροβερ απο σουπερ πατουρες και σου λεει η αλλη: δεν το κανω απο εκει. Δηλαδη τον φυλαει μονο για τον νταβα της; Κουκουρουκου η κατασταση.
Γιατί εσύ πρότεινες να δώσεις έξτρα μερικά δεκαρικα και σου είπαν όχι;
Εγώ πιστεύω πολλές κωλοτρυπίδες ανοίγουν μόλις πέσει λίγο έξτρα χρήμα.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Αυτα τα ειναι γνωστα εδω και χρονια και οταν αποφασιζεις να πας σε αυτα τα μερη εχεις μαζι σου πουγκι για να χτισεις σε τετοιες καταστασεις, εφοσον χρειαστει.. Και ο κω στα στουντιο, στα ελαιοτριβεια σχεδον παντα κοστολογειται και διαφημιζεται σαν εξτραδακι για οσες τον δινουν. Ετσι παει εκει εαν το γνωριζεις.
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Μπραβο φιλε!Καλα εκσνες και εφυγες,ετσι πρεπει να κανουμε ολοιΠερασα σημερα το απογευμα απο εκει, 2-3 ρουσιδες μετρουσαν εκ των οποιων η μια ηταν μελαχρινη με κοτσιδα και πατουρα τοτε καταλαβα οτι ηταν αυτο που ζητουσα, ρωτησα αν δινει κω για να περασω στο παρασυνθημα αλλα η τσα2 αρχισε τα δικα της.. Δεν δινει αυτη κω αλλα δινει ομως η ξανθια και αλλες τετοιες παπαριες καμαρωτες. Μολις εκανα μεταβολη μου ειπε οτι δεν χαρηκε που με ειδε γιατι δεν περασα μεσα με καποια και οτι ειναι προσβολη που φευγω για τα κοριτσια που περιμενουν. Κι εγω της απαντησα: δινει ή δε δινει κω για να περασω; Μου απαντησε οχι, και οτι στο μελλον οι νεες που ερχονται στα στουντιο δε θα τον δινουν και αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε. Και τοτε της ειπα δεν πειραζει ας κρατησουν παρθενα τη σουφρα τους για να την φαει το σκουληκι, οταν πεθανουν. Τι βλημα ειναι αυτη η τσα2 απαραδεκτη εχει τον διωχτη και πολλα ψυχολογικα απ οτι φαινεται.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις