Χαλαρά κύριοι! Χαλαρά! Με την πολλή βαβούρα πάνω από ένα όριο δεν νομίζω ότι προσφέρουμε στους αξιότιμους συναδέλφους που μας διαβάζουν.
Εάν μιλάμε ΜΟΝΟ για υπηρεσίες, παραμερίζοντας εμφάνιση, ηλικία, περιποίηση, καθαριότητα, κτλ.:
-Η καθεμιά έχει το στυλ της.
-Πρέπει να ταιριάζει το δικό μου στυλ με το δικό της.
-Επίσης, πρέπει αυτό που ζητώ, και που μπορεί να διαφέρει/αλλάζει κάθε φορά, να ταιριάζει με το στυλ της. ΔΕΝ θέλω κάθε φορά τα ίδια.
-Ακόμη, άλλο πράγμα το στυλ και άλλο πράγμα το πόσο πετυχημένα το εκτελεί . Performer είναι. Κάνει καλό gfe?, pse?, μικτό?, κτλ….
-Επιπλέον, άλλο πράγμα οι ονομαστικές υπηρεσίες: π.χ. owo, cob, cim, dfk, dt, ισπανικό, anal, ….. ποιες κάνουν? Με ποιο τρόπο? Με ποιές προϋποθέσεις? Κτλ.. όλες ΔΕΝ τα κάνουν όλα.
-Και το βασικότερο: ξεπετούν? Τρώνε χρόνο? Σε τελειώνουν πολύ νωρίτερα από την προϋπολογισμένη διάρκεια της συνεύρεσης και μετά γίνονται καπνός?
Κλασική περίπτωση που μπορεί να ξεγελαστείς: οι διαφημίσεις στο ιντερνετ των cg και των ct. Γράφουν για υπηρεσίες, αλλά ΕΑΝ/ΤΙ/ΠΩΣ το κάνουν? Ξεπετούν? , κτλ…. είναι ένα ρίσκο που μπορεί και να το πληρώσεις πανάκριβα.
Η ουσία είναι ότι θα χάσεις χρόνο και χρήμα αναπόφευκτα με αυτό το χόμπυ. Θα έχεις το παλμαρέ σου, και θα έχεις τα στανταράκια σου. Εμείς οι ίδιοι βάζουμε την προσωπική μας ισορροπία στο «παλμαρές-στανταρντάκιας».
Άλλη γνώμη έχω εγώ, άλλη ο κάθε άλλος. Και για να έρθω στα πρακτικά:
Μιλώντας για υπηρεσίες ΜΟΝΟ, διάβασα π.χ. για Τζέσικα και Μαίρη. Ναι, ήταν πολύ καλές και οι δύο, και vfm! Συμφωνώ.
Διαφωνώ για Μόνικα και Λία, Ντιάνα για το παλμαρέ μόνο, αλλά εγώ μέχρι εκεί.
Κάτι λατινοποκαχόντας που κυκλοφορούν στη μασαζοπιάτσα, ούτε να περάσω απέξω.
Στην στουντιοπιάτσα υπήρχε μια πολύ καλή λατίνα η Πατρίτσια που έχει εξαφανιστεί εδώ και χρόνια.
Κάτι πολύ σημαντικό που εγώ κάνω είναι, ότι ξεκινώ τη συνεύρεση πριν καν χτυπήσω το κουδούνι και το συνεχίζω μέχρι να μου έρθει στο δωμάτιο η κοπέλα. Είναι το μυαλό που ξεκινάει πριν το σώμα τη συνεύρεση.
Τα πράγματα ΔΕΝ είναι άσπρο-μαύρο. Για αυτό λέω χαλαρά, και να περνάτε καλά.