Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Εμένα πάντως τις τελευταίες φορές μια χαρά ευγενική είναι η κύρια υπηρεσία μαζί μου , δεν ξέρω αλλά είναι Όκει μαζί μου
Ισως και οι διαμαρτυριες των πελατων,δεν πηγαν χαμενες! Γλυκανε λες;

Ypogeio reuma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
43
Like
2.697
Πόντοι
5.271
Ο πιο γλυκομιλητος άνθρωπος :cheesy::cheesy: αφού εγώ την παίρνω κάθε δεύτερη μέρα να δω τι κάνει?αλλά για κάποιο λόγο κλείνει το τηλέφωνο :cheesy:
Πάντα έτσι έκανε
Έκλεινε τα τηλέφωνα όταν ρωτουσες ποιες δουλεύουν
Και όταν πας και δεν περάσεις μεσα στην τσαντίλα είναι

• Like
Αντιδράσεις: john8

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Σήμερα κλειστά.
Μόνο Λαγουμιτζή με προσωπικό ασφαλείας

xamoleon z

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
135
Πόντοι
280
Πριν από χρόνια όταν καινούργιος στο άθλημα πήγα δύο φορές για την Τζέσικα και ήταν πάντα στο δωμάτιο και δεν είχα διαλέξει κάποια και η τότε σεριφησα νευρίασε και μου την είπε ... Κάθε φορά που πήγα για την συγκεκριμένη δεν το κάνουν τώρα μόνο από ανέκαθεν το έκαναν η δουλειά τους είναι αυτή να μοιράζουν την πίτα οι ξινές πάντα υπάρχουν πρέπει να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε στα υπέρ μας υπάρχει τρόπος πάντα....τα σέβη μου boys

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
495
Πόντοι
291
Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου... Κατάφερα να πετύχω την Μαρίνα.... Έγραψα κριτική,μόλις εγκριθεί θα ανέβει ...

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους! Γρήγορη ερώτηση... πως κλείνουμε την Μαρίνα ρε παίδες; παίζει κανένα τηλ;;;

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.559
Πόντοι
456
Πέρασμα σήμερα το μεσημέρι απ το μαγαζί , η υπηρεσία μπορώ να πω πολύ ευγενική μαζί μου , κατάφερα και πήρα Μαρίνα , πραγματικά δεν υπάρχει η τύπισσα , απίστευτη κορμαρα μαυρισμένη από solarium , πρόσωπο εκφυλο και πονηρό και γαμησι διαστημικού επιπέδου , έχασα την γη κάτω απ τα πόδια μου , η γυναίκα είναι μια κατηγορία μόνη της , αν βρω χρόνο και πάρω δυνάμεις θα γράψω κριτική για αυτή την ιερεια της καυλας , πραγματικά είναι η απόλυτη καυλα , θα υπάρξει σίγουρα επαναληπτικη κάποια στιγμή !!!!
ποσα εδωσες φιλε ?

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.888
Πόντοι
11.096
Καλημέρα σε όλους! Γρήγορη ερώτηση... πως κλείνουμε την Μαρίνα ρε παίδες; παίζει κανένα τηλ;;;
Τηλέφωνο στο μαγαζί καί αν είσαι τυχερός κλείνεις...

Νά είσαι έτοιμος βέβαια νά υποστείς τυχόν συνέπειες....από τήν υπηρεσία :confused:

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0

Νά είσαι έτοιμος βέβαια νά υποστείς τυχόν συνέπειες....από τήν υπηρεσία :confused:
Να είσαι καλά ρε αδελφέ! Αλλα τηλ του μαγαζιού που θα βρω;

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπέρα. Επειδή προσπαθώ να επικοινωνήσω με το μαγαζί για να κλείσω την Μαρίνα, αλλά μάταια - η υποδοχή δεν είναι πολυ βοηθητική - μήπως έχετε καμία πρόταση?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.545
Πόντοι
41.813

Νά είσαι έτοιμος βέβαια νά υποστείς τυχόν ΣΙΓΟΥΡΑ συνέπειες....από τήν υπηρεσία :confused:
στο διορθωσα λιγο :hi::globeos-cigar:

Συναγωνιστες καλησπέρα. Επειδή προσπαθώ να επικοινωνήσω με το μαγαζί για να κλείσω την Μαρίνα, αλλά μάταια - η υποδοχή δεν είναι πολυ βοηθητική - μήπως έχετε καμία πρόταση?
χαχαχαχαχ ουτε σελιδα δεν αλλαξε :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny:

τα εχουμε ξαναπει χιλιες φορες τυπε μου για την υπηρεσια. δεν προκειται ΠΟΤΕ να συνεννοηθεις μαζι της.
ΠΟΤΕ.

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
στο διορθωσα λιγο :hi::globeos-cigar:

χαχαχαχαχ ουτε σελιδα δεν αλλαξε :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny:

τα εχουμε ξαναπει χιλιες φορες τυπε μου για την υπηρεσια. δεν προκειται ΠΟΤΕ να συνεννοηθεις μαζι της.
ΠΟΤΕ.
Δυσκολη η "πόρτα" στο μαγαζί...:2funny:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.047
Πόντοι
20.686
Πηγαινε καλύτερα να παίξεις κάνα τζοκερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom