You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Απο όσο γνωρίζω εγω όχι τυπε..Ρε παιδιά, να ρωτήσω, η Μαρίνα που μιλάμε όλοι εδώ, δεν είναι αυτή που πριν μερικά χρόνια δούλευε στην Πατησίων 131????
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
ταμπλεξεςΡε παιδιά, να ρωτήσω, η Μαρίνα που μιλάμε όλοι εδώ, δεν είναι αυτή που πριν μερικά χρόνια δούλευε στην Πατησίων 131????
η Μαρινα ποτέ δεν δουλεψε στην Πατησιων 131.
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.825
- Πόντοι
- 206
Ρε παιδιά ένας το τηλ του μαγαζιού.. πουθενά δε το βρίσκω
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 1.196
Πίσω στην σελίδα 324, θα τα βρεις.Ρε παιδιά ένας το τηλ του μαγαζιού.. πουθενά δε το βρίσκω
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 1.196
Κάνε ένα κόπο,
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.825
- Πόντοι
- 206
Ευχαριστώ..πήρα τηλ μόνο 3 μου πε..ούτε καν Αλεξάνδρα που κάποιος έγραψε μια ωραία κριτική..την μαρίνα που γίνεται ντόρος την κρύβουν..
vegitto4ever
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καμία μιλφ προς γκιλφ υπάρχει στο μαγαζί?
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Αφού δουλεύει μόνο με δικά της ραντεβού, μην το ψάχνεις για τη Μαρίνα.Ευχαριστώ..πήρα τηλ μόνο 3 μου πε..ούτε καν Αλεξάνδρα που κάποιος έγραψε μια ωραία κριτική..την μαρίνα που γίνεται ντόρος την κρύβουν..
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
ΑλεσιαΚαμία μιλφ προς γκιλφ υπάρχει στο μαγαζί?
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Μην το ζαλίζουμε χωρίς λόγο, αφού η Μαρίνα όπως και η Τζούλια λείπουν σε άδεια. Το έγραψε ο Fifas2022 στην πρόσφατη κριτική του.Αφού δουλεύει μόνο με δικά της ραντεβού, μην το ψάχνεις για τη Μαρίνα.
Πολυ καλη ηταν εκεινη στο 131! Απ οσα διαβαζω γι αλλη προκειται..να δουλευει καπου?ταμπλεξες
η Μαρινα ποτέ δεν δουλεψε στην Πατησιων 131.
Εχω περασει συχνα απ το μαγαζι αυτο..μπας και πετυχω ολες αυτες..μαρινα-αλεξανδρα...κλπ..ποτε δε τις πετυχα..μαλλον εχουν ζητηση...και τις κλεινουν πελατες...δε νομιζω να τις κρυβουν τα μαγαζια...Αφού δουλεύει μόνο με δικά της ραντεβού, μην το ψάχνεις για τη Μαρίνα.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
σαφώς και τις κρύβουν όταν δεν τις δίνουν ποτέ σε ραντεβού και σου λένε ξεκάθαρα ότι δουλεύουν μόνο με δικά τους ραντεβού.Εχω περασει συχνα απ το μαγαζι αυτο..μπας και πετυχω ολες αυτες..μαρινα-αλεξανδρα...κλπ..ποτε δε τις πετυχα..μαλλον εχουν ζητηση...και τις κλεινουν πελατες...δε νομιζω να τις κρυβουν τα μαγαζια...
Και ποια σεριφισα σκαρφίστηκε όλο αυτό λέω;;;; Άρχισε και έκρυβε κοπέλες και έτσι αναγκάστηκαν να την παρακάμψουν και να δίνουν τα προσωπικά τους τηλέφωνα και να κάνουν τα ραντεβού τους . Ποια παχουλή κουκλίτσα στην πόρτα ;;ποια;;;;σαφώς και τις κρύβουν όταν δεν τις δίνουν ποτέ σε ραντεβού και σου λένε ξεκάθαρα ότι δουλεύουν μόνο με δικά τους ραντεβού.
Την Αλεξάνδρα δεν είναι και τόσο δύσκολο να την βρει κανείς. Απλά δεν δουλεύει κάθε μέρα. Πάρε ένα τηλέφωνο πριν.Εχω περασει συχνα απ το μαγαζι αυτο..μπας και πετυχω ολες αυτες..μαρινα-αλεξανδρα...κλπ..ποτε δε τις πετυχα..μαλλον εχουν ζητηση...και τις κλεινουν πελατες...δε νομιζω να τις κρυβουν τα
Abebablom
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Πολυ καλη ηταν εκεινη στο 131! Απ οσα διαβαζω γι αλλη προκειται..να δουλευει καπου?
Αυτό είναι το ερώτημα. Εγώ εκείνη τη Μαρίνα από την Πατησίων 131 ψάχνω παντού και δεν τη βρίσκω. Είχαμε φοβερή χημεία και ήταν καταπληκτική.... Αλλά που να είναι άραγε?
Χμ..πιθανον και να γινεται λιγο αυτο..με τροπο..λοιπον ειχα μια εμπειρια σε αλλο μασατζιδικο..δε θελω να πω που..επισκεπτηκα το μαγαζι π.χ για τη συγκεκριμενη κοπελα που γνωριζα απο καπου αλλου στις 1...και κατεληξα να περασω μαζι της..στις 6..μου ελεγαν περνα σε μια ωρα...ξαναπερνα σε δυο..μετα αλλα μου ελεγαν..παλι δε γινεται..παρε εμας τις υπολοιπες που ειμαστε διαθεσιμες(?) Ξανα περασα με τη κοπελα που ηθελα κι αλλες φορες και τελικα τη ρωτησα με τροπο...αν τοτε εκεινη τη μερα..απο τις 1 εως τις 6 ηταν διαρκως κλεισμενη...ε..να που δεν ισχυε τελικα...!!! Ευτυχως εκτοτε οποτε τη ζητησα και την εκλεινα ραντεβου..δε μου ξανακαναν τετοια...σαφώς και τις κρύβουν όταν δεν τις δίνουν ποτέ σε ραντεβού και σου λένε ξεκάθαρα ότι δουλεύουν μόνο με δικά τους ραντεβού.
σαφώς και τις κρύβουν όταν δεν τις δίνουν ποτέ σε ραντεβού και σου λένε ξεκάθαρα ότι δουλεύουν μόνο με δικά τους ραντεβού.
ARHS:13.12
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα, νέα από Μαρίνα; επίσης η Αλεξάνδρα, εργάζεται σταθερά..;
Παρόμοια θέματα