Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.330
Πόντοι
22.886
Θα είναι μεγάλη απώλεια μάγκες........ Θα μας λήψη η παρουσία της αν καί δυσεύρετη να την πετύχεις ....κα ωραία κάποτε τελειώνουν
Σταματάει από το μαγαζί φίλε...
Δεν σταματάει γενικώς.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.243
Πόντοι
2.456
Μην πιστεύεις πουστη λόγια
& πουτανας μοιρολόγια..
Γιατί να φύγει η Μαρίνα,;
αφού είναι φουλ τα ραντεβού της κάθε μέρα..

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
& πουτανας μοιρολόγια..
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι η ζωή μιας τέτοιας κοπέλας δεν είναι μόνο τα ραντεβού, έτσι;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.243
Πόντοι
2.456
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι η ζωή μιας τέτοιας κοπέλας δεν είναι μόνο τα ραντεβού, έτσι;
Δεν θα διαφωνήσω, αλλά σε ολες τις δουλειές χάνεις κάποιες ώρες από την ζωή σου..

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.794
Πόντοι
11.096
Τά λέγαμε για την σεριφισα σελίδες ολόκληρες με τίς ιδιοτροπίες τής και τά στραβά τής κλπ....
Συνεχίσαμε με την μαρίνα πού δεν μπορούμε νά την βρούμε εύκολα που έχει κλειστό κύκλο πελατών, πολλά σταθερά ραντεβού κλπ......
Συνεχίζουμε με τό αν θά φύγει, αν θά μείνει, αν είναι σίγουρο πού θά πάει, πού θά την βρούμε κλπ......(πάλι σελίδες ολόκληρες προβλέπω) τής τά πριξαμε τής γυναίκας.

Εντάξει όλα καλά και ωραία τά λέμε αλλά μέχρι ένα σημείο.
Όμως επί τής ουσίας ουσιαστική ενημέρωση επί το έργο δεν έχει γίνει εδώ καί καιρό..... πού είναι ή νέες κριτικές πού είναι τά νέα ραντεβού ; πού είναι ή εμπειρίες με μύστες με κάποια κοπέλα; :think:

Πώς γίνεται νά έχει κόσμο τό μαγαζί αλλά εμπειρίες, γνώμες, κριτικές, νά μήν αναφέρονται;
Άρα ή πιάσανε πάτο και με τής οποίες είναι (διακοπές) ή όσοι γαμάνε δεν είναι μέλη.....

Επόμενος ή ασχολούμαστε μόνο με κουτσομπολιά ή κάτι δεν γίνεται σωστά εδώ.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
................ ή όσοι γαμάνε δεν είναι μέλη.....
Είμαι σίγουρος ότι πολύ μικρό ποσοστό των επισκέψεων γίνονται κριτικές. Αυτό ισχύει για όλα τα μαγαζιά. Είναι διαχρονικά και διατοπικά διαπιστωμένο δηλαδή. Είτε είναι μέλη είτε όχι απλώς οι περισσότεροι διαβάζουν και δεν γράφουν. Τους ενδιαφέρει να πάρουν την πληροφορία και όχι να δώσουν. Η κριτική θέλει χρόνο, φαιά ουσία/ενέργεια, να σού πιαστεί η μέση στον ΗΥ ή να πάθεις τενοντίτιδα ή να χαλάσεις τα μάτια σου από την ακτινοβολία, κατάλληλες συνθήκες, κτλ.

Ποιο είναι το πρόβλημα? Είναι μοναχοφάηδες, ή παντρεμένοι ή δεν έχουν χρόνο ή κατάλληλες συνθήκες, κτλ.

Ακόμη και έμπειρα μέλη σχολιάζουν κατά καιρούς κάποιες σε όλα τα μαγαζιά, λένε σωστές γνώμες/πληροφορίες χωρίς να έχουν γράψει κριτική γι αυτές. Έχουν υπάρξει κοπέλες σε διάφορα μαγαζιά που περιμένανε οι πελάτες ουρά, αλλά δεν είχε γραφτεί ούτε μια κριτική γι αυτές.

Μην το συνεχίσω άλλο. Είναι προφανές.

Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
217
Πόντοι
0
Επίσης αν ανακαλύψεις κανένα καλό κομμάτι και δώσεις πληροφορίες αμέσως θα βγούν κάποιοι μαλάκες και θα σε πουν πρωμότορα

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.247
Πόντοι
2.306
& πουτανας μοιρολόγια..
Συμφωνώ.
Αν φύγει η Μαρίνα, θα κάνει κάτι δικό της διαφορετικό πιστεύω.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.687
Πόντοι
6.946
Κριτικές προσωπικά, όσο μπορώ τις αποφεύγω πλέον, για διάφορους λόγους.

π.χ. , με κοπέλες που εγώ πέρασα καλά ή μου φέρθηκαν καλύτερα για απροσδιόριστη από εμένα αιτία, κάποιοι φαγώθηκαν γιατί έγινε αυτό, έχω κάποιο πλεονέκτημα, λέω ψέματα, κ.λ.π.

Άλλοι πάλι, σχολιάζουν τα πάντα στην κριτική αγενεστατα(κυρίως για την κοπέλα, που προσωπικά πάντα βλέπω ως άνθρωπο και όχι ως σκλάβο - ζώο - αντικείμενο), με τον τρόπο που τους έμαθαν (ή δεν τους έμαθαν), τι συζήτηση να κάνω;
Τυχαία βέβαια, κάποιοι σχολιάζουν σε συγκεκριμένα νήματα και για συγκεκριμένα κορίτσια (αρνητικά ή θετικά) μάλλον έτυχε...

Λίγα Παραδείγματα ανέφερα, δεν θα κάτσω να τα αναλύσω όλα.

Συμμετέχω κυρίως με τα σύμβολα, like και τα λοιπά, ως τρόπο διαφωνίας ή συμφωνίας με τους υπόλοιπους.

Τώρα, για τα γνωστά που συζητιούνται τόσες σελίδες τι άλλο να πει κανείς: έχω καταλάβει κάποιους προνομιουχους πελάτες της περιζήτητης κοπέλας (από σχόλια) , και πάλι τι να πω, γιατί δεν λένε τι , γιατί και πώς προτιμούνται (έχουν αναφερθεί και δωράκια έξτρα και για την υποδοχή, λογικά προσφέρουν και κάτι -πολυ- παραπάνω στο κορίτσι) ; Για να έχουν την αποκλειστικότητα, φυσικά.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130

π.χ. , με κοπέλες που εγώ πέρασα καλά ή μου φέρθηκαν καλύτερα για απροσδιόριστη από εμένα αιτία, κάποιοι φαγώθηκαν γιατί έγινε αυτό, έχω κάποιο πλεονέκτημα, λέω ψέματα, κ.λ.π.

Άλλοι πάλι, σχολιάζουν τα πάντα στην κριτική αγενεστατα(κυρίως για την κοπέλα, που προσωπικά πάντα βλέπω ως άνθρωπο και όχι ως σκλάβο - ζώο - αντικείμενο), με τον τρόπο που τους έμαθαν (ή δεν τους έμαθαν), τι συζήτηση να κάνω;
Τυχαία βέβαια, κάποιοι σχολιάζουν σε συγκεκριμένα νήματα και για συγκεκριμένα κορίτσια (αρνητικά ή θετικά) μάλλον έτυχε...

Συμμετέχω κυρίως με τα σύμβολα, like και τα λοιπά, ως τρόπο διαφωνίας ή συμφωνίας με τους υπόλοιπους.

Τώρα, για τα γνωστά που συζητιούνται τόσες σελίδες τι άλλο να πει κανείς: έχω καταλάβει κάποιους προνομιουχους πελάτες της περιζήτητης κοπέλας (από σχόλια) , και πάλι τι να πω, γιατί δεν λένε τι , γιατί και πώς προτιμούνται (έχουν αναφερθεί και δωράκια έξτρα και για την υποδοχή, λογικά προσφέρουν και κάτι -πολυ- παραπάνω στο κορίτσι) ; Για να έχουν την αποκλειστικότητα, φυσικά.
Γράφε δυο λέξεις στο νήμα του μαγαζιού ή στο μασατζιδικα που γαμάς. τουλάχιστον έστω ενημερωτικά! Εγω τις περισσότερες φορές ετσι κάνω...Μετα απο τόσο καιρό εδώ και έχοντας διαβασει αρκετα, λίγο πολυ ξέρουμε με ποιανού τα γούστα σε γενικές γραμμες ταιρειαζουμε ή ποιον να εμπιστευθούμε....ποιοι ζητάνε extreme και ποιοι βολεύονται με καποια πακέτα....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.687
Πόντοι
6.946
Γράφε δυο λέξεις στο νήμα του μαγαζιού ή στο μασατζιδικα που γαμάς. τουλάχιστον έστω ενημερωτικά! Εγω τις περισσότερες φορές ετσι κάνω...Μετα απο τόσο καιρό εδώ και έχοντας διαβασει αρκετα, λίγο πολυ ξέρουμε με ποιανού τα γούστα σε γενικές γραμμες ταιρειαζουμε ή ποιον να εμπιστευθούμε....ποιοι ζητάνε extreme και ποιοι βολεύονται με καποια πακέτα....
Αυτό μόνο κάνω πλέον, έστω και σπάνια, χωρίς πολλές λεπτομέρειες.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.794
Πόντοι
11.096
Είμαι σίγουρος ότι πολύ μικρό ποσοστό των επισκέψεων γίνονται κριτικές. Αυτό ισχύει για όλα τα μαγαζιά. Είναι διαχρονικά και διατοπικά διαπιστωμένο δηλαδή. Είτε είναι μέλη είτε όχι απλώς οι περισσότεροι διαβάζουν και δεν γράφουν. Τους ενδιαφέρει να πάρουν την πληροφορία και όχι να δώσουν. Η κριτική θέλει χρόνο, φαιά ουσία/ενέργεια, να σού πιαστεί η μέση στον ΗΥ ή να πάθεις τενοντίτιδα ή να χαλάσεις τα μάτια σου από την ακτινοβολία, κατάλληλες συνθήκες, κτλ.

Ποιο είναι το πρόβλημα? Είναι μοναχοφάηδες, ή παντρεμένοι ή δεν έχουν χρόνο ή κατάλληλες συνθήκες, κτλ.

Ακόμη και έμπειρα μέλη σχολιάζουν κατά καιρούς κάποιες σε όλα τα μαγαζιά, λένε σωστές γνώμες/πληροφορίες χωρίς να έχουν γράψει κριτική γι αυτές. Έχουν υπάρξει κοπέλες σε διάφορα μαγαζιά που περιμένανε οι πελάτες ουρά, αλλά δεν είχε γραφτεί ούτε μια κριτική γι αυτές.

Μην το συνεχίσω άλλο. Είναι προφανές.
Μοναφαγαδες καί παρτακιδες οι περισσότεροι νομίζω, έχουν πάει ή καί πάνε διαβασμένοι από πριν από κάποιο μέλος πού διέθεσε χρόνο, χρήμα,ρίσκο καί όρεξη για ενημέρωση.

Όπως το είπες.... Είναι Προφανές καί χάθηκε ή ουσία.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.794
Πόντοι
11.096

Είναι καί αλλά αξιοσέβαστα μέλη πού ακολουθούν τήν ίδια τακτική ενημέρωσης, κριτικής, απλά δέν γράφουν πλέον, περίπου για τούς ίδιους λόγους.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.330
Πόντοι
22.886

Φίλε θα συμφωνήσω με τα γραφόμενα σου εκτός από την τελευταία παράγραφο. Είπαμε ότι κάναμε μια πλάκα την προηγούμενη εβδομάδα (συμμετείχα και εγώ) .
Σιγά μην κάνουμε δώρα στην σαύρα σεριφισα, για να γαμησουμε σε μασατζιδικο , τώρα όσον αφορά την περιβόητη κοπέλα ναι είναι απίθανο να την συναντήσεις , έχει κάνει την πελατεία της , δεν μπορεί να ανοίξει άλλο ο κύκλος για προφανείς λόγους.
Να ξέρεις ότι πάνε άσχετα τυπακια πρώτη φορά, ζητάνε Μαρίνα και πασάρουν άλλες κοπέλες βαφτίζοντας τις Μαρίνα !!!
Μιλάμε για τρελά πράγματα...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.417
Πόντοι
41.813
Όμως επί τής ουσίας ουσιαστική ενημέρωση επί το έργο δεν έχει γίνει εδώ καί καιρό.....
ο Σαββας με τις τυροπιττες που ηταν απο κατω εκλεισε.
εφυγε απο εκει.

ενημερωση σου κανω τωρα. :grin: :hi:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.794
Πόντοι
11.096
ο Σαββας με τις τυροπιττες που ηταν απο κατω εκλεισε.
εφυγε απο εκει.

ενημερωση σου κανω τωρα. :grin: :hi:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Όχι ρε γαμωτο χάσαμε καί τήν κρεατοπιτα; φτου και πάλι φτου
Βαρη το πλήγμα αυτό είναι το χειρότερο από όλα.
Ένα μέρος είχαμε νά πνιγούμε τον καημό μάς κατεβαινοντας από τόν 3ο πάει καί αυτό.
:walkingpenis:

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.114
Πόντοι
1.336
Όχι ρε γαμωτο χάσαμε καί τήν κρεατοπιτα; φτου και πάλι φτου
Βαρη το πλήγμα αυτό είναι το χειρότερο από όλα.
Ένα μέρος είχαμε νά πνιγούμε τον καημό μάς κατεβαινοντας από τόν 3ο πάει καί αυτό.
:walkingpenis:
Άσε φίλε, απ' το κακό στο χειρότερο...

samerbig

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
0
ρε σεις αυτη η χοντρη τα εχει παιξει τελειως πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αν δουλευει η Μαρινα και μου λεει ναι και οταν τις ειπα ποτε ειναι ελευθερη μου το εκλεισε στα μουτρα

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.949
Πόντοι
5.220
Σήμερα μάλλον είναι η άλλη η ξυνή το αποτέλεσμα είναι το ίδιο βέβαια

Stories