Έχεις δίκιο. Ψάχνεις λογική εκεί που κάποιες φορές απουσιάζει.
Αλλά ο καθένας εκθέτει τελικά τον εαυτό του πάνω από όλα. Το μυαλό του και τις αρχές του με αυτά που γράφει.
Δυστυχώς σε αυτή τη δουλειά ενώ πάω να εξυπηρετήσω και η συμπεριφορά που βγάζουν κάποιοι είναι αχαρακτήριστη. Δεν χρειάζονται τέτοιοι κακοί πελάτες. Και το αποτέλεσμα είναι κάποιες φορές να την πληρώνουν και άλλοι εξαιτίας των αυτών των κακών.
Αχ γλυκιά μου Μαρίνα...
Τυχερή αυτή που σε έχουμε γνωρίσει...
Εγώ θα πω λίγο πώς την γνώρισα την Μαρίνα..και μπήκε μέσα στην καρδιά μου.. έτσι μίας καί τό νήμα είναι τής ενημέρωσης..
Αδιαφορώ για χαρακτηρισμούς αγαπούλι προμοτορα και τα σχετικά...
Τότε στο Λαγουμιτζή.
Διάβασα κριτικές,να είναι καλά τα παιδιά που γράφουν.. καί αφού είχα τηλέφωνο τής κυρίας Σοφίας.. κλείνω ραντεβού με Μαρίνα από την προηγούμενη μέρα. (χωρίς να την έχω δει και να με έχει δεί ποτέ)
Όντως όταν μπήκε στο δωμάτιο που με είχε ανεβάσει η κυρία Σοφία.(η Μαρίνα δεν προλάβαινε)
Ήταν σαν να την ήξερα.. ζεστή δεκτική... άλλο πράγμα..
Πέρασα μαζί τής αρκετά ραντεβού από τότε.. πολλές φορές και δίωρα..
Μετά τό σεξ καθόταν και μου έκανε μασάζ που ακόμα θυμάμαι την ανακούφιση..
Το σημαντικότερο είναι ότι εκτός από αυτά γνώρισα έναν καλό άνθρωπο που όντως είχα πληρώσει για τον χρόνο του, αλλά δεν εστίαζε εκεί αλλά στο τη είναι αυτό που θα με κάνει να νιώσω καλύτερα.
Τώρα έχω καιρό να την δω από κοντά... και μπήκα εδώ να διαβάσω νέα της..
Δεν ξέρω πού είναι το σωστό η το λάθος σε όλα αυτά που γράφετε..
Αλλά είναι λυπηρό να απολογείται και να μπαίνει στην διαδικασία να εξηγεί την προσωπική συνομιλία που είχε με κάποιον.
Προσωπικά τό θεωρώ άνανδρο .
Μαρίνα είναι αρκετή εδώ που σε αγαπάνε... τώρα γιατί ασχολείσαι;
Γιατί;
Γιατί είσαι πολύ καλό παιδί..!!