Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.168
Πόντοι
2.836
Ω, παλικάρι μου, πρόκειται για ωραίο μουνάκι, θα παω να την επισκεφτώ απο βδομάδα. Ευχαριστώ.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
Ω, παλικάρι μου, πρόκειται για ωραίο μουνάκι, θα παω να την επισκεφτώ απο βδομάδα. Ευχαριστώ.
Προσέθεσε 10++ χρόνια και κάνε εικόνα. Την είδα χθες. Ωραίο κορμάκι ναι, προσωπο το οποίο αντικατοπτρίζει 40 και κάτι ψιλά. Ναι έχει την γλυκα της, ναι είναι μια περιποιημενη ξανθιά αλλά το εξώφυλλο είναι πολλα χρονια πισω. Παρολαυτα είναι μια γυναίκα ωραία που θα έπαιρνα άνετα αλλά είχα παει στοχευμένα για Βίκη αλλά ήταν σε συναγωνιστή. Πάντα στοχευμένα παω στα Συγγρου, Λαγουμτζη. Αναμένουμε λοιπόν, αν πας, εντυπώσεις.

• Like
Αντιδράσεις: k15v15

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.168
Πόντοι
2.836
Προσέθεσε 10++ χρόνια και κάνε εικόνα. Την είδα χθες. Ωραίο κορμάκι ναι, προσωπο το οποίο αντικατοπτρίζει 40 και κάτι ψιλά. Ναι έχει την γλυκα της, ναι είναι μια περιποιημενη ξανθιά αλλά το εξώφυλλο είναι πολλα χρονια πισω. Παρολαυτα είναι μια γυναίκα ωραία που θα έπαιρνα άνετα αλλά είχα παει στοχευμένα για Βίκη αλλά ήταν σε συναγωνιστή. Πάντα στοχευμένα παω στα Συγγρου, Λαγουμτζη. Αναμένουμε λοιπόν, αν πας, εντυπώσεις.
Σίγουρα. Εμπειρικά μια ωραία γυναίκα παραμένει ωραία και μετά τα 55 της.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.342
Πόντοι
5.595
Καλημέρα. Τι σχέση έχει η κοπέλα στη φωτογραφία με αυτή στο βίντεο? Είναι η ίδια που βρίσκεται στη Συγγρού 40-42 ?

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.168
Πόντοι
2.836

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.588
Πόντοι
5.946
Το βίντεο είναι 13 ετών, αν δεν κάνω λάθος στο Φ104 δούλευε τότε.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Σίγουρα. Εμπειρικά μια ωραία γυναίκα παραμένει ωραία και μετά τα 55 της.
Μας κάνεις πλάκα τώρα;
Μετά τα 45 είναι θειτσα η γυναίκα και γίνεται σιτεμενη.
Τι παραμένει ωραία και μπούρδες στα 50+
Για λίγους τύπους που γουστάρουν πουρα και μόνο.

skipper1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα απ το μαγαζί μετά από κάτι τσίπουρα με κάτι σειρούλες από τον στρατό…25 έτη από τότε…όλα τα δωμάτια πιασμένα, ο μοναδικός μεζές μια Σοφία μεταγγραφή από Λαγό…ξανθό με βυζάρες (τις λάτρεψα)…μέτρια πράγματα όμως…παγωτό χωνάκι με σκούφο, κλασικές στάσεις … ευγενική όμως κ γλυκειά!…ίσως αν γίνει κανα replay να λυθεί…να γ@ματε μπήκε η άνοιξη!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Περασα σημερα το απογευμα απο εκει, 2-3 ρουσιδες μετρουσαν εκ των οποιων η μια ηταν μελαχρινη με κοτσιδα και πατουρα τοτε καταλαβα οτι ηταν αυτο που ζητουσα, ρωτησα αν δινει κω για να περασω στο παρασυνθημα αλλα η τσα2 αρχισε τα δικα της.. Δεν δινει αυτη κω αλλα δινει ομως η ξανθια και αλλες τετοιες παπαριες καμαρωτες. Μολις εκανα μεταβολη μου ειπε οτι δεν χαρηκε που με ειδε γιατι δεν περασα μεσα με καποια και οτι ειναι προσβολη που φευγω για τα κοριτσια που περιμενουν. Κι εγω της απαντησα: δινει ή δε δινει κω για να περασω; Μου απαντησε οχι, και οτι στο μελλον οι νεες που ερχονται στα στουντιο δε θα τον δινουν και αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε. Και τοτε της ειπα δεν πειραζει ας κρατησουν παρθενα τη σουφρα τους για να την φαει το σκουληκι, οταν πεθανουν. Τι βλημα ειναι αυτη η τσα2 απαραδεκτη εχει τον διωχτη και πολλα ψυχολογικα απ οτι φαινεται.

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
173
Πόντοι
0
Ο εμπορικός διευθυντής και διευθυντής πωλήσεων έγραψε πάλι , για αυτό είναι το καλύτερο μασατζιδικο της Ελλάδας !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βουνό αγαπημένο !!!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.415
Πόντοι
2.836
Τι βλημα ειναι αυτη η τσα2 απαραδεκτη εχει τον διωχτη και πολλα ψυχολογικα απ οτι φαινεται.
Εγώ την πρώτη φορά που επισκέφτηκα το μαγαζι αυτό η 2τσα οταν μου παρουσίασε τις κοπέλες.....μια από αυτές σαλοναρισε με παντόφλες κ της έβαλε τις φωνές. Όταν έφυγε η κοπέλα της είπα ένα λάθος έκανε μην την μαλώνεις μπορεί να ξεχαστικε....
Τότε μου λεει το κορυφαίο

Όταν αυτή δούλευε εβγενε πάντα κομψή κ με τα καλύτερα τακούνια που είχε να κάνει πασαρελα κ το μυαλό το είχε στη δουλειά.....δεν το άφηνε στο σπίτι.

Πήγαν να με πιασουν γέλια κ να αρχίσω το δούλεμα αλλά κρατήθηκα......

Αναλαμπές βαράει η συγκεκριμένη υπηρεσία γιατί ενώ δεν τις παρουσιάζει όλες Όταν φύγεις να μην σε χάσει σαν πελάτη εμφανίζει κ τις κρυμμένες κορασίδες.

Κάτι τέτοιο έγινε κ με εμένα μου παρουσίασε την κρυμμένη που ήθελα να συναντήσω....

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Περασα σημερα το απογευμα απο εκει, 2-3 ρουσιδες μετρουσαν εκ των οποιων η μια ηταν μελαχρινη με κοτσιδα και πατουρα τοτε καταλαβα οτι ηταν αυτο που ζητουσα, ρωτησα αν δινει κω για να περασω στο παρασυνθημα αλλα η τσα2 αρχισε τα δικα της.. Δεν δινει αυτη κω αλλα δινει ομως η ξανθια και αλλες τετοιες παπαριες καμαρωτες. Μολις εκανα μεταβολη μου ειπε οτι δεν χαρηκε που με ειδε γιατι δεν περασα μεσα με καποια και οτι ειναι προσβολη που φευγω για τα κοριτσια που περιμενουν. Κι εγω της απαντησα: δινει ή δε δινει κω για να περασω; Μου απαντησε οχι, και οτι στο μελλον οι νεες που ερχονται στα στουντιο δε θα τον δινουν και αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε. Και τοτε της ειπα δεν πειραζει ας κρατησουν παρθενα τη σουφρα τους για να την φαει το σκουληκι, οταν πεθανουν. Τι βλημα ειναι αυτη η τσα2 απαραδεκτη εχει τον διωχτη και πολλα ψυχολογικα απ οτι φαινεται.
Καλά δεν είπε κάτι καινούριο.
Ο κώλος έχει κοπεί από το μενού εδώ και πολύ καιρό με εξαίρεση 2-3 εκεί μέσα.
Επίσης και εγώ έχω πάει κάποιες φορές και δεν πήρα καμία γιατί δεν είχε τίποτα αξιόλογο, αλλά ποτέ δεν είχα γκρίνια. Αφού παίζει να βρεθεί κάτι καλό άλλη φορά, γιατί να αρπαχτεις;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Καλά δεν είπε κάτι καινούριο.
Ο κώλος έχει κοπεί από το μενού εδώ και πολύ καιρό με εξαίρεση 2-3 εκεί μέσα.
Επίσης και εγώ έχω πάει κάποιες φορές και δεν πήρα καμία γιατί δεν είχε τίποτα αξιόλογο, αλλά ποτέ δεν είχα γκρίνια. Αφού παίζει να βρεθεί κάτι καλό άλλη φορά, γιατί να αρπαχτεις;
Aυτη ξεκινησε τις μαλακιες της λογω αναδουλειας ποιος ξερει, ειχε την ψυχολογια των ερπορων δηλαδη δεν εχει αυτο που ζητας αλλα παρε κατι αλλο υποχρεωτικα. Μα γιατι με τα λεφτα μου να παρω κατι αλλο προς τερψη της τσα2ς, εφοσον θα τα σκασω και μαλιστα τσιμπημενα. Αυτη θελω με αυτα και αυτη θα παρω. Αν δεν διαθετεις αυτες τις παροχες υπηρεσιων οκ, το κουβαδακι μου και σε αλλη παραλια. Εχει κι αλλου πορτοκαλιες. Και τελος, εδω οι ζιγκολο λογω αναδουλειας που απευθυνοταν σε γυναικες το χουν αλλαξει και το χουν ριξει στις κωλομπαρδιες και τα τρενακια με αντρες για το χρημα. Δηλαδη μια που.. λαδοκορη δεν μπορει να συμπεριλαβει στο μενου της ενα κω..; ας παιξει κλισμα πριν, τι θα παθει; λεφτα θα παρει. Εδω βλεπεις χιλιο τρυπημενα γκροβερ απο σουπερ πατουρες και σου λεει η αλλη: δεν το κανω απο εκει. Δηλαδη τον φυλαει μονο για τον νταβα της; Κουκουρουκου η κατασταση.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Aυτη ξεκινησε τις μαλακιες της λογω αναδουλειας ποιος ξερει, ειχε την ψυχολογια των ερπορων δηλαδη δεν εχει αυτο που ζητας αλλα παρε κατι αλλο υποχρεωτικα. Μα γιατι με τα λεφτα μου να παρω κατι αλλο προς τερψη της τσα2ς, εφοσον θα τα σκασω και μαλιστα τσιμπημενα. Αυτη θελω με αυτα και αυτη θα παρω. Αν δεν διαθετεις αυτες τις παροχες υπηρεσιων οκ, το κουβαδακι μου και σε αλλη παραλια. Εχει κι αλλου πορτοκαλιες. Και τελος, εδω οι ζιγκολο λογω αναδουλειας που απευθυνοταν σε γυναικες το χουν αλλαξει και το χουν ριξει στις κωλομπαρδιες και τα τρενακια με αντρες για το χρημα. Δηλαδη μια που.. λαδοκορη δεν μπορει να συμπεριλαβει στο μενου της ενα κω..; ας παιξει κλισμα πριν, τι θα παθει; λεφτα θα παρει. Εδω βλεπεις χιλιο τρυπημενα γκροβερ απο σουπερ πατουρες και σου λεει η αλλη: δεν το κανω απο εκει. Δηλαδη τον φυλαει μονο για τον νταβα της; Κουκουρουκου η κατασταση.
Όχι το φιλανε για εκείνους που τα σκανε έξτρα.
Γιατί εσύ πρότεινες να δώσεις έξτρα μερικά δεκαρικα και σου είπαν όχι;
Εγώ πιστεύω πολλές κωλοτρυπίδες ανοίγουν μόλις πέσει λίγο έξτρα χρήμα.

• Like
Αντιδράσεις: john8

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Αυτα τα ειναι γνωστα εδω και χρονια και οταν αποφασιζεις να πας σε αυτα τα μερη εχεις μαζι σου πουγκι για να χτισεις σε τετοιες καταστασεις, εφοσον χρειαστει.. Και ο κω στα στουντιο, στα ελαιοτριβεια σχεδον παντα κοστολογειται και διαφημιζεται σαν εξτραδακι για οσες τον δινουν. Ετσι παει εκει εαν το γνωριζεις.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Μπραβο φιλε!Καλα εκσνες και εφυγες,ετσι πρεπει να κανουμε ολοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom