You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Greekraider
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
i would like to see pictures of the place
is there maybe a web page on this place, looks interesting by word
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Θά έλειπε για τίς γιορτές.
Και σήμερα λείπει απ ότι μ είπε στο τηλ αυτή η τσατσα…λες να σταμάτησε η να μετακόμισε ;;;Θά έλειπε για τίς γιορτές.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Ξέρω ότι θά έλειπε για τίς γιορτές.Και σήμερα λείπει απ ότι μ είπε στο τηλ αυτή η τσατσα…λες να σταμάτησε η να μετακόμισε ;;;
Και εχθές δεν ήταν εκεί σίγουρα που είχε από ρόστερ Νάταλι, Ντάρια, Πάολα, καί μια άλλη δεν θυμάμαι.
Σοβαρή απάντηση από την ξινη μήν περιμένεις πάντως.
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Ναι δεν έχεις άδικο σε αυτο….τεσπα έλπιζω να γύρισει σύντομα….αν μάθεις κάτι γράψε αν έχεις όρεξη…thanksΞέρω ότι θά έλειπε για τίς γιορτές.
Και εχθές δεν ήταν εκεί σίγουρα που είχε από ρόστερ Νάταλι, Ντάρια, Πάολα, καί μια άλλη δεν θυμάμαι.
Σοβαρή απάντηση από την ξινη μήν περιμένεις πάντως.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
No official page.i would like to see pictures of the place
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
You can have a look at the photos of our members.
Ανέστης ΔελιάςΌταν μπουκάρω στο μασάζ,
την Άντζελα τσακώνω,
κι από τα φυλλοκάρδια μου,
γαμώ,
την ξεπατώνω.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.323
- Πόντοι
- 22.886
Πέφτεις πάνω σε βουνό μήπως ?Kαλησπερα σε ολους υπαρχει καποιο μελος του site που μορει να μου στειλει το τηλ της Μαρινας γιια να κανω ενα ραντεβου μαζι της ?Προσπαθησα επανελημενα δεν μπορω να βγαλω ακρη,
Δεν είναι στο μασατζιδικο;;Kαλησπερα σε ολους υπαρχει καποιο μελος του site που μορει να μου στειλει το τηλ της Μαρινας γιια να κανω ενα ραντεβου μαζι της ?Προσπαθησα επανελημενα δεν μπορω να βγαλω ακρη,
Με το σβαρτσενέκερ που είναι μπαστακομένη στο γραφείο στην είσοδο... που να μπορέσεις να βρείς άκρη σε αυτό που θέλεις ...Kαλησπερα σε ολους υπαρχει καποιο μελος του site που μορει να μου στειλει το τηλ της Μαρινας γιια να κανω ενα ραντεβου μαζι της ?Προσπαθησα επανελημενα δεν μπορω να βγαλω ακρη,
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Μα΄΄λλον δεν έχεις διαβάσει καθόλου τα προηγούμενα μηνύματα και για αυτό γελάει ο κόσμος.Kαλησπερα σε ολους υπαρχει καποιο μελος του site που μορει να μου στειλει το τηλ της Μαρινας γιια να κανω ενα ραντεβου μαζι της ?Προσπαθησα επανελημενα δεν μπορω να βγαλω ακρη,
Όλοι ψάχνουν το κινητό της, λογικό είναι να μην το βρίσκεις. Όσοι το έχουν, το κρατάνε για δικά τους ραντεβού και ούτε από το μαγαζί δεν το δίνουν.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
προσπαθησε να στειλεις πμ στην ιδια μπας και στο δωσει,γιατι με την ξινη δεν προκειται να το παρεις,ουτε να κλεισεις ραντεβου.Kαλησπερα σε ολους υπαρχει καποιο μελος του site που μορει να μου στειλει το τηλ της Μαρινας γιια να κανω ενα ραντεβου μαζι της ?Προσπαθησα επανελημενα δεν μπορω να βγαλω ακρη,
Σύνδεση
www.bourdela.com
Αυτή αντί να βάζει κόσμο διώχνει;προσπαθησε να στειλεις πμ στην ιδια μπας και στο δωσει,γιατι με την ξινη δεν προκειται να το παρεις,ουτε να κλεισεις ραντεβου.
Σύνδεση
www.bourdela.com
Τι την κρατάνε στις δημόσιες σχέσεις..?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
αν ''ξεφυλλισεις'' λιγο το νημα θα καταλαβεις περι τινος προκειται.Αυτή αντί να βάζει κόσμο διώχνει;
ολοι το λεμε για αυτην εδω και χρονια.
Κατάλαβα...αν ''ξεφυλλισεις'' λιγο το νημα θα καταλαβεις περι τινος προκειται.
ολοι το λεμε για αυτην εδω και χρονια.
Τύπε το βουνό είναι το σήμα κατατεθέν & η ατραξιόν του Σ42..Αυτή αντί να βάζει κόσμο διώχνει;
Θα έλεγα τωρα τι είναι αλλά...Τύπε το βουνό είναι το σήμα κατατεθέν & η ατραξιόν του Σ42..
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 4.365
Καλο θα ηταν να γραφουμε και καμοια ενημερωση για τα κοριτσια ωστε να αποφευγουμε οσο μπορουμε την ψυχρη υποδοχη
Καλά τα λες, 7 στα 10 μηνύματα για την σέριφ και παρακαλητά για τηλ Μαρίνας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135