petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.545
- Πόντοι
- 41.813
Αχ Αλίσια,Αλίσια μου κατάπιες όλα τα χυσιαΤά σχόλια περιμένω από τόν @clonarius
Αχ Αλίσια,Αλίσια μου κατάπιες όλα τα χυσιαΤά σχόλια περιμένω από τόν @clonarius
Εσυ την έχεις πάρει βασιλιά των μασάζ?Αχ Αλίσια,Αλίσια μου κατάπιες όλα τα χυσια
Πολύ καλή στο σεξ και στο μασάζ, την πήρα πριν από 3-4 χρόνια. Αλλά τα κιλά είναι πάρα πάρα πολλά...Εγώ αύριο θα γαμησω πάλι αλισια γτ μου λειψε ήδη η πίπα κ ο κωλος της..μιας κ μαριναρα δε βρίσκουμε..αλισια τοπ 5 σε όλα τα μασάζ
Πόσο καιρό έχεις να την δεις??έχεις χάσει κιλαΠολύ καλή στο σεξ και στο μασάζ, την πήρα πριν από 3-4 χρόνια. Αλλά τα κιλά είναι πάρα πάρα πολλά...
Νομίζω το 2019. Προσωπικά δεν ξαναπήρα από τότε.Πόσο καιρό έχεις να την δεις??έχεις χάσει κιλα
Έχει χάσει κιλαΝομίζω το 2019. Προσωπικά δεν ξαναπήρα από τότε.
στην έχω ετοιμάσει... θα την πάρεις ανοιγμενη γιατί σήμερα έφερε και τα δονηταρια της.. Και όπως καταλάβεις έβαλα 2 πίσω και ένα εμπρος για να ανοίξει καλά. Πιστεύω να βρήκες λίγο αντίσταση στο γκροβερ της..Έχει χάσει κιλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτή η σπαστικια στην υποδοχή δεν την αντέχω το ζώον έκλεισα ραντεβού 1μιση με Αλίσια κ έβαλε άλλον..κ λέει να περιμένω μισή ώρα..το σιχαμα
Εσένα περιμένω ρε σατανά βγες έξω χαχαχαχαστην έχω ετοιμάσει... θα την πάρεις ανοιγμενη γιατί σήμερα έφερε και τα δονηταρια της.. Και όπως καταλάβεις έβαλα 2 πίσω και ένα εμπρος για να ανοίξει καλά. Πιστεύω να βρήκες λίγο αντίσταση στο γκροβερ της..
Παντως να ξερεις οτι στην εχω λαδωσει παρα πολυ καλα.. και μπορεις να μπεις αερα μεσα ειδικα πισω και να φτασεις μεχρι τέρμα χωρίς κανένα απόλυτος πρόβλημα..Εσένα περιμένω ρε σατανά βγες έξω χαχαχαχα
την ειχα παρει πριν 9-10 χρονια και αυτη χαριστικως.Εσυ την έχεις πάρει βασιλιά των μασάζ?
Υπάρχει κάποια γνωστή που δν έχεις πάρει από μασάζ??που να σου αρέσε κ όλαςτην ειχα παρει πριν 9-10 χρονια και αυτη χαριστικως.
σημερα δεν θα την επαιρνα για κανεναν λογο.
μπορει να ειναι πολυ καλη στο σερβις,αλλα στην εμφανιση και κυριως στο κατω μισο πασχει πολυ,παρα πολυ πλεον.
Το είδα οι τρύπες της λυσαγαν για καυλιΠαντως να ξερεις οτι στην εχω λαδωσει παρα πολυ καλα.. και μπορεις να μπεις αερα μεσα ειδικα πισω και να φτασεις μεχρι τέρμα χωρίς κανένα απόλυτος πρόβλημα..
Κάνε μια βόλτα και πήγαινε φόρτωσε αυτή τη Ντάρια ρε μάστορα , και ριξε και ένα ποσταρισμα να δούμε τι λέει αυτή η Νταρια από σωμα και στο στιβο παλης , κάνε και μια καλή για εμάς που μένουμε προς Βορεια ρε μυστήΞέρουμε τίποτα για Ντάρια ξανθιά μιλφ σε αυτό το μαγαζί?
Ξέρουμε τίποτα για Ντάρια ξανθιά μιλφ σε αυτό το μαγαζί?
Αυτή ή Ντάρια είναι ή ίδια πού ήταν καί στό Λ23 ; ή άλλη είναι;Κάνε μια βόλτα και πήγαινε φόρτωσε αυτή τη Ντάρια ρε μάστορα , και ριξε και ένα ποσταρισμα να δούμε τι λέει αυτή η Νταρια από σωμα και στο στιβο παλης , κάνε και μια καλή για εμάς που μένουμε προς Βορεια ρε μυστή
μια ξανθια μιλφ αδυνατη ειδα δεν ξερω αν ηταν στο Λ23 δεν πέρασα. Γενικά πηγα περισσότερο να τσεκαρω αν εχει έρθει τπτ καινουριο. Μου είπαν και μια Λίζα και μια Λάνα δεν τις είδαΑυτή ή Ντάρια είναι ή ίδια πού ήταν καί στό Λ23 ; ή άλλη είναι;
ορμα με τις παντες.Ξέρουμε τίποτα για Ντάρια ξανθιά μιλφ σε αυτό το μαγαζί?
Ξέρουμε τίποτα για Ντάρια ξανθιά μιλφ σε αυτό το μαγαζί?