Τυπε ευγενικά σου απάντησε..ρε σεις αυτη η χοντρη τα εχει παιξει τελειως πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αν δουλευει η Μαρινα και μου λεει ναι και οταν τις ειπα ποτε ειναι ελευθερη μου το εκλεισε στα μουτρα
Δεν σε έβρισε αφού..
Τυπε ευγενικά σου απάντησε..ρε σεις αυτη η χοντρη τα εχει παιξει τελειως πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αν δουλευει η Μαρινα και μου λεει ναι και οταν τις ειπα ποτε ειναι ελευθερη μου το εκλεισε στα μουτρα
Κολας και εσύ σέ κάτι λεπτομέρειες...ρε σεις αυτη η χοντρη τα εχει παιξει τελειως πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αν δουλευει η Μαρινα και μου λεει ναι και οταν τις ειπα ποτε ειναι ελευθερη μου το εκλεισε στα μουτρα
Το έχουμε ξαναγράψει και πιο πίσω τυπε , η Μαίρη λειπει εκτός Αθηνών και δεν είναι αυτή την περίοδο εδώ λογικά μετά το καλοκαίρι πάλιΚαλημερα ρε παιδια.Ξερει κανεις αν δουλευει και που η Μαιρη η λευκορωσιδα που ειχε ερθει απο Λαγουμιτζη
ΟΚ my friend δεν κοιταξα πισω απλα πηγα δεν την βρηκαΤο έχουμε ξαναγράψει και πιο πίσω τυπε , η Μαίρη λειπει εκτός Αθηνών και δεν είναι αυτή την περίοδο εδώ λογικά μετά το καλοκαίρι πάλι
Φήμες λένε οτι έφυγε για σεζόν σε νησί μαζί με την φίλη της την ΛειλαΚαλημερα ρε παιδια.Ξερει κανεις αν δουλευει και που η Μαιρη η λευκορωσιδα που ειχε ερθει απο Λαγουμιτζη
Κάτι έχουμε καταλάβει...Να ενημερώσω εδω τους συνάδελφους μασαζοπληκτους...
οτι μου ειπε η ''ευγενική'' υποδοχη... Κα Μαργαρίτα...
οτι σας εχει χεσμενους!! ολους εσας που γραφετε κακα λογια για αυτην...!!
Το θέμα είναι ότι δεν συνεννοείστε να το μποϊκοτάρερε μια βδομάδα.....να σφίξουν κάποιοι.....Κάτι έχουμε καταλάβει...
Για σεζόν σε νησί ελανω στο "άθλημα", η σε άλλο πόστο πχ μπαργούμαν..Φήμες λένε οτι έφυγε για σεζόν σε νησί μαζί με την φίλη της την Λειλα
Λογικα θα γυρίσουν μετα το καλοκαίρι
Ωραια πίπα η Μαιρούλα
Πρεπει να τα λεμε αυτα
Στο άθλημαΓια σεζόν σε νησί ελανω στο "άθλημα", η σε άλλο πόστο πχ μπαργούμαν..
Πληροφορίες για το νησί διότι ταξιδεύω, inbox αν επιθυμείς..Στο άθλημα
Χαχα,πως το ελεγε ηΜαλβινα.ζμποτσΝα ενημερώσω εδω τους συνάδελφους μασαζοπληκτους...
έλα ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.....της μαιρούλας.... το ξέρουν και οι πέτρες....Πληροφορίες για το νησί διότι ταξιδεύω, inbox αν επιθυμείς..
Δεν εχω τέτοια πληροφορίαΠληροφορίες για το νησί διότι ταξιδεύω, inbox αν επιθυμείς..
Εγώ το έχω κάνει. Και όχι μόνο για μια βδομάδα.Το θέμα είναι ότι δεν συνεννοείστε να το μποϊκοτάρερε μια βδομάδα.....να σφίξουν κάποιοι.....
Στηρίζω βουνό ρε νιαμού..Να ενημερώσω εδω τους συνάδελφους μασαζοπληκτους...
Τα είπες όλα κρυπτογραφημένα... τόσο όσο...έλα ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.....της μαιρούλας.... το ξέρουν και οι πέτρες....
άνευ λόγου και σημασίας......καμια αλέσια, η τζούλια και η ξινούλα......Έτυχε να περάσει κανείς σήμερα από το μαγαζι και να δει ποιες δουλεύουν?