γραφει στο βαιμπερ,αρα ξερεις το τηλ της??Ρε τραβά μέχρι Λαγουμιτζή να δεις αν έρχομαι! Εσύ είσαι η κομπλεξικη που βάζεις ανθρωπο να σου γράφει τα ποστ. Λες και δεν ξέρουμε ότι είσαι Αλβανίδα και γράφεις μόνο με greeklish στο Viber...
Γενικά, η Αλβανική σου καταγωγή σε κάνει άριστη στο κωλογαμησι και στην κατάποση σπέρματος. Αλλά για κάτι παραπάνω, να ξέρεις ότι δεν κάνεις. Και κάπου εδώ λήγει η συζήτηση.
Μου είπες "άντε γειά". Κι εγώ σου απαντώ: ΤΕ ΤΣΙΦΣΑ ΡΟΠΤ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Κουβέντα στην κουβέντα όλα βγαίνουν στην φόραγραφει στο βαιμπερ,αρα ξερεις το τηλ της??
αντε σιγα σιγα . μηπως το μαθουμε και εμεις.Κουβέντα στην κουβέντα όλα βγαίνουν στην φόρα
Marinamssg
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Πάντως απογοητευτικό το τόσο χαμηλό επίπεδο σου. Μέχρι τόσο μπορείς δλδ.; Δεν μπορείς λίγο πιό πάνω;Ρε τραβά μέχρι Λαγουμιτζή να δεις αν έρχομαι! Εσύ είσαι η κομπλεξικη που βάζεις ανθρωπο να σου γράφει τα ποστ. Λες και δεν ξέρουμε ότι είσαι Αλβανίδα και γράφεις μόνο με greeklish στο Viber...
Γενικά, η Αλβανική σου καταγωγή σε κάνει άριστη στο κωλογαμησι και στην κατάποση σπέρματος. Αλλά για κάτι παραπάνω, να ξέρεις ότι δεν κάνεις. Και κάπου εδώ λήγει η συζήτηση.
Δεν έκρυψα ποτέ την καταγωγή μου. Είμαι περήφανη γι αυτό.
Κάποιες άλλες είναι που δηλώνουν Ελληνίδες ή Τσέχες, Σέρβες κτλ, ενώ είναι Αλβανίδες.
Όσον αφορά τα greeklish που τα τονίζεις, να σου πω κάποια πράγματα, αφού φαίνεται δεν τα ξέρεις:
1) πολλοί τα πληκτρολογούν επίτηδες, δεν αλλάζεις πληκτρολόγιο, διαβάζονται από τους υπολογιστές, κτλ. Είναι σίγουρα βολικά χρήσιμα.
2) Μιλάμε στο τηλέφωνο ελληνικά, και γράφει αυτόματα με ελληνικά γράμματα. Εκεί δεν παίζουν τα greeklish.
3) Μιλώ στα αλβανικά, και μεταφράζονται αυτόματα στα ελληνικά. Πού είναι το πρόβλημα λοιπόν;
Έχεις να μάθεις πολλά ακόμη, για να ανέβεις επίπεδο
Καταρχην δεν σε ξερω και καλα κανεις και υπερασπιζεσαι την καταγωγη σου γιατι ετσι πρεπει,, και σαν Ελληνας το ιδιο θαεκανα,,, ερωτικα δε η εμεπιρια μου ειναι πολυ εκρηκτικη με την κοπελλα που εβγαινα απο Αλβανια ισως ετυχε αλλα σιγουρα πετυχε,,,,,, καλα κρεβατια να εχουμε,,,και πανω απολα υγειαΠάντως απογοητευτικό το τόσο χαμηλό επίπεδο σου. Μέχρι τόσο μπορείς δλδ.; Δεν μπορείς λίγο πιό πάνω;
Δεν έκρυψα ποτέ την καταγωγή μου. Είμαι περήφανη γι αυτό.
Κάποιες άλλες είναι που δηλώνουν Ελληνίδες ή Τσέχες, Σέρβες κτλ, ενώ είναι Αλβανίδες.
Όσον αφορά τα greeklish που τα τονίζεις, να σου πω κάποια πράγματα, αφού φαίνεται δεν τα ξέρεις:
1) πολλοί τα πληκτρολογούν επίτηδες, δεν αλλάζεις πληκτρολόγιο, διαβάζονται από τους υπολογιστές, κτλ. Είναι σίγουρα βολικά χρήσιμα.
2) Μιλάμε στο τηλέφωνο ελληνικά, και γράφει αυτόματα με ελληνικά γράμματα. Εκεί δεν παίζουν τα greeklish.
3) Μιλώ στα αλβανικά, και μεταφράζονται αυτόματα στα ελληνικά. Πού είναι το πρόβλημα λοιπόν;
Έχεις να μάθεις πολλά ακόμη, για να ανέβεις επίπεδο
Συνημμένα
E καλα λιγες φορες εχω μπει εκει..μια φορα την ειδα..που να μουν σιγουρος..μια Σοφια επαιρνα μονο εκει..που ηταν ομως φωτια και λαυρα!!Μάγος εισαι...
Συμφωνω κι εγω τι σημασια εχει μια καταγωγη αν η κοπελα σου κανει απολυτα μες στο δωματιο κ εχεις ωραια χημεια στο σεξ μαζι της? Δεν εχω περασει με Μαρινα παρεπιπτοντως..θα το θελα ομως πολυ διαβαζω τα καλυτερα!Καταρχην δεν σε ξερω και καλα κανεις και υπερασπιζεσαι την καταγωγη σου γιατι ετσι πρεπει,, και σαν Ελληνας το ιδιο θαεκανα,,, ερωτικα δε η εμεπιρια μου ειναι πολυ εκρηκτικη με την κοπελλα που εβγαινα απο Αλβανια ισως ετυχε αλλα σιγουρα πετυχε,,,,,, καλα κρεβατια να εχουμε,,,και πανω απολα υγεια
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 177
- Πόντοι
- 0
Έτσι, επί της ουσίας, δηλαδή! Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε, να έχουμε να πούμε !!Πάει πέρασε το Σάββατο και δυστυχώς δεν μάθαμε τίποτα για τις σημερινές βάρδιες μπας και τρώγαμε κανένα κουλουράκι. Θα ψάξουμε αύριο μήπως και γίνει κάτι.
Ασχημη συζητηση παντως...δεν επρεπε καν να επιτρεπονταν τετοιοι διαλογοι..λιγο ντροπη ισως?? Υπαρχει λογος να εκτιθονται ετσι ανθρωποι οποιοι κι αν ειναι..κοπελες που κανουν τη δουλεια αυτη, πελατες των μαγαζιων κλπ..??Ρε τραβά μέχρι Λαγουμιτζή να δεις αν έρχομαι! Εσύ είσαι η κομπλεξικη που βάζεις ανθρωπο να σου γράφει τα ποστ. Λες και δεν ξέρουμε ότι είσαι Αλβανίδα και γράφεις μόνο με greeklish στο Viber...
Που να είναι το Σοφάκι;E καλα λιγες φορες εχω μπει εκει..μια φορα την ειδα..που να μουν σιγουρος..μια Σοφια επαιρνα μονο εκει..που ηταν ομως φωτια και λαυρα!!
Θα κάνει πάλι φέτος επανεμφάνιση ή θα πετάξει μαύρη πέτρα;
Ποιος ξερει..θα ταν ενδιαφερον παντως...να κανουμε και λιγο κουλουρι..με αυτην ηταν τελειο...ειδομενΠου να είναι το Σοφάκι;
Θα κάνει πάλι φέτος επανεμφάνιση ή θα πετάξει μαύρη πέτρα;
Marinamssg
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Έχεις δίκιο. Ψάχνεις λογική εκεί που κάποιες φορές απουσιάζει.Ασχημη συζητηση παντως...δεν επρεπε καν να επιτρεπονταν τετοιοι διαλογοι..λιγο ντροπη ισως?? Υπαρχει λογος να εκτιθονται ετσι ανθρωποι οποιοι κι αν ειναι..κοπελες που κανουν τη δουλεια αυτη, πελατες των μαγαζιων κλπ..??
Αλλά ο καθένας εκθέτει τελικά τον εαυτό του πάνω από όλα. Το μυαλό του και τις αρχές του με αυτά που γράφει.
Δυστυχώς σε αυτή τη δουλειά ενώ πάω να εξυπηρετήσω και η συμπεριφορά που βγάζουν κάποιοι είναι αχαρακτήριστη. Δεν χρειάζονται τέτοιοι κακοί πελάτες. Και το αποτέλεσμα είναι κάποιες φορές να την πληρώνουν και άλλοι εξαιτίας των αυτών των κακών.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.599
- Πόντοι
- 1.196
"Δεν χρειάζονται τέτοιοι κακοί πελάτες" = Σωστό.Έχεις δίκιο. Ψάχνεις λογική εκεί που κάποιες φορές απουσιάζει.
Αλλά ο καθένας εκθέτει τελικά τον εαυτό του πάνω από όλα. Το μυαλό του και τις αρχές του με αυτά που γράφει.
Δυστυχώς σε αυτή τη δουλειά ενώ πάω να εξυπηρετήσω και η συμπεριφορά που βγάζουν κάποιοι είναι αχαρακτήριστη. Δεν χρειάζονται τέτοιοι κακοί πελάτες. Και το αποτέλεσμα είναι κάποιες φορές να την πληρώνουν και άλλοι εξαιτίας των αυτών των κακών.
"Και το αποτέλεσμα είναι κάποιες φορές να την πληρώνουν και άλλοι εξαιτίας των αυτών των κακών" = Λάθος.
Ας είμαστε όλοι πιο cool, επειδή τόσο οι λαδοκόρες, όσο και οι λαδοπελάτες στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
καλά εσύ τώρα σοβαρολογείς με αυτά που γράφεις???? ξέρεις σε βάθος ετών πόσες αλλαγές μπορεί να υπάρξουν στις σχέσεις εργοδότη-εργαζόμενου ή μεταξύ συνεργατών???? βέβαια και εγώ δεν την πάω την Μαργαρώ...και μάλλον κανείς μας αλλά με αυτό που έγραψες δηλ. σε τί αποσκοπείς???? να δημιουργήσεις ίντριγκα στο μαγαζί>?Τη χοντρή τη Μαργαρίτα την εκθειάζουν παραδόξως όλες οι κοπέλες που έχω ρωτήσει. Κρίμα που δεν έχω τα μηνύματα από το Viber της Μαρίνας να βγάλω στη φόρα αυτά που έλεγε . Ότι καλά μας κάνει αυτό το κωλοζωο που μας συμπεριφέρεται έτσι κτλ.
Επίσης, η Κάτια (νυν Ντάρια) λέει κι αυτή καλά λόγια για τη χοντρή! Υποτίθεται ότι έφυγε από το μασατζιδικο λόγω μιας Ουκρανης Έλενας που έλεγε κρυφά άσχημα λόγια για τους Ρώσσους. Ακόμα λέει ότι πήγε στον γαστρεντερολογο κι έκοψε τελείως το πρωκτικό λόγω προβλήματος. Εμένα μου φαίνονται όλα αυτά μπούρδες, οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούμε με τις ψευτρες λαδοκορες στην τελική.
Marinamssg
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
1) Φυσικά, και είναι σωστό ότι δεν χρειάζονται τέτοιοι!"Δεν χρειάζονται τέτοιοι κακοί πελάτες" = Σωστό.
"Και το αποτέλεσμα είναι κάποιες φορές να την πληρώνουν και άλλοι εξαιτίας των αυτών των κακών" = Λάθος.
Ας είμαστε όλοι πιο cool, επειδή τόσο οι λαδοκόρες, όσο και οι λαδοπελάτες στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
2) Φυσικά και είναι λάθος να την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε. Αυτό είπα. Δυστυχώς όμως, στην πραγματική ζωή, σε όλες τις καταστάσεις της, θα συμβούν τέτοιες ατυχίες.
3) Ναι κινούμαστε στους ίδιους χώρους, όμως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, στη δουλειά στη ζωή, παντού. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.
Νομίζω επίσης ότι έχεις τόση φήμη και πελατεία που κακώς αναλώνεσαι με το τι θα πει ο ένας ,ούτε καν ο καθένας.1) Φυσικά, και είναι σωστό ότι δεν χρειάζονται τέτοιοι!
2) Φυσικά και είναι λάθος να την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε. Αυτό είπα. Δυστυχώς όμως, στην πραγματική ζωή, σε όλες τις καταστάσεις της, θα συμβούν τέτοιες ατυχίες.
3) Ναι κινούμαστε στους ίδιους χώρους, όμως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, στη δουλειά στη ζωή, παντού. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.
Χαλιεσαι χωρίς λόγο .
Οι πολλοί γνωρίζουν οπότε ...
Υγ. Και δεν τα λέω αυτά ως πελάτης σου γιατί δεν κατάφερα ποτέ (δυστυχώς) να σε συναντήσω μιας και είσαι δυσκολοευρετη
Αυτό κάτι λέει ..
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Ας μιλήσει τώρα και ο Διανοούμενος: Αντικειμενικά και δίκαια!
Ρε @Junax αφου είσαι γκαβλιαρης γιατί μαλώνεις και κακοχαρακτηριζεις τη Μαριναρα μας, τη Mercedes μας; Και όχι μόνο εσυ, αλλά και κανα δυό αλλοι. Η κοπελα είναι σε όλα υπόδειγμα. Γιατί τέτοιο μένος; Εγώ που την έχω επισκεφθει πολλες φορες, από την πρωτη μερα δεν μου έκρυψε ποτέ ότι είναι από Αλβανία. Μου το ειπε ΚΑΙ περηφανα ΚΑΙ ακομπλεξαριστα κιόλας και μπραβο της!! Όταν μου το είπε δε στην ΠΡΩΤΗ μου συνεδρεία που είχα (ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΈ!) της απάντησα για άλλη μια φορά με ειλικρίνεια, η οποία με εκφράζει, ότι είναι η εξαίρεση στον κανόνα! Η μόνη κοπέλα απο την Αλβανία που κάνει αυτο το λειτουργημα ΤΟΣΟ καλά και ΤΟΣΟ υπευθυνα που μπορεί να ανταγωνίζεται Ρωσίδες στα ίσα! Μην ξεχνάτε ότι οι Ρωσίδες, Μολδαβεζες, Ουκρανεζες και όλο το ανατολικό μπλοκ είναι οι μόνες κοπέλες που έχουν απογειώσει το επάγγελμα και σε υπηρεσίες και σε καθαριότητα και σε υπευθυνότητα! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!
Επίσης έχω μιλήσει άπειρες φορές με SMS και παντα με απαντάει με άπταιστα ελληνικά!
Που το παραξενο; Δεν μπορεί μια Αλβανιδα να μάθει τον ελληνικό τρόπο γραφής και έκφρασης; Γιατί πρεπει σωνει και καλα όλες οι Αλβανιδες να είναι πισω στην εναρμόνιση τους στη χώρα μας; Οχι φίλε δεν το δέχομαι αυτό. Η Μαρινα είναι μια κατηγορία μόνη της. Η κορυφή της τροφικής αλυσίδας.
Ας λήξει λοιπόν αυτή η κόντρα και οι χαρακτηρισμοι.
(Όποιος πουστης με πει αγαπουλη , γλίτσα και γλυφτη τον γαμω γερά!! Ας ψάξει σε άλλα νήματα που στέλνουν λουλουδάκια και βίντεακια αγάπης σε κοπέλες). Τα πραγματα τα λέω με το όνομά τους, ομορφα και αντικειμενικά.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!
@Junax I love you ρε παπαρα, μην έχεις κολλήματα ρε συ.
Η κοπελα επίσης εννοείται πως δεν θέλει να αναλώνεται στο νημα αυτό, ουτε και θέλει να απολογείται και να γράφει συνεχεια. Τα γράφει αυτά γιατί την πνιγει το δίκαιο κι εν βρασμό ψυχής. Τόσα έχει κάνει ρε μάγκες, ας είμαστε λιγότερο αχάριστοι τουλάχιστον.
Ρε @Junax αφου είσαι γκαβλιαρης γιατί μαλώνεις και κακοχαρακτηριζεις τη Μαριναρα μας, τη Mercedes μας; Και όχι μόνο εσυ, αλλά και κανα δυό αλλοι. Η κοπελα είναι σε όλα υπόδειγμα. Γιατί τέτοιο μένος; Εγώ που την έχω επισκεφθει πολλες φορες, από την πρωτη μερα δεν μου έκρυψε ποτέ ότι είναι από Αλβανία. Μου το ειπε ΚΑΙ περηφανα ΚΑΙ ακομπλεξαριστα κιόλας και μπραβο της!! Όταν μου το είπε δε στην ΠΡΩΤΗ μου συνεδρεία που είχα (ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΈ!) της απάντησα για άλλη μια φορά με ειλικρίνεια, η οποία με εκφράζει, ότι είναι η εξαίρεση στον κανόνα! Η μόνη κοπέλα απο την Αλβανία που κάνει αυτο το λειτουργημα ΤΟΣΟ καλά και ΤΟΣΟ υπευθυνα που μπορεί να ανταγωνίζεται Ρωσίδες στα ίσα! Μην ξεχνάτε ότι οι Ρωσίδες, Μολδαβεζες, Ουκρανεζες και όλο το ανατολικό μπλοκ είναι οι μόνες κοπέλες που έχουν απογειώσει το επάγγελμα και σε υπηρεσίες και σε καθαριότητα και σε υπευθυνότητα! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!
Επίσης έχω μιλήσει άπειρες φορές με SMS και παντα με απαντάει με άπταιστα ελληνικά!
Που το παραξενο; Δεν μπορεί μια Αλβανιδα να μάθει τον ελληνικό τρόπο γραφής και έκφρασης; Γιατί πρεπει σωνει και καλα όλες οι Αλβανιδες να είναι πισω στην εναρμόνιση τους στη χώρα μας; Οχι φίλε δεν το δέχομαι αυτό. Η Μαρινα είναι μια κατηγορία μόνη της. Η κορυφή της τροφικής αλυσίδας.
Ας λήξει λοιπόν αυτή η κόντρα και οι χαρακτηρισμοι.
(Όποιος πουστης με πει αγαπουλη , γλίτσα και γλυφτη τον γαμω γερά!! Ας ψάξει σε άλλα νήματα που στέλνουν λουλουδάκια και βίντεακια αγάπης σε κοπέλες). Τα πραγματα τα λέω με το όνομά τους, ομορφα και αντικειμενικά.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!
@Junax I love you ρε παπαρα, μην έχεις κολλήματα ρε συ.
Η κοπελα επίσης εννοείται πως δεν θέλει να αναλώνεται στο νημα αυτό, ουτε και θέλει να απολογείται και να γράφει συνεχεια. Τα γράφει αυτά γιατί την πνιγει το δίκαιο κι εν βρασμό ψυχής. Τόσα έχει κάνει ρε μάγκες, ας είμαστε λιγότερο αχάριστοι τουλάχιστον.
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135