professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Μόνο μια ήταν, ΑλίκηΈτυχε να περάσει κανείς σήμερα από το μαγαζι και να δει ποιες δουλεύουν?
Μόνο μια ήταν, ΑλίκηΈτυχε να περάσει κανείς σήμερα από το μαγαζι και να δει ποιες δουλεύουν?
φοβερό ρόστερ!!!!!!!! έπρεπε να αφήσουμε τη θαλασσα για να πάμε να τα σκάσουμε στο ίδρυμα.Μόνο μια ήταν, Αλίκη
Παρακμή όμως εντελώςφοβερό ρόστερ!!!!!!!! έπρεπε να αφήσουμε τη θαλασσα για να πάμε να τα σκάσουμε στο ίδρυμα.
Παρακαλώ αν γίνεται υπάρχουν εντυπώσεις από Αλίκη, εμφάνιση υπηρεσίες κτλ ; Δεν βρήκα κάποια κριτική και σε π.μ.Μόνο μια ήταν, Αλίκη
Σε λίγο θα μπαίνει και επίσημα στο δωμάτιο η Μαργαρίτα με τέτοιες ελλείψεις .ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙΜόνο Αλίκη (άγνωστη ΧΧΧΧ) και Αλέσια (χώνα κωλάρα) παρούσες. Σε διακοπές το ίδρυμα.
..κ αυτη λείπει.... διακοπουλες...Σε λίγο θα μπαίνει και επίσημα στο δωμάτιο η Μαργαρίτα με τέτοιες ελλείψεις .ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Αλίκη : Ξανθιά, ώριμη (35-40), γύρω στο 165 ύψος / 60 βάρος, κλασική μέτρια εμφάνιση για τέτοιους χώρους, χαμηλών τόνων στην παραρέλα, συμπαθητική μεν αλλά χωρίς κάτι το ελκυστικό/ξεχωριστό. Αυτά από όσα είδα στην παρουσίαση, διότι δεν δοκίμασα πιο μέσα.Παρακαλώ αν γίνεται υπάρχουν εντυπώσεις από Αλίκη, εμφάνιση υπηρεσίες κτλ ; Δεν βρήκα κάποια κριτική και σε π.μ.
Την αλλη που ειναι συνηθως ΣΚ την εχεις πετυχει και τα λες αυτα??..κ αυτη λείπει.... διακοπουλες...
Οποτε θα ειναι ηρεμα στο ίδρυμα... χωρις ξινίλες κ μούτρα...
Σ' ευχαριστώ Kaloere για τις πληροφορίες σου και αναμένω εντυπώσεις και στο θέμα των υπηρεσιών από συναγωνιστή που γνωρίζει, εδώ ή σε π.μ.Αλίκη : Ξανθιά, ώριμη (35-40), γύρω στο 165 ύψος / 60 βάρος, κλασική μέτρια εμφάνιση για τέτοιους χώρους, χαμηλών τόνων στην παραρέλα, συμπαθητική μεν αλλά χωρίς κάτι το ελκυστικό/ξεχωριστό. Αυτά από όσα είδα στην παρουσίαση, διότι δεν δοκίμασα πιο μέσα.
Τα δυνατά χαρτιά του μαγαζιού Μαρίνα , Μαίρη , Σοφία λείπουν σε διακοπές , οπότε το ροστερ είναι off για αυτό το διάστημα , μόλις γυρισουμε από διακοπές λογικά κάποιες από αυτές θα είναι πίσω , καλά μπάνια αλάνια μου !!!Έτυχε να περάσει κανείς σήμερα από το μαγαζι και να δει ποιες δουλεύουν?
Πες τα....Την αλλη που ειναι συνηθως ΣΚ την εχεις πετυχει και τα λες αυτα??
γιατί δεν αξίζει φίλε μου, τόσο απλά!Σιγή ιχθύος για Αλίκη! Δεν δοκίμασε κανείς; Γιατί δεν έχουν γράψει;
Είπαν μέχρι πότε;εψαξα Μαρινα σημερα στο μαγαζι
λειπει διακοπες
θα ξαναψαξω επομενη βδομαδα
Ναι.. το ίδιο ξινή ειναι κ αυτη.. αλλα τουλάχιστον δεν λεει μαλακιες....Την αλλη που ειναι συνηθως ΣΚ την εχεις πετυχει και τα λες αυτα??
για πάντα χαχαχαχαΕίπαν μέχρι πότε;
Το θέμα είναι ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη φίλε gpap!Εγώ το έχω κάνει. Και όχι μόνο για μια βδομάδα.