Ποιοί διαδίδουν αυτές τις φήμες, αν επιτρέπεται; Γιατί, κερδίζουν κάτι;
Εγώ άλλο ρώτησα και μέχρι τώρα δεν πήρα απάντηση από κανέναν.-
Ναι, και εγώ την έχω δει την Μαρίνα εκεί, αλλά η απορία μου ήταν άλλη. Δουλεύει όπως στο Λ23(σύμφωνα με την εικόνα που έχω σχηματίσει προσωπικά, μπορεί να κάνω και λάθος δεν είμαι Θεός) ή άλλαξε κάτι;
Υ.Γ.: και με χθεσινή κοπέλα, πήρα μισάωρο αντί ώρας, γιατί μετά είχε ραντεβού(δεν κάθησα να το εξακριβώσω). Όταν την ρώτησα σχετικά με την διαδικασία των ραντεβού, μου είπε πως αν είσαι κοντά στο μαγαζί, 5-10-15 λεπτά, και σε ξέρουν κάπως στο κλείνουν. Εδώ όμως μιλάμε για ραντεβού κλεισμένο πριν από ώρες, άρα κάποιος δουλεύει κάποιον, η ίδια έρχονταν σε αντίφαση με τα λεγόμενά της. Αν δεν ισχύουν τα ίδια για τους πελάτες που δίνουν τα πολύτιμα χρήματά τους(από την Διεύθυνση;;;), να ξέρουμε πώς μας αντιμετωπίζουν τουλάχιστον.
Παρόμοιες απορίες έχω και για το πώς δουλεύει η Μαρίνα στο παρόν κατάστημα. Αν κανείς δεν θέλει να πει, ας πάει στο καλό, δεν θα σκάσω κιόλας, πολλή κρυψινίαση βλέπω που με αηδιάζει γενικώς***. Έτσι και αλλιώς, προς το παρόν, μάλλον έκλεισα τον κύκλο μου στο συγκεκριμένο μαγαζί, δεν άφησα καμιά(εκτός από Βίκυ).
***Τις προάλλες που πήγα σε στούντιο, ήμουν εγώ και ένας άλλος τύπος μέσα. Πολύ χαλαρός και άνετος και αυτός, ούτε ενοχλήθηκε που ήταν και άλλος πελάτης εκεί, πραγματικά το απόλαυσα(την χαλαρή ατμόσφαιρα εννοώ) σε σχέση με τα μασάζ που με παίρνουν από το χέρι οι κοπέλες και τρέχουν να με κρύψουν πανικόβλητες, όταν χτυπάει το κουδούνι άλλος πελάτης.