Κριτικές προσωπικά, όσο μπορώ τις αποφεύγω πλέον, για διάφορους λόγους.
π.χ. , με κοπέλες που εγώ πέρασα καλά ή μου φέρθηκαν καλύτερα για απροσδιόριστη από εμένα αιτία, κάποιοι φαγώθηκαν γιατί έγινε αυτό, έχω κάποιο πλεονέκτημα, λέω ψέματα, κ.λ.π.
Άλλοι πάλι, σχολιάζουν τα πάντα στην κριτική αγενεστατα(κυρίως για την κοπέλα, που προσωπικά πάντα βλέπω ως άνθρωπο και όχι ως σκλάβο - ζώο - αντικείμενο), με τον τρόπο που τους έμαθαν (ή δεν τους έμαθαν), τι συζήτηση να κάνω;
Τυχαία βέβαια, κάποιοι σχολιάζουν σε συγκεκριμένα νήματα και για συγκεκριμένα κορίτσια (αρνητικά ή θετικά) μάλλον έτυχε...
Λίγα Παραδείγματα ανέφερα, δεν θα κάτσω να τα αναλύσω όλα.
Συμμετέχω κυρίως με τα σύμβολα, like και τα λοιπά, ως τρόπο διαφωνίας ή συμφωνίας με τους υπόλοιπους.
Τώρα, για τα γνωστά που συζητιούνται τόσες σελίδες τι άλλο να πει κανείς: έχω καταλάβει κάποιους προνομιουχους πελάτες της περιζήτητης κοπέλας (από σχόλια) , και πάλι τι να πω, γιατί δεν λένε τι , γιατί και πώς προτιμούνται (έχουν αναφερθεί και δωράκια έξτρα και για την υποδοχή, λογικά προσφέρουν και κάτι -πολυ- παραπάνω στο κορίτσι) ; Για να έχουν την αποκλειστικότητα, φυσικά.