Ας μιλήσει τώρα και ο Διανοούμενος: Αντικειμενικά και δίκαια!
Ρε
@Junax αφου είσαι γκαβλιαρης γιατί μαλώνεις και κακοχαρακτηριζεις τη Μαριναρα μας, τη Mercedes μας; Και όχι μόνο εσυ, αλλά και κανα δυό αλλοι. Η κοπελα είναι σε όλα υπόδειγμα. Γιατί τέτοιο μένος; Εγώ που την έχω επισκεφθει πολλες φορες, από την πρωτη μερα δεν μου έκρυψε ποτέ ότι είναι από Αλβανία. Μου το ειπε ΚΑΙ περηφανα ΚΑΙ ακομπλεξαριστα κιόλας και μπραβο της!! Όταν μου το είπε δε στην ΠΡΩΤΗ μου συνεδρεία που είχα (ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΈ!) της απάντησα για άλλη μια φορά με ειλικρίνεια, η οποία με εκφράζει, ότι είναι η εξαίρεση στον κανόνα! Η μόνη κοπέλα απο την Αλβανία που κάνει αυτο το λειτουργημα ΤΟΣΟ καλά και ΤΟΣΟ υπευθυνα που μπορεί να ανταγωνίζεται Ρωσίδες στα ίσα! Μην ξεχνάτε ότι οι Ρωσίδες, Μολδαβεζες, Ουκρανεζες και όλο το ανατολικό μπλοκ είναι οι μόνες κοπέλες που έχουν απογειώσει το επάγγελμα και σε υπηρεσίες και σε καθαριότητα και σε υπευθυνότητα! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!
Επίσης έχω μιλήσει άπειρες φορές με SMS και παντα με απαντάει με άπταιστα ελληνικά!
Που το παραξενο; Δεν μπορεί μια Αλβανιδα να μάθει τον ελληνικό τρόπο γραφής και έκφρασης; Γιατί πρεπει σωνει και καλα όλες οι Αλβανιδες να είναι πισω στην εναρμόνιση τους στη χώρα μας; Οχι φίλε δεν το δέχομαι αυτό. Η Μαρινα είναι μια κατηγορία μόνη της. Η κορυφή της τροφικής αλυσίδας.
Ας λήξει λοιπόν αυτή η κόντρα και οι χαρακτηρισμοι.
(Όποιος πουστης με πει αγαπουλη , γλίτσα και γλυφτη τον γαμω γερά!! Ας ψάξει σε άλλα νήματα που στέλνουν λουλουδάκια και βίντεακια αγάπης σε κοπέλες). Τα πραγματα τα λέω με το όνομά τους, ομορφα και αντικειμενικά.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!
@Junax I love you ρε παπαρα, μην έχεις κολλήματα ρε συ.
Η κοπελα επίσης εννοείται πως δεν θέλει να αναλώνεται στο νημα αυτό, ουτε και θέλει να απολογείται και να γράφει συνεχεια. Τα γράφει αυτά γιατί την πνιγει το δίκαιο κι εν βρασμό ψυχής. Τόσα έχει κάνει ρε μάγκες, ας είμαστε λιγότερο αχάριστοι τουλάχιστον.