professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.897
- Πόντοι
- 11.096
Εσένα σέ θυμούνται όλες.φιλε νομιζα οτι ΜΟΝΟ εμενα θυμοταν.
δυστυχως ερχομαι δευτερος
Εσένα σέ θυμούνται όλες.φιλε νομιζα οτι ΜΟΝΟ εμενα θυμοταν.
φίλε καιρό παρακολουθώ το σάι αλλά τώρα άνοιξα λογαριασμό με ξέρει η Μαρίνα αλλά έχασα το τηλ της αν έχεις να μου το δώσεις, ευχαριστώφιλε νομιζα οτι ΜΟΝΟ εμενα θυμοταν.
Ψαξε στις πισω σελιδες να την βρεις και στειλε της πρ.μνμΡε παιδιά μην είστε όλοι παρτακιδες ένα τηλ της μαρίνας σε μνμ κάποιοςς???? παρακαλώ πολύ δλδ
Έστειλα κ περιμένω..έχει να μπει καιρόΨαξε στις πισω σελιδες να την βρεις και στειλε της πρ.μνμ
Δεν μπαίνει στο προφίλ της, δεν ασχολείται και δεν περιμένει απο εδώ να βρει πελάτες. Αν την πετύχεις και την γνωρίσεις είναι καταπληκτική. Πήγαινε σε καθημερινή βάση πρωί και ίσως την πετύχεις. Εγώ έκανα μεγάλη προσπάθεια για να την βρω. Το επίπεδο της για να καταλάβεις είναιαι σαν της Μπάρμπoρας.Έστειλα κ περιμένω..έχει να μπει καιρό
Ε οκευ σιγά μη πηγαίνω τόσες φορές μπας κ την πετύχω κ να τρώω Χ..δν αξίζει ο κοπος ο χρόνος δε θα κυνηγάμε κ όλας..μόνο αν έμπαινε εδω..εσύ μπορεί να μένεις 5 λεπτά από κει εμείς είμαστε μακριά οκ είμαι τζόκερ η φάση δεκτοΔεν μπαίνει στο προφίλ της, δεν ασχολείται και δεν περιμένει απο εδώ να βρει πελάτες. Αν την πετύχεις και την γνωρίσεις είναι καταπληκτική. Πήγαινε σε καθημερινή βάση πρωί και ίσως την πετύχεις. Εγώ έκανα μεγάλη προσπάθεια για να την βρω. Το επίπεδο της για να καταλάβεις είναιαι σαν της Μπάρμπoρας.
Από εμφάνιση δεν έχουν καμιά σχέση η μι΄ά με την άλλη. Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται.Δεν μπαίνει στο προφίλ της, δεν ασχολείται και δεν περιμένει απο εδώ να βρει πελάτες. Αν την πετύχεις και την γνωρίσεις είναι καταπληκτική. Πήγαινε σε καθημερινή βάση πρωί και ίσως την πετύχεις. Εγώ έκανα μεγάλη προσπάθεια για να την βρω. Το επίπεδο της για να καταλάβεις είναιαι σαν της Μπάρμπoρας.
Πως είναι δυνατόν να διαβάζεται κάτι απλοποιημένο και να μην καταλαβαίνεται την έννοια. Γράφω για ταύτιση, όχι για σύγκριση.Από εμφάνιση δεν έχουν καμιά σχέση η μι΄ά με την άλλη. Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται.
Εξαρτάται από πού ψωνίζεις.Μάθε και κάτι άλλο είμαστε πολύ τυχεροί εδώ Αθήνα που έχουμε τέτοιες γυναικάρες. Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο δεν βλέπονται οι περισσότερες εκδιδόμενες, και Ισπανία.
Δεν το σχολιάζω καν! Έτσι θα είσαι πάντα στο ψάξιμο παλικάρι.Εξαρτάται από πού ψωνίζεις.
Ότι πεις νά σού χαλάσω εγώ τό έργο;Δεν το σχολιάζω καν! Έτσι θα είσαι πάντα στο ψάξιμο παλικάρι.
Καμοια απόλυτος σχέση , ούτε από εμφάνιση ουτε από υπηρεσίες , συγκρίνεται το ναυάγιο της Βεργας με την Μαριναρα , ρε τι μαλακιες διαβάζουμε πρωινιατικα !!!!Από εμφάνιση δεν έχουν καμιά σχέση η μι΄ά με την άλλη. Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται.
Εμένα μου λες, τα καλύτερα περίπτερά που ψωνίζεις που βρίσκονται αυτά?Ότι πεις νά σού χαλάσω εγώ τό έργο;
Καλύτερα έτσι μήν τό σχολιάζεις γιατί δεν έχεις ιδέα από ότι φαίνεται για εξωτερικό και ειδικά Ισπανία.
Σε τι υπηρεσία υπολείπεται η Μπάρμπορα?Καμοια απόλυτος σχέση , ούτε από εμφάνιση ουτε από υπηρεσίες , συγκρίνεται το ναυάγιο της Βεργας με την Μαριναρα , ρε τι μαλακιες διαβάζουμε πρωινιατικα !!!!