You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Ισχύει όντως ότι είναι στο Παρίσι;;η μούφες;;;;αν πήγε ποτέ γυρνάει στον αγώνα;;Μαρίνα Τhe Best !!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Ρε παιδια αφήστε τη Μαριναρα να ξεκουραστει λίγο.
Θα' ρθει η ώρα που θα ξαναγυρισει. Την φαγατε την γυναίκα!
Η υπομονή είναι αρετή.
Πάρτε ένα τηλέφωνο στη ρεσεψιόν του ελαιοτριβείου και ρωτήστε.
Δεν είναι όλοι παντογνωστες εδώ περα!
Καντε κάτι, παρτε ένα τηλέφωνο. Σηκωθειτε από τον γαμωκαναπε σας!
Καλη χρονια κυριοι.
Θα' ρθει η ώρα που θα ξαναγυρισει. Την φαγατε την γυναίκα!
Η υπομονή είναι αρετή.
Πάρτε ένα τηλέφωνο στη ρεσεψιόν του ελαιοτριβείου και ρωτήστε.
Δεν είναι όλοι παντογνωστες εδώ περα!
Καντε κάτι, παρτε ένα τηλέφωνο. Σηκωθειτε από τον γαμωκαναπε σας!
Καλη χρονια κυριοι.
Τελευταία τροποποίηση:
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.264
- Πόντοι
- 4.365
Ύστερα από καιρό συνάντηση με τον μύθο!
Τι να λέμε τώρα! Μία ώρα που τα είχε όλα. Πρώτος γύρος σε ήρεμο τέμπο κατόπιν δικής μου επιθυμίας και μετά με έλιωσε στο μασάζ, φουλ χαλάρωση.. και στο δεύτερο γύρο μια Μαρινάρα να αναλαμβάνει ρόλο σκηνοθέτη μεγάλου Μπέρτο με πορνοσταρ την ίδια.. μια στα όρθια, στο κρεβάτι, στα τέσσερα, πάνω, κάτω, διαγώνια.. δεν περιγράφω άλλο.. γύρισα ταινία!
Το πιο απίστευτο όμως, ίχνος από έπαρση, προσγειωμένη και πολύ ευχάριστος άνθρωπος
Και η μεγάλη αντίθεση.. στο διάδρομο η Βαλέρια από το φιλικό μαγαζί να τρεκλίζει χαμένη στο κόσμο της από τις γνωστές - άγνωστες ουσίες..
Αλλά θα κλείσω με το υπερόπλο Μαρίνα. Έχει κερδίσει επάξια μία θέση στο πάνθεον του μασάζ. Για εμένα μόνο αυτή και η Τζέσικα. Θα μπορούσε και η Λίζα αν δεν τα χάλαγε στο τέλος..
Τι να λέμε τώρα! Μία ώρα που τα είχε όλα. Πρώτος γύρος σε ήρεμο τέμπο κατόπιν δικής μου επιθυμίας και μετά με έλιωσε στο μασάζ, φουλ χαλάρωση.. και στο δεύτερο γύρο μια Μαρινάρα να αναλαμβάνει ρόλο σκηνοθέτη μεγάλου Μπέρτο με πορνοσταρ την ίδια.. μια στα όρθια, στο κρεβάτι, στα τέσσερα, πάνω, κάτω, διαγώνια.. δεν περιγράφω άλλο.. γύρισα ταινία!
Το πιο απίστευτο όμως, ίχνος από έπαρση, προσγειωμένη και πολύ ευχάριστος άνθρωπος
Και η μεγάλη αντίθεση.. στο διάδρομο η Βαλέρια από το φιλικό μαγαζί να τρεκλίζει χαμένη στο κόσμο της από τις γνωστές - άγνωστες ουσίες..
Αλλά θα κλείσω με το υπερόπλο Μαρίνα. Έχει κερδίσει επάξια μία θέση στο πάνθεον του μασάζ. Για εμένα μόνο αυτή και η Τζέσικα. Θα μπορούσε και η Λίζα αν δεν τα χάλαγε στο τέλος..
ποια Λίζα , την κοντούλα που είναι στο Σ29 τώρα?Ύστερα από καιρό συνάντηση με τον μύθο!
συμβαίνουν όσα περιγράφεις...Όταν κλείνει ή πόρτα του δωματίου και μένει ό πελάτης με την κοπέλα λέγονται και γίνονται πολλά που τά ξέρουν μόνο οι ίδιοι, κάποιοι θέλουν να τά μοιραστούν με άλλους, κάποιοι άλλοι δεν τά μοιράζονται με κανέναν γιατί κάποια πράγματα απλα δεν λέγονται και μένουν στο δωμάτιο......
Κάθε κοπέλα αντιδρά και φέρεται διαφορετικά στον κάθε πελάτη και δεν εννοώ από υπηρεσίες αλλά στό κοινωνικό ψυχολογικό κομμάτι. Σέ κάποιο πελάτη θά τού πει αυτά τα θέλει να ακούσει ό εκάστοτε πελάτης, η σέ κάποιους άλλους θά πει αυτά που θέλει εκείνη έως ένα βαθμό, σέ άλλους πάλι θά ανοιχτεί περισσότερο και θά πει περισσότερα προσωπικά και ειδικά αν υπάρχει οικειότητα σέ περισσότερα από ένα ραντεβού.
Στό επάγγελμα αυτό ή περισσότερες κοπέλες ειδικά οι ποίο έμπειρες και έξυπνες την ψυχολογία την παίζουν στα δάχτυλα και μας έχουν διαβάσει στα πρώτα πέντε λεπτά.
Ή ευγενικοί πελάτες με ανθρώπινη συμπεριφορά και τρόπους βγαίνουν πάντα ποίο κερδισμένοι από μια συνάντηση που θά πάρουν πολλά περισσότερα από ένα πήδημα.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. (Οι παλιοί σίγουρα)
Υ.Γ Τής μαρίνας προσωπικά τής βγάζω τό καπέλο γιατί έχει κάνει κάτι στο τέλος του ραντεβού που μέχρι σήμερα δεν τό έχω δει από καμιά άλλη και εννοώ σέ θέμα συμπεριφοράς.
μόνο που επειδή και αυτές είναι άνθρωποι, έχουν ένα κουμπάκι το οποίο αν το βρεις , τότε τις βγάζεις από τον επαγγελματικό τους μανδύα και ανοίγονται
όμως μπορεί να γίνει επικίνδυνο για αμφοτέρους...
όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 1.912
- Πόντοι
- 2.390
Τελικα η Σοφία έχει επιστρέψει? γιατί όποτε έχω περάσει δεν την έχω δει και στο τηλέφωνο μου λένε δεν είναι εδώ όπως και για Μαρινα
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Εγώ την είδα είχα πάρει πριν κάνα μήνα πάντως..Τελικα η Σοφία έχει επιστρέψει? γιατί όποτε έχω περάσει δεν την έχω δει και στο τηλέφωνο μου λένε δεν είναι εδώ όπως και για Μαρινα
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Τι παίζει Μ αυτή τη Βαλέρια ; Την είχα πάρει πριν κανένα μήνα μιλούσε ακατάπαυστα έχυσα με τα χίλια ζόρια προφασίστηκα ότι προέκυψε κάτι έκτακτο δε την άφησα να μου κάνει μασάζ κι έφυγα τρέχοντας. Πεταμένο 80αρι.Ύστερα από καιρό συνάντηση με τον μύθο!
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Έτσι ακριβώςσυμβαίνουν όσα περιγράφεις...
μόνο που επειδή και αυτές είναι άνθρωποι, έχουν ένα κουμπάκι το οποίο αν το βρεις , τότε τις βγάζεις από τον επαγγελματικό τους μανδύα και ανοίγονται
όμως μπορεί να γίνει επικίνδυνο για αμφοτέρους...
όποιος κατάλαβε κατάλαβε
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Από όταν ήταν στο 108 τής ίδια οδού έχει αρχίσει αυτό το έργο, όπως και ή μουρμούραΤι παίζει Μ αυτή τη Βαλέρια ; Την είχα πάρει πριν κανένα μήνα μιλούσε ακατάπαυστα έχυσα με τα χίλια ζόρια προφασίστηκα ότι προέκυψε κάτι έκτακτο δε την άφησα να μου κάνει μασάζ κι έφυγα τρέχοντας. Πεταμένο 80αρι.
Telis Tipitelis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 13
- Like
- 989
- Πόντοι
- 1.010
Παίρνω τηλ, απαντάει μια κυρία ρωτάω για να κλείσω ραντεβού με Μαρίνα, μου λέει κάτι απότομα και ακαταλαβίστικα και το κλέινει. Τι παίζει ρε παιδιά? Μένω μακριά και δεν μπορώ να πεταχτώ μέχρι εκεί για να κλείσω απλά ένα ραντεβού από κοντά. Επίσης ξέρετε αν η Μαρίνα εργάζεται ακόμη?
Θα ήταν τυχαίο μάλλον , ξαναπάρεΠαίρνω τηλ, απαντάει μια κυρία ρωτάω για να κλείσω ραντεβού με Μαρίνα, μου λέει κάτι απότομα και ακαταλαβίστικα και το κλέινει. Τι παίζει ρε παιδιά? Μένω μακριά και δεν μπορώ να πεταχτώ μέχρι εκεί για να κλείσω απλά ένα ραντεβού από κοντά. Επίσης ξέρετε αν η Μαρίνα εργάζεται ακόμη?
Telis Tipitelis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 13
- Like
- 989
- Πόντοι
- 1.010
Έχω καλέσει 2 φορές και έχω την ίδια αντιμετώπιση από την συγκεκριμένη κυρία. Απ ότι έχω διαβάσει στο νήμα υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα επικοινωνίας. Τι να πω. Πάντως αν γνωρίζει κάποιος ας πει αν εργάζεται η Μαρίνα εκεί αυτή την περίοδο.Θα ήταν τυχαίο μάλλον , ξαναπάρε
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Τήν Τρίτη φορά θά τά ακούσεις τά μπινελίκια σούΈχω καλέσει 2 φορές και έχω την ίδια αντιμετώπιση από την συγκεκριμένη κυρία. Απ ότι έχω διαβάσει στο νήμα υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα επικοινωνίας. Τι να πω. Πάντως αν γνωρίζει κάποιος ας πει αν εργάζεται η Μαρίνα εκεί αυτή την περίοδο.
Δέν θά βγάλεις άκρη μέ τήν συγκεκριμένη υποδοχή άστο, τήν ψυχική σού ηρεμία θά χαλάσεις.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 1.196
Λόγω μεγάλης ζήτησης, η Μαρίνα είναι δύσκολος στόχος! Θα χρειαστεί όλη η μαεστρία σου για να τον πετύχεις κ ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσεις την "πανούργα" αυτή κυρία από κοντά! Δεν έχει ακουστεί κάτι εδώ, για πιθανή απουσία της.Παίρνω τηλ, απαντάει μια κυρία ρωτάω για να κλείσω ραντεβού με Μαρίνα, μου λέει κάτι απότομα και ακαταλαβίστικα και το κλέινει. Τι παίζει ρε παιδιά? Μένω μακριά και δεν μπορώ να πεταχτώ μέχρι εκεί για να κλείσω απλά ένα ραντεβού από κοντά. Επίσης ξέρετε αν η Μαρίνα εργάζεται ακόμη?
Telis Tipitelis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 13
- Like
- 989
- Πόντοι
- 1.010
Τηλεφώνησα τρίτη και τελευταία φορά σήμερα στις 1400. Το σήκωσε πάλι η γνωστή κυρία και πολύ ευγενικά ζήτησα να κλείσω ένα ραντεβού με τη Μαρίνα. Μου απαντάει "Δεν γίνεται", της λέω "γιατί δεν γίνεται?", μου απαντάει "δεν υπάρχει Μαρίνα", τη ρωτάω χωρίς να χάνω την υπομονή μου "εννοείτε ότι σταμάτησε να εργάζεται σε εσάς?" μου απαντάει "Οχι, η Μαρίνα κάνει τα δικά της ραντεβού που κλείνει μόνη της από το κινητό της" και μου το κλείνει στα μούτρα.
Αν έχει κάποιος μύστης το τηλ της ας το κάνει πάσα αν θέλει, αλλιώς όποτε με βγάλει ο δρόμος θα κάνω καταδρομική και η ταν η επι τας
Αν έχει κάποιος μύστης το τηλ της ας το κάνει πάσα αν θέλει, αλλιώς όποτε με βγάλει ο δρόμος θα κάνω καταδρομική και η ταν η επι τας
*Να φορτωσει μια σακούλα σπανακιζαμπονοτυροπιτες από το φρέσκο στο ισόγειο, πεσκέσι στο βουνό..Λόγω μεγάλης ζήτησης, η Μαρίνα είναι δύσκολος στόχος! Θα χρειαστεί όλη η μαεστρία σου για να τον πετύχεις κ ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσεις την "πανούργα" αυτή κυρία από κοντά! Δεν έχει ακουστεί κάτι εδώ, για πιθανή απουσία της.
Και καμία τούρτα από το fresh πιο κάτω, να την κρατήσει η κυρία για λίγο να έχει έστω για λίγο κάτι γλυκό πάνω της...*Να φορτωσει μια σακούλα σπανακιζαμπονοτυροπιτες από το φρέσκο στο ισόγειο, πεσκέσι στο βουνό..
Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα , παρουσιάστηκαν 2 κοπέλες . Κάτια και μια άλλη. Στην ερώτηση μου αν η Μαρίνα είναι μέσα? Η κυρία μετά από παύση μου λέει είναι σε πρόγραμμα , την ρωταω πως μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της . Η απάντηση δεν μπορείς !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις