You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Να διατυπώσω και εγώ την άποψη μου λοιπόν για την υποδοχή. Εγώ όμως συνάδελφοι θα κινηθώ σε λίγο διαφορετικό μήκος κύματος. Δεν έχω κακή εντύπωση για την κυρία της υποδοχής. Αναγνωρίζω ότι είναι απότομη. Σαφώς και δεν γλείφει τον πελάτη όπως κάποιες άλλες κυρίες στην υποδοχή. Ωστόσο, μού έχει φερθεί σωστά και δίκαια. Και όταν κάποια φορά μού παραπονέθηκε είχε δίκιο. Είχα καθυστερήσει. Δεν το κατάπιε και μού το είπε. Είναι έμπειρη και καταλαβαίνει όταν πας να κάνεις τον πονηρό, δεν το πνίγει και σού τη λέει. Ντόμπρος άνθρωπος. Αλληλοσεβόμαστε. Έκτοτε, είμαι σπαθί στη συμπεριφορά μου και το ίδιο ξηγιέται και εκείνη. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους φοβάμαι. Φυλάγομαι από κάτι άλλες διπρόσωπες σιγανοπαπαδιές, που άλλα μού δείχνουν και άλλα κάνουν.
manolis.womenlovers
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.855
- Πόντοι
- 441
Να προσθέσω κάτι σε αυτό το πολύ ουσιαστικό μήνυμα με το όποιο συμφωνώ απόλυτα.Να διατυπώσω και εγώ την άποψη μου λοιπόν για την υποδοχή. Εγώ όμως συνάδελφοι θα κινηθώ σε λίγο διαφορετικό μήκος κύματος. Δεν έχω κακή εντύπωση για την κυρία της υποδοχής. Αναγνωρίζω ότι είναι απότομη. Σαφώς και δεν γλείφει τον πελάτη όπως κάποιες άλλες κυρίες στην υποδοχή. Ωστόσο, μού έχει φερθεί σωστά και δίκαια. Και όταν κάποια φορά μού παραπονέθηκε είχε δίκιο. Είχα καθυστερήσει. Δεν το κατάπιε και μού το είπε. Είναι έμπειρη και καταλαβαίνει όταν πας να κάνεις τον πονηρό, δεν το πνίγει και σού τη λέει. Ντόμπρος άνθρωπος. Αλληλοσεβόμαστε. Έκτοτε, είμαι σπαθί στη συμπεριφορά μου και το ίδιο ξηγιέται και εκείνη. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους φοβάμαι. Φυλάγομαι από κάτι άλλες διπρόσωπες σιγανοπαπαδιές, που άλλα μού δείχνουν και άλλα κάνουν.
Οι προσωπικές συναναστροφές δυο ανθρώπων σε όλες τις φάσεις της ζωής μας για να είναι επιτυχημένες θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ειδικά δε όταν έχουν να κάνουν με τέτοια πολύπλοκα ζητήματα. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και από την άλλη πλευρά, και θα δείτε πόσο δύσκολα είναι να τα διαχειριστείς όλα και να είναι όλοι και όλες (πελάτες, γυναίκες, επιχείρηση) ικανοποιημένοι.
Και για να βοηθήσω με ουσία στο νήμα… Και εγώ με την κυρία Μ@....ιτα είχα προβλήματα πολλά, αλλά προσπάθησα τα έλυσα και τώρα το απολαμβάνω. Και για να μην βρεθεί κάνεις να πει μα εγώ είμαι ο πελάτης, γιατί μόνο αυτός θα έχει χάσει (αν κάποιος δεν το κατάλαβε αυτό μπορώ να το εξηγήσω αν χρειαστεί ) πολλά.
Φροντίστε να περνάτε καλά και μην ξεχνάτε ότι το σπορ είναι για απόλαυση… Άντε και έχω να πάω για απόλαυση δυο εβδομάδες και έχω πάθει κοκομπλοκο !!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Για το τελευταίο κομμάτι του μηνύματος του ICARROS, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά συμφωνώ με τρέλα… και μην ανοίξω το στόμα μου γιατί θα έχουμε αποκαθηλώσεις από θρόνους
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.564
- Πόντοι
- 41.813
φιλε το ιδιον συμφερον που λες,μπορω να το βρω κι αλλου.@petergsp
Έχεις δίκιο για την υπηρεσία, είναι πραγματικά πολύ δύσκολη περίπτωση. Κατανοώ απόλυτα την "πίκρα".
Προσωπικά ήμουν απλά τυχερός πρόσφατα, και είχα "ομαλή" εξυπηρέτηση τις τελευταίες φορές. Όμως μου έχει τύχει να περιμένω στα δωματιάκια όταν χτύπησαν κουδούνι επόμενοι συναγωνιστές, και όντως να έχω ακούσει αντίστοιχα με όσα περιγράφεις. Μάλιστα θυμάμαι μια φορά η κυρία μου "ξεφούρνισε" για έναν επόμενο που τον είδε από την κάμερα, λες και με ήξερε καιρό: "Ααα αυτός έτσι έρχεται, θα τον διώξω σύντομα". Απαράδεκτες καταστάσεις για παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτηση πελάτη το έτος 2021. Προσωπικά σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε διάλογο με τέτοιους ανθρώπους για τέτοιες καταστάσεις.
Επειδή είναι στον χαρακτήρα μου να προσπερνάω τέτοιες συμπεριφορές, χάριν του ιδίου συμφέροντος (γιατί είναι μερικές αξιόλογες κοπέλες εκεί, όπως το αναφέρεις και εσύ), εγώ δεν ρίχνω μαύρη πέτρα. Το ίδιο συστήνω και σε σένα φίλε μου και σε όλους τους συναγωνιστές.
Κάνουμε την κίνησή μας και ότι βγει... Σιγά μην σκάσουμε για την συμπεριφορά μιας τσατσάς...
σε ακτινα 200-300 μετρων εχει 6-7 μαγαζια.
αλλα ειναι φορες που πραγματκα σε βγαζουν εξω απο τα ρουχα σου.
και δεν ειναι μια,δεν ειναι δυο,δεν ειναι τρεις.
σε διαστημα εναμιση δυο μηνων προσπαθησα να κλεισω ραντεβου με καποιες κοπελλες 6 φορες.
εξι,ουτε μια ουτε δυο!!!!!
δεν μου εκλεινε ομως τηλεφωνικως με τιποτα παρολο που με γνωριζει σαν πελατη εδω και χρονια.
οταν της λεω και με φυσικη παρουσια να κλεισω ραντεβου για αργοτερα,μου λεει το ανεκδιηγητο
"παρε με τηλεφωνο". οτι να 'ναι δηλαδη.
πηγαινω απο κει αλλη φορα,ρωταω για καποια κοπελλα και ή μου λεει δεν ειναι εδω ή εχει κλεισμενα ραντεβου.
δεκτον.
αν μου αρεσει καποια αλλη περναω με την αλλη. αν οχι φευγω.
παω αλλη φορα και μου παρουσιαζει τρεις κοπελλες. δεν μου αρεσαν. ρωταω αν ειναι παρουσα καποια αλλη για να περιμενω και λεει οχι δεν ηρθε καθολου σημερα.
χτυπαει το κουδουνι,μπαινει αλλος συναγωνιστης και τον ακουω που λεει θελω την ταδε,εχω παρει τηλεφωνο
(την ιδια που ειχα ζητησει εγω)
και του λεει ναι εδω ειναι,σε περιμενει.
δηλαδη σε κοροιδευει μπροστα στα μουτρα σου.
τοσο δυσκολο ειναι να πει,ναι εδω ειναι και τελειωνει σε μια ωρα,σε μιση,σε δυο?
πρεπει να πει ψεμματα?
και μεσα σε ολα αυτα να εχει κι αυτο το υπεροπτικο υφος,των χιλιων καρδιναλιων,οτι και καλα χαρη σου κανω που σου δειχνω κι αυτες.
αστα φιλε,εκει πραγματικα εχει χαθει η μπαλλα.
λυπαμαι πραγματικα,λυπαμαι. αυτη δεν ξερει να διαχειριστει οχι πελατες,οχι κοπελλες,ουτε δυο γαιδουριων αχυρα δε μπορει να μοιρασει.
κριμα πολυ κριμα.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.621
- Πόντοι
- 5.946
χέστηνα μωρέ την μαλάκω... εγώ την γράφω κανονικότατα όταν μου ξυνίζει...η ποιοτητα των κοριτσιων ειναι αδιαμφισβητητη συναδελφε,συμφωνουμε.
αυτο ομως που εμενα προσωπικα με διωχνει απο το μαγαζι,ειναι η ποιοτητα της "κυριας" της υποδοχης.
μιλαμε πιο ξινη και πιο ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ δεν γινεται.
τελευταια μου επισκεψη στα τελη Νοεμβρη και μονο που δεν με εδειρε η "κυρια",επειδη μονο ρωτησα για καποιο κοριτσι αν ηταν εκει,επειδη δεν την ειδα στην παρουσιαση. το υφος της μιλαμε ηταν οτι χειροτερο εχω δει ποτε μου.
και δυστυχως δεν ηταν η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο με τη συγκεκριμενη.
σηκωθηκα κι εφυγα γιατι αν καθομουν ειλικρινα θα την εβριζα. με εβγαλε απο τα ρουχα μου με τις απαντησεις που μου εδινε,ολο υπεροψια και υφακι.
προσωπικα εριξα μαυρη πετρα στο μαγαζι. ειλικρινα δεν ξαναπαταω οσο ειναι αυτη εκει,παρολο που προτιμω 4-5 κοριτσια απο αυτο το μαγαζι.
κριμα,πολυ κριμα ενα τοσο καλο μαγαζι,με τοσα πολλα και αριστα σε υπηρεσιες κοριτσια,να χαλαει την εικονα του εξ αιτιας μιας "κυριας" που πραγματικα λειτουργει ως ανθρωποδιωκτης.
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Φίλε μου, ποιος δεν έχει κακές ή άτυχες στιγμές στη ζωή του; αλλά γιατί να συννεφιάσουμε από μια τέτοια στιγμή; μεγάλη η χάρη της κυριάς τσατσάς που ασχολούμαστε τόσες σελίδες μαζί της, και μάλιστα καθόμαστε και χολοσκάμε! Αρκετά, ας πάμε παρακάτω...φιλε το ιδιον συμφερον που λες,μπορω να το βρω κι αλλου.
σε διαστημα εναμιση δυο μηνων προσπαθησα να κλεισω ραντεβου με καποιες κοπελλες 6 φορες.
δεν μου εκλεινε ομως τηλεφωνικως με τιποτα παρολο που με γνωριζει σαν πελατη εδω και χρονια.
οταν της λεω και με φυσικη παρουσια να κλεισω ραντεβου για αργοτερα,μου λεει το ανεκδιηγητο
πηγαινω απο κει αλλη φορα,ρωταω για καποια κοπελλα και ή μου λεει δεν ειναι εδω ή εχει κλεισμενα ραντεβου.
δεκτον.
παω αλλη φορα και μου παρουσιαζει τρεις κοπελλες. δεν μου αρεσαν. ρωταω αν ειναι παρουσα καποια αλλη για να περιμενω και λεει οχι δεν ηρθε καθολου σημερα.
χτυπαει το κουδουνι,μπαινει αλλος συναγωνιστης και τον ακουω που λεει θελω την ταδε,εχω παρει τηλεφωνο
τοσο δυσκολο ειναι να πει,ναι εδω ειναι και τελειωνει σε μια ωρα,σε μιση,σε δυο?
πρεπει να πει ψεμματα?
και μεσα σε ολα αυτα να εχει κι αυτο το υπεροπτικο υφος,των χιλιων καρδιναλιων,οτι και καλα χαρη σου κανω που σου δειχνω κι αυτες.
λυπαμαι πραγματικα,λυπαμαι. αυτη δεν ξερει να διαχειριστει οχι πελατες,οχι κοπελλες,ουτε δυο γαιδουριων αχυρα δε μπορει να μοιρασει.
κριμα πολυ κριμα.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.516
- Πόντοι
- 456
Γεια χαρα !!ερωτημα αυτοι που εχουν αυτα τα 2 μαγαζια ΑΝΑΓΝΩΣΗ !! δεν ξερουν ?? γιατι αν τα διαβαζουν και δεν κανουν τιποτα τοτε ειναι και αυτοι μεσα στο κολπο με την ξυνισμενη - αντιπαθητικη βλαμενη σκατοτσατσα .!!Φίλε μου, ποιος δεν έχει κακές ή άτυχες στιγμές στη ζωή του; αλλά γιατί να συννεφιάσουμε από μια τέτοια στιγμή; μεγάλη η χάρη της κυριάς τσατσάς που ασχολούμαστε τόσες σελίδες μαζί της, και μάλιστα καθόμαστε και χολοσκάμε! Αρκετά, ας πάμε παρακάτω...
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.245
- Πόντοι
- 5.595
+1 Για την κακη υποδοχη...
Ενω την ειχα 'ρεγουλαρει' αρκετο καιρο... ως καλος πελατης... κ ηταν ευγενικη...και επειδη επαιρνα μια συγκεκριμενη που την εβρισκα μαζι της... -μου εκλεινε κ τηλεφωνικα ραντεβου...που ξερω κανονικα δεν το κανει...-οταν βαρεθικα..κ ελειπε κ αυτη.. κ ηθελα να δω τις υπολοιπες... δεν μου τις εδειχνε... λεγοντας μου οτι αφου λειπει η δικια σου... δεν περνας...!!!
Πρεπει να αλλαξει..''χτες' η κυρια'!!! γιατι κ εμενα οπως κ τον peter... με εχει χασει!!
Ενω την ειχα 'ρεγουλαρει' αρκετο καιρο... ως καλος πελατης... κ ηταν ευγενικη...και επειδη επαιρνα μια συγκεκριμενη που την εβρισκα μαζι της... -μου εκλεινε κ τηλεφωνικα ραντεβου...που ξερω κανονικα δεν το κανει...-οταν βαρεθικα..κ ελειπε κ αυτη.. κ ηθελα να δω τις υπολοιπες... δεν μου τις εδειχνε... λεγοντας μου οτι αφου λειπει η δικια σου... δεν περνας...!!!
Πρεπει να αλλαξει..''χτες' η κυρια'!!! γιατι κ εμενα οπως κ τον peter... με εχει χασει!!
για να την κρατάνε τους κάνειΓεια χαρα !!ερωτημα αυτοι που εχουν αυτα τα 2 μαγαζια ΑΝΑΓΝΩΣΗ !! δεν ξερουν ?? γιατι αν τα διαβαζουν και δεν κανουν τιποτα τοτε ειναι και αυτοι μεσα στο κολπο με την ξυνισμενη - αντιπαθητικη βλαμενη σκατοτσατσα .!!
- δεν θα τους κλέβει
- είναι και αυτή πουταναριό, διαφορετικά δεν θα άκανε την δουλειά της τσατσας
- ο τζίρος δεν μειώνεται εξ αιτίας της συμπεριφοράς της
τί κάθεστε και σκάζετε τη χολή σας με την πουτάνα...παρακάτω έχει κι άλλα μαγαζιά
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.543
- Πόντοι
- 5.646
Και στο τηλέφωνο απότομη είναιφιλε το ιδιον συμφερον που λες,μπορω να το βρω κι αλλου.
δεκτον.
πρεπει να πει ψεμματα?
κριμα πολυ κριμα.
Είχα πάρει να δω αν είναι η Μαρίνα και μου λεει πάρε αργότερα
Σχεδόν μου το κοπάνησε το τηλέφωνο
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
μαγκες εγω δεν αφηνω να με επηρεαζουν οι ξυνιλες... οταν μπορω παω να περασω στο δωμάτιο με αυτες που γουσταρω ... το καλυτερο ειναι να μην δινουμε σημασια
manolis.womenlovers
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.855
- Πόντοι
- 441
Παιδιά, λίγο άσχετο, αλλά όσοι έχετε περάσει πρόσφατα ποιές κοπέλες
είναι διαθέσιμες για πρωκτικό?
Το έχω πελώρια ανάγκη!
Το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι ο παράδεισος του κ@λου...
Πολλές και πολύ καλές επιλογές!!!
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.941
- Πόντοι
- 2.846
Μαίρη , Αλισια και Σοφία και οι 3ις δείνουν το κωλι τους για δυνατό ξεσκισμα , πήρα την προηγούμενη βδομάδα Μαίρη και έριξα ενα απ τα καλύτερα κωλογαμησια εβερ !!!Παιδιά, λίγο άσχετο, αλλά όσοι έχετε περάσει πρόσφατα ποιές κοπέλες
είναι διαθέσιμες για πρωκτικό?
Το έχω πελώρια ανάγκη!
asteris1973(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 598
- Πόντοι
- 301
Καλημέρα αγωνιστές λέω να περάσω σήμερα. Υπάρχει κάποια επιλογή σε λεπτό κορμί σαν την Μαρίνα με ελεύθερο στοματικό και γλωσσοφιλα
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Διαλέγεις αυτή που θέλεις και τη ρωτάς με ποιά γουστάρει διπλό.καλο δίδυμα στο μαγαζί ποιες κάνουν παιδιά?
Σίγουρη συνταγή, δύσκολα να φύγεις παραπονεμένος.
drifter81
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
Γιατί παιχταρά μου τι παίχτηκε με Αλίσια?Αλεξάνδρα, Μαίρη, Λέιλα, Σοφία, Μαρίνα και... μπλιαχ Αλίσια κάνουν κώλο σίγουρα...
Γαμώ τα παιδιά και Τοπ 3 έβερ για μένα στα μασάζ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις