Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Astra Opc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
202
Πόντοι
0
Εκ εριεργειας φιλε,εσυ οταν εχεις κακη μερα δεν πας στη δουλεια σου?
Παιρνεις αδεια? :hi:
Αν έχω κακή μέρα δέν παίρνω άδεια βάζω την μάσκα τού καλου υπάλληλου
Δέν μπορώ νά πάρω άδεια υποχρεωτικά είμαι εκεί

Αυτή μπορεί να πάρει άδεια καί μέρες
Είναι γλυκός ο παράς όμως

Το αφεντικό μού θά πει πάρε τόν πουλο
Αυτή δέν έχει αφεντικό

Πολλές οι διαφορές δέν πάει έτσι μάγκα μου

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Εκ εριεργειας φιλε,εσυ οταν εχεις κακη μερα δεν πας στη δουλεια σου?
Παιρνεις αδεια? :hi:
Εξαρτάται τη δουλειά φίλε μου. Θα πήγαινες να δεις κωμωδία και ο πρωταγωνιστής να έχει κατεβασμένα μούτρα, θα πήγαινες σε συναυλία και ο τραγουδιστής να ψιθυρίζει γιατί έχει τα δικά του. Άμα θέλω ξινό γαμήσι κάθομαι και με τη γυναίκα μου. Ετσι δείχνεις τον επαγγελματισμό σου.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Μαλλον παραβλεπετε οτι ολες οι εργαζομενες ειναι και ανθρωπινα οντα
κι οτι η "δουλεια" εχει ιδαιτεροτητες :hi:

Gio86

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, που βρίσκουμε τηλ του συγκεκριμένου μαγαζιού για ραντεβού παρακαλώ; αν υπάρχει και κάποιο website ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ

Gio86

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Βασικά, αν υπάρχει τηλ της μαρίνας από το εν λόγο μαγαζί θα το προτιμούσα παρακαλώ

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.093
Πόντοι
5.916
Καλησπέρα συναγωνιστές, που βρίσκουμε τηλ του συγκεκριμένου μαγαζιού για ραντεβού παρακαλώ; αν υπάρχει και κάποιο website ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ
Χώρισες χθές????

dreamd

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2022
Like
92
Πόντοι
0
Γενικά δεν παίζουν ραντεβού (τουλάχιστον αν ζητήσεις τη Μαρίνα στο τηλέφωνο, δεν θα πάρεις ξεκάθαρη απάντηση)
Αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο χρόνο με διορθώνει κάποιος

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.947
Πόντοι
4.926
Επίσκεψη χθες το μεσημέρι, μπας και δω την περιβόητη Μαρίνα. Η αντιπαθέστατη τσατσά έχει σπάσει το πόδι της και φοράει νάρθηκα. Φώναζε τις κοπέλες, από το μικρόφωνο, για να εμφανιστούν και αυτές την έγραφαν κανονικά. Βγήκα στο διάδρομο, κάνοντάς τους νεύμα, εισπράτοντας την ίδια αδιαφορία. Μετά από αρκετά λεπτά παρουσιάστηκαν στο σαλόνι. Εκεί ακολούθησε ένα άγριο κράξιμο, από την τσατσά, η οποία είχε για πρώτη φορά δίκιο. Από όσες παρουσιάστηκαν, μόνο μια μέτρια και ένα δυνατό μελαχρινό μιλφόνι, με σιλικόνη στα χείλια, μου έκαναν το κλικ. Ρώτησα την τσατσά για την Μαρίνα και μου απάντησε ότι ήταν στο δωμάτιο. Της είπα ότι θα περιμένω να τελειώσει, για να την δω, μιας και ήταν παρά 10. Αυτή ήταν αρνητική, στο να δω την κοπέλα, κάτι που με παραξένεψε. Πήρα μόνος μου την πρωτοβουλία και πήγα στο δωμάτιο των κοριτσιών, όπου την είδα για πρώτη φορά και μίλησα μαζί της. Πρόκειται για μία μέτρια 45+ και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, γύρω από το όνομά της, όσον αφορά την εμφάνιση τουλάχιστον. Φεύγοντας, είδα μια εργαζόμενη να παραδίδει ταμείο και να εγκαταλείπει την δουλειά, κάνοντας παράπονα στην τσατσά για την συμπεριφορά της. Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα μαγαζί φουλ στην τοξικότητα, την αρνητίλα και τον αντιεπαγγελματισμό.

ΥΓ: Που είσαι ρε Τζέσικα!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.618
Πόντοι
11.096
Ή Μαρίνα 45+? :think: μήπως είδες άλλη?
Ή εργαζόμενη παρέδιδε ταμείο? :think: από πότε γίνει αυτό? Μήπως έπαιρνε ταμείο ότι τής ανάλογη.
Πηγές στο δωμάτιο κοριτσιών.... καί δέν σε κυνήγησε ή σεριφισα έστω με σπασμένο πόδι?

manolis.womenlovers

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2021
Κριτικές
1
Like
3.855
Πόντοι
441
Επίσκεψη χθες το μεσημέρι, μπας και δω την περιβόητη Μαρίνα. Η αντιπαθέστατη τσατσά έχει σπάσει το πόδι της και φοράει νάρθηκα. Φώναζε τις κοπέλες, από το μικρόφωνο, για να εμφανιστούν και αυτές την έγραφαν κανονικά. Βγήκα στο διάδρομο, κάνοντάς τους νεύμα, εισπράτοντας την ίδια αδιαφορία. Μετά από αρκετά λεπτά παρουσιάστηκαν στο σαλόνι. Εκεί ακολούθησε ένα άγριο κράξιμο, από την τσατσά, η οποία είχε για πρώτη φορά δίκιο. Από όσες παρουσιάστηκαν, μόνο μια μέτρια και ένα δυνατό μελαχρινό μιλφόνι, με σιλικόνη στα χείλια, μου έκαναν το κλικ. Ρώτησα την τσατσά για την Μαρίνα και μου απάντησε ότι ήταν στο δωμάτιο. Της είπα ότι θα περιμένω να τελειώσει, για να την δω, μιας και ήταν παρά 10. Αυτή ήταν αρνητική, στο να δω την κοπέλα, κάτι που με παραξένεψε. Πήρα μόνος μου την πρωτοβουλία και πήγα στο δωμάτιο των κοριτσιών, όπου την είδα για πρώτη φορά και μίλησα μαζί της. Πρόκειται για μία μέτρια 45+ και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, γύρω από το όνομά της, όσον αφορά την εμφάνιση τουλάχιστον. Φεύγοντας, είδα μια εργαζόμενη να παραδίδει ταμείο και να εγκαταλείπει την δουλειά, κάνοντας παράπονα στην τσατσά για την συμπεριφορά της. Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα μαγαζί φουλ στην τοξικότητα, την αρνητίλα και τον αντιεπαγγελματισμό.

ΥΓ: Που είσαι ρε Τζέσικα!

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ !!!!!!!!!!

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.937
Πόντοι
5.220
δεν αντέχεται αυτή η μουρλή . Ποια έφευγε ;;;εάν θυμάσαι ;;;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.947
Πόντοι
4.926
Ή Μαρίνα 45+? :think: μήπως είδες άλλη?
Ή εργαζόμενη παρέδιδε ταμείο? :think: από πότε γίνει αυτό? Μήπως έπαιρνε ταμείο ότι τής ανάλογη.
Πηγές στο δωμάτιο κοριτσιών.... καί δέν σε κυνήγησε ή σεριφισα έστω με σπασμένο πόδι?
Καλημέρα συναγωνιστή.
Η Μαρίνα ήταν, αφού μιλήσαμε. Η γυναίκα είναι 40άρα, δεν την κάνω για μικρότερη. Η άλλη κοπέλα, που στράβωσε, έκανε ταμείο και από τα νεύρα της δεν έδινε βάση για 30€, υπόλοιπο ή κάτι τέτοιο. Ρώτησα την τσατσά εάν μπορώ να πάω στο δωμάτιο και δεν αποκρίθηκε. Εξάλλου, η ίδια μου είχε πει νωρίτερα να βγω στον διάδρομο και να φωνάξω τις κοπέλες. Πάντως, κάποια στιγμή, θα περάσω με την Μαρίνα, για να διαπιστώσω τις επιδόσεις της.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.233
Πόντοι
2.310
Μας κατέπληξες!!!! Θες να μας στείλεις???!!!! Διάδρομος??? Δωμάτιο αναμονής των μασέζ??? Τι είναι αυτά??? Ωρε που πάμε ωρε!!!!

Δεν με απασχολεί ούτε η ιστορία «περί ταμείου» κτλ., οπότε την προσπερνώ.

Ωστόσο, ήταν έκπληξη τα περί Μαρίνας. Ουδείς την αποκάλεσε ως ωραιότερη γυναίκα του Σύμπαντος. Εν τούτοις, την έχουμε δει τόσοι και τόσοι. Εμφανισιακά είναι πολύ καλή, αντικειμενικά πάνω από το μέσο όρο. Μακάρι να ήταν κι άλλες πολλές έτσι. Το γράφουν πάμπολλοι στα σχόλια και στις κριτικές. Πάμπολλοι, που αποδεικνύεται σαφώς και αντικειμενικά η αξιοπιστία τους. Στο φινάλε δηλαδή, επί μια ώρα στο δωμάτιο δεν κλείνουμε τα μάτια μας. Τη βλέπουμε. Την ξέρουμε. Ηλικιακά δεν έχει πιάσει καν τα 35. Όχι 45+ που γράφεις εσύ! Απορώ!, πού τα βρήκες? Και η εμφάνιση της είναι καλή, πολύ καλό σώμα και περιποιημένο. Και όχι μέτρια που έγραψες εσύ. Είσαι σίγουρος ότι είδες καλά? Είναι δυνατόν να μην βλέπουμε καλά όλοι εμείς? Γι αυτό και απορώ.

Τέλος πάντων, εγώ θα ρίξω και μια ιδέα. Καλύτερα να μην περάσεις καθόλου μαζί της! Πήγαινε σε νέες και ωραίες! Άσε σε μας τη Μαρίνα, κι αυτή να έχει κενά, και εμείς να ευχαριστιόμαστε! Και όλα καλά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα συναγωνιστή.
Η Μαρίνα ήταν, αφού μιλήσαμε. Η γυναίκα είναι 40άρα, δεν την κάνω για μικρότερη. Η άλλη κοπέλα, που στράβωσε, έκανε ταμείο και από τα νεύρα της δεν έδινε βάση για 30€, υπόλοιπο ή κάτι τέτοιο. Ρώτησα την τσατσά εάν μπορώ να πάω στο δωμάτιο και δεν αποκρίθηκε. Εξάλλου, η ίδια μου είχε πει νωρίτερα να βγω στον διάδρομο και να φωνάξω τις κοπέλες. Πάντως, κάποια στιγμή, θα περάσω με την Μαρίνα, για να διαπιστώσω τις επιδόσεις της.
Μας κατέπληξες!!!! Θες να μας στείλεις???!!!! Διάδρομος??? Δωμάτιο αναμονής των μασέζ??? Τι είναι αυτά??? Ωρε που πάμε ωρε!!!!

Δεν με απασχολεί ούτε η ιστορία «περί ταμείου» κτλ., οπότε την προσπερνώ.

Ωστόσο, ήταν έκπληξη τα περί Μαρίνας. Ουδείς την αποκάλεσε ως ωραιότερη γυναίκα του Σύμπαντος. Εν τούτοις, την έχουμε δει τόσοι και τόσοι. Εμφανισιακά είναι πολύ καλή, αντικειμενικά πάνω από το μέσο όρο. Μακάρι να ήταν κι άλλες πολλές έτσι. Το γράφουν πάμπολλοι στα σχόλια και στις κριτικές. Πάμπολλοι, που αποδεικνύεται σαφώς και αντικειμενικά η αξιοπιστία τους. Στο φινάλε δηλαδή, επί μια ώρα στο δωμάτιο δεν κλείνουμε τα μάτια μας. Τη βλέπουμε. Την ξέρουμε. Ηλικιακά δεν έχει πιάσει καν τα 35. Όχι 45+ που γράφεις εσύ! Απορώ!, πού τα βρήκες? Και η εμφάνιση της είναι καλή, πολύ καλό σώμα και περιποιημένο. Και όχι μέτρια που έγραψες εσύ. Είσαι σίγουρος ότι είδες καλά? Είναι δυνατόν να μην βλέπουμε καλά όλοι εμείς? Γι αυτό και απορώ.

Τέλος πάντων, εγώ θα ρίξω και μια ιδέα. Καλύτερα να μην περάσεις καθόλου μαζί της! Πήγαινε σε νέες και ωραίες! Άσε σε μας τη Μαρίνα, κι αυτή να έχει κενά, και εμείς να ευχαριστιόμαστε! Και όλα καλά!

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.937
Πόντοι
5.220
Δεν έχω πάρει ποτέ Μαρίνα γιατί και εγώ την κάνω 45++

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Δεν έχω πάρει ποτέ Μαρίνα γιατί και εγώ την κάνω 45++
χαχαχα .... και γω γελαστηκα... τη νομιζα 30 και μου βγηκε 60....

χαχαχαχα ... καλα κανεις και φυλαγεσαι...

χαχαχαχ ....αστειευεσαι υποθετω.... μονο σαν πλακα αυτο που λες.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Οχι και 45+ η Μαρίνα ρε παιδιά !! Τώρα σε μασάζ δεν βρίσκεις μοντέλα για όποιον ψάχνει κάτι τέτοιο . Μια χαρά είναι η Μαρίνα για τέτοιους χώρους ,από τις κορυφαίες επιλογές !!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.618
Πόντοι
11.096
Καλημέρα συναγωνιστή.
Φίλε μου τήν εχω δει τήν Μαρίνα καί μέσα στο δωμάτιο καί εκτός καί 45+ δέν την έκανα ούτε τήν κάνω με τίποτα.
Τώρα αν ή σεριφισα σού είπε νά βγεις στον διάδρομο νά δείς νά φωνάξεις καί τις κοπέλες....κιόλας ε τι να πω...:dunno: πάει χάλασε ο κόσμος :tooth::tooth:
Ένα όνομα είχε φτιάξει πάει το χάλασε καί αυτό... :2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: antep

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom