Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.049
- Πόντοι
- 486
βαρδιούλα;Άγκυρα 9
βαρδιούλα;Άγκυρα 9
Συναγωνιστή αν το βρεις στείλτο και σε εμάς .Τελικα θα μου στειλει κανένας το τηλ της Μαρίνας;
Ειναι κρίμα δλδ και την ξερω και με ξέρει
Και δεν μπορω να την βρω
Να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρα γιατί το «super star” μπορει να δημιουργεί λαθος προσδοκίες.....Αξίζει η Βίκυ ? Είναι οκ ?
Εξαιρετική περιγραφή, όντως γλυκιά κοπέλα και σωστή επαγγελματίας !Να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρα γιατί το «super star” μπορει να δημιουργεί λαθος προσδοκίες.....
Όσοι περιμένετε να δείτε την Ειρήνη Σκληβα .....ξεχάστε το.....
Η δίκη μου γνώμη: είναι μια γλυκιά κοπελα 1.65 περίπου με πλούσιο στηθος και συμπαθητικό προσωπο με μακρύ μαλι πιασμένο πίσω. Σωμα νορμαλ χωρίς περιττά κιλά ή κάποιο ίχνος κυτταρίτιδας. Καθαρη!
Το πιο θετικό κομμάτι η διαθεση να ευχαριστησει και το τεμπεραμεντο!
Άρα μια πολυ καλή συνεύρεση στο κομμάτι σεξ απο τις καλές του χωρου. Δεν έχω αποψη άλλων παροχών.........και επισης δεν έχω αποψη μασαζ γιατί ειμουνα στην τσίτα απο παρκάρισμα και έφυγα λίγο γρήγορα....άρα στα δυο τελευταία μένει η γνώμη των φίλων απο τις αρκετες κριτικές που εχει...
Βικακι το καβλακι όπως είχα γράψει στην πρώτη κριτική για την συγκεκριμένη και παρόλο που πέρασαν τα χρόνια θα την έπαιρνα συνέχεια εάν δεν ήταν αυτή η μπαλοτσα στην πόρτα και η δυσκολία να κλείσεις ραντεβούΕξαιρετική περιγραφή, όντως γλυκιά κοπέλα και σωστή επαγγελματίας !
τύπε και εγώ την γνωρίζω από μικρή καναμε πατίνι στο παρκό παρέα και αργότερα παίζαμε πρέφα αλλά κανένας δεν μου το δίνει, μοναχογαμιάδες αστα να πανε αδικία μεγάλη.Τελικα θα μου στειλει κανένας το τηλ της Μαρίνας;
Ειναι κρίμα δλδ και την ξερω και με ξέρει
Και δεν μπορω να την βρω
Κάνανε στην Αλβανία πατίνι στο πάρκο πριν 30 χρονια? Εεε ρε τι μαθαίνει καποιος σε αυτο το site......τύπε και εγώ την γνωρίζω από μικρή καναμε πατίνι στο παρκό παρέα και αργότερα παίζαμε πρέφα αλλά κανένας δεν μου το δίνει, μοναχογαμιάδες αστα να πανε αδικία μεγάλη.
Στο πάρκο της Τιχουάνα πατινάρανε..Κάνανε στην Αλβανία πατίνι στο πάρκο πριν 30 χρονια? Εεε ρε τι μαθαίνει καποιος σε αυτο το site......
Ok επειδή αστειεύτηκα, μια διαφορετική γνώμη: μην παραμυθιάζεσαι με ότι διαβάζεις και μην νομίζεις ότι θα συναντήσεις την τοπ γκομενα γιατί θα πέσεις απο τα σύννεφα! Σε αυτο το μαγαζι ΜΙΑ ηταν η γκομεναρα διαχρονικά και αυτη ηταν η Τζεσικα! Δυστυχώς δεν υπαρχει πια. Μπροστά της η Μαρίνα..........Κάνανε στην Αλβανία πατίνι στο πάρκο πριν 30 χρονια? Εεε ρε τι μαθαίνει καποιος σε αυτο το site......
Γιατί το λες αυτο;;; Έχει δλδ καλύτερες στα υπόλοιπα μασάζ;;;ερώτηση κάνω δεν τις ξέρω και όλες…πχ Βίκυ π είπες από Καλλιθέα δεν την έχω παρει..παντως μαρινα κορυφαία ειναι δεν μπορώ να πωOk επειδή αστειεύτηκα, μια διαφορετική γνώμη: μην παραμυθιάζεσαι με ότι διαβάζεις και μην νομίζεις ότι θα συναντήσεις την τοπ γκομενα γιατί θα πέσεις απο τα σύννεφα! Σε αυτο το μαγαζι ΜΙΑ ηταν η γκομεναρα διαχρονικά και αυτη ηταν η Τζεσικα! Δυστυχώς δεν υπαρχει πια. Μπροστά της η Μαρίνα..........
Τώρα στην τωρινή εποχή εχει καταφέρει και εχει πουλήσει μια εικονα λίγο υπερβολική γι αυτο που είναι (και μπράβο της) και κυρίως λόγω του σεξ και βασικά του ότι δίνει κολο και γενικά είναι καλή σε αυτο.
Αντί λοιπόν να παρακαλάς για ένα τηλέφωνο (που εγω δεν θα έδινα το δικό μου με τίποτα στη συγκεκριμένη) , χαλάρωσε και βρες κατι άλλο εξ ίσου καλο ή ίσως και καλυτερο.......π.χ. Βίκυ στο Σαπφούς.....κλπ.
Αυτά.........
δεν θελει... θα στο εδινα.Παιδια οι επιλογές λιγοστεύουν όλο και περισσότερο
Η Μαρίνα ηταν μια κοπέλα που στο Λαγουμιτζή 23 την έπαιρνα συχνά
Από τότε που πήρε μεταγραφή την εχω χάσει
Οποιος εχει τον αριθμό της κι εχει την καλοσύνη να μου τον στειλει θα ειμαι ευγνώμων
Η Τζέσικα δεν υπάρχει πια....δεν εργάζεται ή δεν είναι εν ζωή?Ok επειδή αστειεύτηκα, μια διαφορετική γνώμη: μην παραμυθιάζεσαι με ότι διαβάζεις και μην νομίζεις ότι θα συναντήσεις την τοπ γκομενα γιατί θα πέσεις απο τα σύννεφα! Σε αυτο το μαγαζι ΜΙΑ ηταν η γκομεναρα διαχρονικά και αυτη ηταν η Τζεσικα! Δυστυχώς δεν υπαρχει πια. Μπροστά της η Μαρίνα..........
Τώρα στην τωρινή εποχή εχει καταφέρει και εχει πουλήσει μια εικονα λίγο υπερβολική γι αυτο που είναι (και μπράβο της) και κυρίως λόγω του σεξ και βασικά του ότι δίνει κολο και γενικά είναι καλή σε αυτο.
Αντί λοιπόν να παρακαλάς για ένα τηλέφωνο (που εγω δεν θα έδινα το δικό μου με τίποτα στη συγκεκριμένη) , χαλάρωσε και βρες κατι άλλο εξ ίσου καλο ή ίσως και καλυτερο.......π.χ. Βίκυ στο Σαπφούς.....κλπ.
Αυτά.........
Μας βλέπει από τό ρετιρέ τής στην Γλυφάδα καί γελάει......Η Τζέσικα δεν υπάρχει πια....δεν εργάζεται ή δεν είναι εν ζωή?
ούτε καν που κυττάει προς τα εδώ...Μας βλέπει από τό ρετιρέ τής στην Γλυφάδα καί γελάει......
στο μόνο που θα συμφωνήσω...Βυζί ψεύτικο σκληρό κακιά δουλειά από το χειρούργο.
Ακαποτο τι εννοείς? Έδινε πίσω πόρτα ακαποτα?Πιθανότατα θα με φάτε μερικοί που θα θίξω ένα μύθο την Τζέσικα.
Λοιπόν Τζέσικα εκεί από τα βόρεια της Ευρώπης μεριά.
Λεπτή κοπέλα γυμνασμένο σώμα, αλλά τι να το κάνεις, γυναίκα θέλεις, όχι άντρα.
Μαύρα ίσια μαλλιά μακριά.
Τσ 40 τώρα σε λίγο θα τα πατήσει.
Βυζί ψεύτικο σκληρό κακιά δουλειά από το χειρούργο.
Μουνόχειλα μεγάλα αντιαισθητικά σε κάποιους αρέσουν όμως και το γράψανε. Σε μένα και σε άλλους όχι.
Service πολύ καλό. Full πρόγραμμα ακάποτο πίσω πόρτα τα πάντα όλα. Την ξεπάτωσανε αλύπητα πάρα πολλοί και με λίγα λεφτά. Για αυτό και όλοι την ψάχνουνε.
Διαβάζω κατά καιρούς να γράφουν για την Τζέσικα Ε και δεν άντεξα. Κακώς δεν την αφήνουμε ήσυχη εκεί που είναι τώρα την κοπέλα. Έ και μέσα σε όλους και εγώ. Δυστυχώς.
Τύπε συμφωνώ κ γω με αυτες τις 2 πάω από εκεί μέσα..Διπλό περασμα κι από εμένα στην Βίκυ μετά από προταση φίλου. Την πρωτη φορα δεν σχημάτισα πληρης αποψη διότι με σπασαν τα παπαρια τα τηλέφωνα κι έφυγα με άλλα πραγματα στο μυαλο μου λαχα λαχα. Τη δευτερη φορά είχα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΔΡΕΙΑ! ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΠΕΛΑ! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ! Όσο αφορά την εμφάνιση η κοπέλα έχει ένα
απλό καθημερινο προσωπο και κορμί για τα γουστα μου παντα, πολυ καλο. Πεντακάθαρη με φοβερή διάθεση και το σημαντικότερο φευγεις από το ελαιοτριβείο με χαμόγελο πλατυ και γεμάτο. Δίνεις 80€ και τα φχαριστιέσαι μέχρι το τελευταίο cent!
Βαριά κουβέντα θα πω αλλά ισχύει, η Βίκυ μου εδωσε μια ώρα που δυσκολα θα ξεχάσω για πολυ καιρό! (Κι έχω παει με πολλεεεεεεεες κοπέλες).
Εσυ φίλε που μου την προτεινες στο χρωστάω! Ευχαριστώ πολύ! Δεν θέλω ερωτήσεις τυπου ποια ειναι καλυτερη η Μαρίνα ή η Βικη αλλά θα πω ότι και οι δυο παιζουν Champions League και περνας απίστευτα!
Η επόμενη φορά θα είναι η σειρά της Μαρίνας, της Mercedes των μασατζιδικων! Της απόλυτης Divas!