Δεν ασχολούμαι με τη Μαρίνα, αμμεσα αλλα έμμεσα δηλαδη με όσους συμμετέχοντες στο site κάνουν σχόλια και ουρά για να τη δούνε. Αν πάλι κάποιοι θέλουν να γκρινιάζουν για να βρεθούν με τη Μαρίνα....δικαίωμα τους ! Απλά τους προειδοποιώ....
Και εσύ που της γράφεις τα σχόλια (ξέρω ποιος είσαι....), τα φιλια μου στη Μαρίνα σου! Και πάλι μπράβο για την εικονα που εχει χτίσει....προφανώς ένα κομμάτι είναι αλήθεια.....ένα κομμάτι!
Σιγά μην τα γράφει άλλος τα σχόλια. Δικά μου είναι. Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν μπορώ να τα γράψω;
Εάν έχω απορίες ή χρειάζεται και κάποια διόρθωση στα Ελληνικά, υπάρχουν ηλεκτρονικοί μεταφραστές, ορθογράφοι, μέχρι και τεχνητή νοημοσύνη.
Βασικά ανθρώπινη νοημοσύνη είναι αυτό που απαιτείται.
Δεν ασχολούμαι ... άμ(μ)εσα, αλλά έμμεσα..... ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ωραία ατάκα, να την ξαναδιαβάσω. Λοιπόν, προφανώς και δεν χρονομέτρησα τα σχόλια σου, και ούτε και πρόκειται να το κάνω αλλά εδώ και αρκετό καιρό διαβάζω να γράφεις συχνά για μένα.
Και επειδή είναι κουραστικό όλο αυτό το ping pong με τα ποσταρίσματα, να το μαζέψω λίγο:
Δεν θυμάμαι να με έχεις συναντήσει. Ακούς διάφορα για μένα όταν επισκέπτεσαι κάποια μαγαζιά. Καθεμιά έχει τους δικούς της λόγους και μιλάει. Υπάρχουν ζήλειες και ανταγωνισμοί, σίγουρα θα το ξέρεις. Το αποτέλεσμα είναι η "καμήλα να μη βλέπει την καμπούρα της και να λέει καμπούρα τη λέαινα" που λέει κάποιος θυμόσοφος λαός.