Πήγαινε με κάνα αρνί στον ώμο,και πέτα το πάνω στο γραφειοΤύπε αν σκάσω με αυγά από το χωριό και κάνα κουνελάκι ντόπιο για πεσκέσι λες να μου το κάνει το κονέ ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.389
- Πόντοι
- 22.886
Χαχαχαχαχ !!! Ήρθα να σας σουβλίσω ολεεεες !!Πήγαινε με κάνα αρνί στον ώμο,και πέτα το πάνω στο γραφειο
Johnnyjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη χτες στο ίδρυμα, η σεριφισα είναι για τεράστιες κλωτσιές! Κανένας σεβασμός, λες και τα λεφτά που δίνουμε τα βρίσκουμε στο δρόμο .
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.389
- Πόντοι
- 22.886
Όχι φίλε μου δεν κυκλοφορούν φωτογραφίες δυστυχώς , το δουλεύουν αλλιώς.Παιδια, φωτογραφιες απο κοπελες υπαρχουν πουθενα;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.803
- Πόντοι
- 11.096
Τσάμπα πάνε τά πεσκέσια μέχρι αρνιά,κουνέλια, αυγά από το χωριό κπλ.... άσε τά παγωτά συμφωνία κάναμε μέχρι μέ τήν algida τά μέλη.Επίσκεψη χτες στο ίδρυμα, η σεριφισα είναι για τεράστιες κλωτσιές! Κανένας σεβασμός, λες και τα λεφτά που δίνουμε τα βρίσκουμε στο δρόμο .
Αν πεις τής τυρόπιτες σπανακόπιτες κρεατοπιτες από κάτω... μέ τό κιλό....
Τίποτα δέν ιδρώνει το αυτί τής...
Αφού διάβασες τόσα δωμεσα και πηγες τότε τα ήθελε και εσένα ο οργανισμός σου που έλεγε και η αείμνηστη Νοταρά .Επίσκεψη χτες στο ίδρυμα, η σεριφισα είναι για τεράστιες κλωτσιές! Κανένας σεβασμός, λες και τα λεφτά που δίνουμε τα βρίσκουμε στο δρόμο .
Τυπε ο επόμενων γ@μ@..Αφού διάβασες τόσα δωμεσα και πηγες τότε τα ήθελε και εσένα ο οργανισμός σου που έλεγε και η αείμνηστη Νοταρά .
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.443
- Πόντοι
- 41.813
τυπε αν φερεις κουνελακι απο το χωριο,στειλε μου πμ.Τύπε αν σκάσω με αυγά από το χωριό και κάνα κουνελάκι ντόπιο για πεσκέσι λες να μου το κάνει το κονέ ??
και δυο να ειναι τα θελω
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.443
- Πόντοι
- 41.813
ε μα στο ειπε κι ο συναδελφος.Επίσκεψη χτες στο ίδρυμα, η σεριφισα είναι για τεράστιες κλωτσιές! Κανένας σεβασμός, λες και τα λεφτά που δίνουμε τα βρίσκουμε στο δρόμο .
εχω μια φωτο της τσατσας.Παιδια, φωτογραφιες απο κοπελες υπαρχουν πουθενα;
τη θελεις? να τη βαλω εδω?
Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Αυτή δεν βάζει μυαλό με τίποτα...Επίσκεψη χτες στο ίδρυμα, η σεριφισα είναι για τεράστιες κλωτσιές! Κανένας σεβασμός, λες και τα λεφτά που δίνουμε τα βρίσκουμε στο δρόμο .
Άμα είναι να μας βγει από την μύτη ας μην γαμησουμε ποτε .Τυπε ο επόμενων γ@μ@..
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.389
- Πόντοι
- 22.886
Φοράς το πιο γλυκό σου χαμόγελο, εισέρχεσε στον οίκο με τα καλούδια , τα αφήνεις στην σερίφησα και αρχίζεις το ποίημα.
Παρακαλώ πολύ, να σας ρωτήσω, αν σας είναι εύκολο και δεν σας ενοχλώ, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε αν είναι η μαρινάρα ελεύθερη ???
Παρακαλώ πολύ, να σας ρωτήσω, αν σας είναι εύκολο και δεν σας ενοχλώ, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε αν είναι η μαρινάρα ελεύθερη ???
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.803
- Πόντοι
- 11.096
Σιγά μην κάνουμε και τεμεναδες, είπαμε να είμαστε ευγενικοί αλλά όχι και έτσι.Φοράς το πιο γλυκό σου χαμόγελο, εισέρχεσε στον οίκο με τα καλούδια , τα αφήνεις στην σερίφησα και αρχίζεις το ποίημα.
Ή δουλειά τής εκεί μέσα συν όλα τά άλλα..... είναι και νά ενημέρωση τόν πελάτη.
Φίλε από ανέκαθεν τό μαγαζί κυνηγάει τόν πελάτη καί όχι τό αντίθετο.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.903
- Πόντοι
- 2.846
Ωραίες ιδεες ρίχνεται στο τραπέζι , αν κι εγώ τα πάω μια χαρά πλέον με την κυρία υπηρεσία , αλλά την άλλη βδομάδα που θα πάω σκέφτομαι να σκάσω με κουτί με σαραγλακια και εκλερ ή μεγάλο προφιτερολ απο Ανδρια !!!
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.389
- Πόντοι
- 22.886
Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγήτε . Δεν κατάλαβες το χιούμορ μου η ήταν πολύ κρύο αστείο.Σιγά μην κάνουμε και τεμεναδες, είπαμε να είμαστε ευγενικοί αλλά όχι και έτσι.
Πάντως εγώ την ώρα που έγραφα τα παραπάνω είχα κλάσει στο γέλιο μόνος μου
Anyway περνάμε καλά εδώ !!
Τυπε μεγάλος παράγοντας ο νόμος της προσφοράς κ της ζήτησης..Σιγά μην κάνουμε και τεμεναδες, είπαμε να είμαστε ευγενικοί αλλά όχι και έτσι.
Γενικά στον χώρο υπάρχει μεγάλη ζήτηση κ λίγες επιλογές..
Αν υπήρχε μικρή ζήτηση κ πολλές επιλογές,
το βουνό θα μπαζωνε την πόρτα κ δεν θα άφηνε κανέναν να φύγει..
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.803
- Πόντοι
- 11.096
Όπως το είπες (αν υπήρχε μικρή ζήτηση) εν μέρει δέν έχεις άδικο αλλά εμείς δημιουργούμε τήν ζήτηση.... οπότε καί τήν προσφορά, σαν πελάτες.Τυπε μεγάλος παράγοντας ο νόμος της προσφοράς κ της ζήτησης..
Γενικά στον χώρο υπάρχει μεγάλη ζήτηση κ λίγες επιλογές..
Αν υπήρχε μικρή ζήτηση κ πολλές επιλογές,
το βουνό θα μπαζωνε την πόρτα κ δεν θα άφηνε κανέναν να φύγει..
Από επιλογές ο συγκεκριμένος χώρος έχει μπόλικες αλλά ας μην το αναλύσουμε.
Μεγάλος ο νόμος τής αγοράς πού δέν αναλύεται εδώ.
Όσο για το συγκεκριμένο ίδρυμα τά έχουμε πεί πάρα πολλές φορές.....
Ο καθένας μέ τις επιλογές του.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.803
- Πόντοι
- 11.096
οκ δέν το κατάλαβα έχεις δίκιο φίλε μου.Πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγήτε . Δεν κατάλαβες το χιούμορ μου η ήταν πολύ κρύο αστείο.
Πάντως εγώ την ώρα που έγραφα τα παραπάνω είχα κλάσει στο γέλιο μόνος μου
Anyway περνάμε καλά εδώ !!
Αυτά πού περιέγραψες κάνοντας χιούμορ τά έχω δει στο ίδρυμα καί γέλαγα από το δωματιάκι πού περίμενα, οπότε καθόλου κρύο χιούμορ, απλά για μία στιγμή το πίστεψα ότι μιλάς σοβαρά.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις