You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
η Σοφια δεν ξερω,οι κριτικες της παντως ειναι εδω:η Σοφια που ηταν εδω και τον ειχε στο μενου αφαντη οπως και οι κριτικες της. τι εχει γινει?
Όλες οι κριτικές για την Σοφία - Συγγρού 40-42
www.bourdela.com
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
σιγά κόψε κάτι! Μην την γλύφεις και τόσο!!!!!πουτανάρα είναι σύμφωνοι αλλά χαλάρωσε με τους διθυράμβους!Και πολυ καλα κάνει η Μαρίνα και κλείνει μόνη της τα ραντεβού της. Ελεγχόμενο πελατολογιο λέγεται αυτο! Επίσης όσοι έχετε παει και δεν σας έχει δώσει το τηλέφωνο της τότε κάποιο λάθος έχετε κάνει εσείς και όχι η Μαριναρα! Ή ήσασταν βρωμιλοι, ή άξεστοι, ή άκρως απαιτητικοί στις ερωτικές διαθέσεις σας! Ας προσέχατε!
Το έχω πει και θα το ξαναπω, όλες οι κοπέλες του χώρου θέλουν σεβασμό για να αποδώσουν τα μέγιστα. Αυτό ξεκινάει από κοπέλες που δουλευουν από το 10ικο του Μεταξουργείου μέχρι στις call girls που παιρνουν μέχρι και 500αρικο! Άτυπος νόμος ο οποίος όλοι εμείς οι έμπειροι πρέπει και ωφειλουμε να γνωριζουμε!
Η Μαριναρα είναι Mercedes και πολυ καλα κάνει ότι κάνει!
titanomaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
καλησπερα γνωριζουμε ποιες δουλευουν σημερα?
Μάλλον Bixterious δεν έχεις μάθει τι σημαίνει σεβασμός, εκτιμώ ότι από τη συμπεριφορά που δείχνεις γενικά δεν σε σέβονται και οι άλλοι-ες. Γιατί τέτοιο κόμπλεξ?σιγά κόψε κάτι! Μην την γλύφεις και τόσο!!!!!πουτανάρα είναι σύμφωνοι αλλά χαλάρωσε με τους διθυράμβους!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
καλησπερα γνωριζουμε ποιες δουλευουν σημερα?
Ώρες λειτουργίας 11-21 καθημερινά και τα Σάββατοκύριακα.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο κατάστημα
2109244783
6970908209
6987736009
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
μήπως φίλε μου υπερβάλλεις? πουτάνα είναι χαλάρωσε.Μάλλον Bixterious δεν έχεις μάθει τι σημαίνει σεβασμός, εκτιμώ ότι από τη συμπεριφορά που δείχνεις γενικά δεν σε σέβονται και οι άλλοι-ες. Γιατί τέτοιο κόμπλεξ?
Άνθρωπος είναι, τι σημαίνει πουτανα? Προσφέρει ερωτική ικανοποίηση.μήπως φίλε μου υπερβάλλεις? πουτάνα είναι χαλάρωσε.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
ναι όλοι άνθρωποι είμαστε και οι πουτάνες προσφέρουν ερωτική ικανοποίηση. Η μαρίνα προσφέρει σε πολύ υψηλό βαθμό ερωτική ικανοποίηση αλλά κράτα και λίγο μικρό καλάθι σχετικά με τους διθυράμβους που έγραψες πριν.Δεν είσαι ο μόνος που την έχει γνωρίσειΆνθρωπος είναι, τι σημαίνει πουτανα? Προσφέρει ερωτική ικανοποίηση.
Διθύραμβο δεν έγραψα, μάλλον για άλλον αναφέρεσαιναι όλοι άνθρωποι είμαστε και οι πουτάνες προσφέρουν ερωτική ικανοποίηση. Η μαρίνα προσφέρει σε πολύ υψηλό βαθμό ερωτική ικανοποίηση αλλά κράτα και λίγο μικρό καλάθι σχετικά με τους διθυράμβους που έγραψες πριν.Δεν είσαι ο μόνος που την έχει γνωρίσει
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
ξαναδιάβασε τι έγραψες.....Διθύραμβο δεν έγραψα, μάλλον για άλλον αναφέρεσαι
Ένα σχολιασμό έκανα και αναφέρθηκα σε 2 ονόματα εργαζομένων κοριτσιώνξαναδιάβασε τι έγραψες.....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
καλώς οκΈνα σχολιασμό έκανα και αναφέρθηκα σε 2 ονόματα εργαζομένων κοριτσιών
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Κάτι τέτοιους σαν κι εσένα θέλει να αποφευγει η Μαρινα και η κάθε εργαζόμενη κοπέλα του χώρου. Η λέξη πουταναρα είναι απαγορευτική στο λεξιλόγιο μου, σε όσες κοπέλες έχω πλαγιασει επί πληρωμης. Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος για να περνας καλα. Αντε καλό βραδυ, συγχαρητήρια κέρδισες πολυ κράξιμο από πολλούς!σιγά κόψε κάτι! Μην την γλύφεις και τόσο!!!!!πουτανάρα είναι σύμφωνοι αλλά χαλάρωσε με τους διθυράμβους
Επίσης σε παρακαλω μην ξανά αναφέρεις τον χαρακτηρισμο γλυφτης στο προσωπο μου. Μην ξανά σχολιάσεις τα λεγόμενα μου!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Αν δε θες να σχολιάζεσαι από τον οποιονδήποτε έχει μια άποψη για ποιό λόγο γράφεις τότε???? για μονόπρακτο το πέρασες το σάιτ, δεν κατάλαβα?Κάτι τέτοιους σαν κι εσένα θέλει να αποφευγει η Μαρινα και η κάθε εργαζόμενη κοπέλα του χώρου. Η λέξη πουταναρα είναι απαγορευτική στο λεξιλόγιο μου, σε όσες κοπέλες έχω πλαγιασει επί πληρωμης. Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος για να περνας καλα. Αντε καλό βραδυ, συγχαρητήρια κέρδισες πολυ κράξιμο από πολλούς!
Επίσης σε παρακαλω μην ξανά αναφέρεις τον χαρακτηρισμο γλυφτης στο προσωπο μου. Μην ξανά σχολιάσεις τα λεγόμενα μου!
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Ποια η διαφορα απο την πουτανα ,και απο την κοπελα επι πληρωμη;Κάτι τέτοιους σαν κι εσένα θέλει να αποφευγει η Μαρινα και η κάθε εργαζόμενη κοπέλα του χώρου. Η λέξη πουταναρα είναι απαγορευτική στο λεξιλόγιο μου, σε όσες κοπέλες έχω πλαγιασει επί πληρωμης. Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος για να περνας καλα. Αντε καλό βραδυ, συγχαρητήρια κέρδισες πολυ κράξιμο από πολλούς!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
η δικη μου κριτικη ειναι?η Σοφια δεν ξερω,οι κριτικες της παντως ειναι εδω: