Πήγαινε με κάνα αρνί στον ώμο,και πέτα το πάνω στο γραφειοΤύπε αν σκάσω με αυγά από το χωριό και κάνα κουνελάκι ντόπιο για πεσκέσι λες να μου το κάνει το κονέ ??

Πήγαινε με κάνα αρνί στον ώμο,και πέτα το πάνω στο γραφειοΤύπε αν σκάσω με αυγά από το χωριό και κάνα κουνελάκι ντόπιο για πεσκέσι λες να μου το κάνει το κονέ ??
Χαχαχαχαχ !!! Ήρθα να σας σουβλίσω ολεεεες !!Πήγαινε με κάνα αρνί στον ώμο,και πέτα το πάνω στο γραφειο![]()
Όχι φίλε μου δεν κυκλοφορούν φωτογραφίες δυστυχώς , το δουλεύουν αλλιώς.Παιδια, φωτογραφιες απο κοπελες υπαρχουν πουθενα;
Τσάμπα πάνε τά πεσκέσια μέχρι αρνιά,κουνέλια, αυγά από το χωριό κπλ.... άσε τά παγωτά συμφωνία κάναμε μέχρι μέ τήν algidaΕπίσκεψη χτες στο ίδρυμα, η σεριφισα είναι για τεράστιες κλωτσιές! Κανένας σεβασμός, λες και τα λεφτά που δίνουμε τα βρίσκουμε στο δρόμο .
Αφού διάβασες τόσα δωμεσα και πηγες τότε τα ήθελε και εσένα ο οργανισμός σου που έλεγε και η αείμνηστη Νοταρά .Επίσκεψη χτες στο ίδρυμα, η σεριφισα είναι για τεράστιες κλωτσιές! Κανένας σεβασμός, λες και τα λεφτά που δίνουμε τα βρίσκουμε στο δρόμο .
Τυπε ο επόμενων γ@μ@..Αφού διάβασες τόσα δωμεσα και πηγες τότε τα ήθελε και εσένα ο οργανισμός σου που έλεγε και η αείμνηστη Νοταρά .
τυπε αν φερεις κουνελακι απο το χωριο,στειλε μου πμ.Τύπε αν σκάσω με αυγά από το χωριό και κάνα κουνελάκι ντόπιο για πεσκέσι λες να μου το κάνει το κονέ ??
ε μα στο ειπε κι ο συναδελφος.Επίσκεψη χτες στο ίδρυμα, η σεριφισα είναι για τεράστιες κλωτσιές! Κανένας σεβασμός, λες και τα λεφτά που δίνουμε τα βρίσκουμε στο δρόμο .
εχω μια φωτο της τσατσας.Παιδια, φωτογραφιες απο κοπελες υπαρχουν πουθενα;
Αυτή δεν βάζει μυαλό με τίποτα...Επίσκεψη χτες στο ίδρυμα, η σεριφισα είναι για τεράστιες κλωτσιές! Κανένας σεβασμός, λες και τα λεφτά που δίνουμε τα βρίσκουμε στο δρόμο .
Άμα είναι να μας βγει από την μύτη ας μην γαμησουμε ποτε .Τυπε ο επόμενων γ@μ@..
![]()
![]()
![]()
Σιγά μην κάνουμε και τεμεναδες, είπαμε να είμαστε ευγενικοί αλλά όχι και έτσι.Φοράς το πιο γλυκό σου χαμόγελο, εισέρχεσε στον οίκο με τα καλούδια , τα αφήνεις στην σερίφησα και αρχίζεις το ποίημα.
Παρακαλώ πολύ, να σας ρωτήσω, αν σας είναι εύκολο και δεν σας ενοχλώ, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε αν είναι η μαρινάρα ελεύθερη ???
![]()
Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγήτε . Δεν κατάλαβες το χιούμορ μου η ήταν πολύ κρύο αστείο.Σιγά μην κάνουμε και τεμεναδες, είπαμε να είμαστε ευγενικοί αλλά όχι και έτσι.
Ή δουλειά τής εκεί μέσα συν όλα τά άλλα..... είναι και νά ενημέρωση τόν πελάτη.
Φίλε από ανέκαθεν τό μαγαζί κυνηγάει τόν πελάτη καί όχι τό αντίθετο.
Τυπε μεγάλος παράγοντας ο νόμος της προσφοράς κ της ζήτησης..Σιγά μην κάνουμε και τεμεναδες, είπαμε να είμαστε ευγενικοί αλλά όχι και έτσι.
Ή δουλειά τής εκεί μέσα συν όλα τά άλλα..... είναι και νά ενημέρωση τόν πελάτη.
Φίλε από ανέκαθεν τό μαγαζί κυνηγάει τόν πελάτη καί όχι τό αντίθετο.
Όπως το είπες (αν υπήρχε μικρή ζήτηση) εν μέρει δέν έχεις άδικο αλλά εμείς δημιουργούμε τήν ζήτηση.... οπότε καί τήν προσφορά, σαν πελάτες.Τυπε μεγάλος παράγοντας ο νόμος της προσφοράς κ της ζήτησης..
Γενικά στον χώρο υπάρχει μεγάλη ζήτηση κ λίγες επιλογές..
Αν υπήρχε μικρή ζήτηση κ πολλές επιλογές,
το βουνό θα μπαζωνε την πόρτα κ δεν θα άφηνε κανέναν να φύγει..
Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγήτε . Δεν κατάλαβες το χιούμορ μου η ήταν πολύ κρύο αστείο.
Πάντως εγώ την ώρα που έγραφα τα παραπάνω είχα κλάσει στο γέλιο μόνος μου
Anyway περνάμε καλά εδώ !!