Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Μια ερώτηση, από περιέργεια: την Μαρίνα την βρίσκουμε κανονικά πηγαίνοντας στο μαγαζί (ή με κοντινό ραντεβού);

Η ισχύει ότι και στο Λ23, απλά έχει τον κύκλο της/ κρατημένη για εκλεκτούς πελάτες.

Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω, αν ξέρετε έχει καλώς, αλλιώς μην απαντάτε απλά, παρακαλώ όχι εξυπνάδες.
Ελέγξτε αν τελικά πήγε εκεί, πληροφορίες ανεξακρίβωτες λενε ότι πήγε αλλου..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
μην πιστευετε τις φημες που διαδιδουν καποιοι
αναρωτιεμαι γιατι το κανουν;;;;;;;;;;;;;
αφου η Μαρινα ειναι σταθερα στο Σ40-42, εδω και 5 μερες
εαν δεν την πετυχαινεις αμεσως λογικο ειναι
αφου ειναι περιζητητη

εγω τις προαλλες που ειχα παει στο σ40-42 για τη Βικυ
την ειδα τη Μαρινα που ετοιμαζοταν να μπει στο δωματιο
και μαλιστα σκεπτομαι να περασω απο το Σ40-42 τις επομενες μερες με στοχο τη Μαρινα, απο αυριο κιολας

john8

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
438
Πόντοι
20
στο μαγαζι λειτουργουν δυο οροφοι?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
μην πιστευετε τις φημες που διαδιδουν καποιοι
αναρωτιεμαι γιατι το κανουν;;;;;;;;;;;;;
αφου η Μαρινα ειναι σταθερα στο Σ40-42, εδω και 5 μερες
εαν δεν την πετυχαινεις αμεσως λογικο ειναι
αφου ειναι περιζητητη

εγω τις προαλλες που ειχα παει στο σ40-42 για τη Βικυ
την ειδα τη Μαρινα που ετοιμαζοταν να μπει στο δωματιο
και μαλιστα σκεπτομαι να περασω απο το Σ40-42 τις επομενες μερες με στοχο τη Μαρινα, απο αυριο κιολας
Ποιοί διαδίδουν αυτές τις φήμες, αν επιτρέπεται; Γιατί, κερδίζουν κάτι;
Εγώ άλλο ρώτησα και μέχρι τώρα δεν πήρα απάντηση από κανέναν.-

Ναι, και εγώ την έχω δει την Μαρίνα εκεί, αλλά η απορία μου ήταν άλλη. Δουλεύει όπως στο Λ23(σύμφωνα με την εικόνα που έχω σχηματίσει προσωπικά, μπορεί να κάνω και λάθος δεν είμαι Θεός) ή άλλαξε κάτι;

Υ.Γ.: και με χθεσινή κοπέλα, πήρα μισάωρο αντί ώρας, γιατί μετά είχε ραντεβού(δεν κάθησα να το εξακριβώσω). Όταν την ρώτησα σχετικά με την διαδικασία των ραντεβού, μου είπε πως αν είσαι κοντά στο μαγαζί, 5-10-15 λεπτά, και σε ξέρουν κάπως στο κλείνουν. Εδώ όμως μιλάμε για ραντεβού κλεισμένο πριν από ώρες, άρα κάποιος δουλεύει κάποιον, η ίδια έρχονταν σε αντίφαση με τα λεγόμενά της. Αν δεν ισχύουν τα ίδια για τους πελάτες που δίνουν τα πολύτιμα χρήματά τους(από την Διεύθυνση;;;), να ξέρουμε πώς μας αντιμετωπίζουν τουλάχιστον.

Παρόμοιες απορίες έχω και για το πώς δουλεύει η Μαρίνα στο παρόν κατάστημα. Αν κανείς δεν θέλει να πει, ας πάει στο καλό, δεν θα σκάσω κιόλας, πολλή κρυψινίαση βλέπω που με αηδιάζει γενικώς***. Έτσι και αλλιώς, προς το παρόν, μάλλον έκλεισα τον κύκλο μου στο συγκεκριμένο μαγαζί, δεν άφησα καμιά(εκτός από Βίκυ).

***Τις προάλλες που πήγα σε στούντιο, ήμουν εγώ και ένας άλλος τύπος μέσα. Πολύ χαλαρός και άνετος και αυτός, ούτε ενοχλήθηκε που ήταν και άλλος πελάτης εκεί, πραγματικά το απόλαυσα(την χαλαρή ατμόσφαιρα εννοώ) σε σχέση με τα μασάζ που με παίρνουν από το χέρι οι κοπέλες και τρέχουν να με κρύψουν πανικόβλητες, όταν χτυπάει το κουδούνι άλλος πελάτης.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Ποιοί διαδίδουν αυτές τις φήμες, αν επιτρέπεται; Γιατί, κερδίζουν κάτι;
Εγώ άλλο ρώτησα και μέχρι τώρα δεν πήρα απάντηση από κανέναν.-

Ναι, και εγώ την έχω δει την Μαρίνα εκεί, αλλά η απορία μου ήταν άλλη. Δουλεύει όπως στο Λ23(σύμφωνα με την εικόνα που έχω σχηματίσει προσωπικά, μπορεί να κάνω και λάθος δεν είμαι Θεός) ή άλλαξε κάτι;

Υ.Γ.: και με χθεσινή κοπέλα, πήρα μισάωρο αντί ώρας, γιατί μετά είχε ραντεβού(δεν κάθησα να το εξακριβώσω). Όταν την ρώτησα σχετικά με την διαδικασία των ραντεβού, μου είπε πως αν είσαι κοντά στο μαγαζί, 5-10-15 λεπτά, και σε ξέρουν κάπως στο κλείνουν. Εδώ όμως μιλάμε για ραντεβού κλεισμένο πριν από ώρες, άρα κάποιος δουλεύει κάποιον, η ίδια έρχονταν σε αντίφαση με τα λεγόμενά της. Αν δεν ισχύουν τα ίδια για τους πελάτες που δίνουν τα πολύτιμα χρήματά τους(από την Διεύθυνση;;;), να ξέρουμε πώς μας αντιμετωπίζουν τουλάχιστον.

Παρόμοιες απορίες έχω και για το πώς δουλεύει η Μαρίνα στο παρόν κατάστημα. Αν κανείς δεν θέλει να πει, ας πάει στο καλό, δεν θα σκάσω κιόλας, πολλή κρυψινίαση βλέπω που με αηδιάζει γενικώς***. Έτσι και αλλιώς, προς το παρόν, μάλλον έκλεισα τον κύκλο μου στο συγκεκριμένο μαγαζί, δεν άφησα καμιά(εκτός από Βίκυ).

***Τις προάλλες που πήγα σε στούντιο, ήμουν εγώ και ένας άλλος τύπος μέσα. Πολύ χαλαρός και άνετος και αυτός, ούτε ενοχλήθηκε που ήταν και άλλος πελάτης εκεί, πραγματικά το απόλαυσα(την χαλαρή ατμόσφαιρα εννοώ) σε σχέση με τα μασάζ που με παίρνουν από το χέρι οι κοπέλες και τρέχουν να με κρύψουν πανικόβλητες, όταν χτυπάει το κουδούνι άλλος πελάτης.
συναγωνιστη δεν εχω κατι να σου απαντησω
να μην φτωχαινω το φορουμ με πολλα λογια
απλως διαβασα ενα ποστ με φημες
και εγω δεν πιστευω τις φημες
πιστευω τα ματια μου
γι αυτο και απαντησα

αφου εκλεισες τον κυκλο σου εισαι και ο 1ος και ευτυχισμενος
εγω δοκιμαζω την τυχη μου, εαν δεν με θελει παω αλλου, οπως και εσυ, ωραιος και καλη καρδια
οτι προλαβουμε συναγωνιστη

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
τα ξερω και τα στουντιο συναγωνιστη
εκει ειναι αλλιως
μου εχει τυχει να καθομαι κολλητα με αλλους
σχεδον θα αγκαλιαζομασταν
χαχαχα

ομως καποιοι προτιμουν τα μασατζιδικα
λογω γαμου, σχεσης, δουλειας, γειτονιας, κτλ
διοτι υπαρχει ιδιοτικοτητα και δεν βλεπεστε με αλλους
δεν καθεσαι με τους αλλους στο σαλονι
σε προστατευουν τα μασαζ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.249
Πόντοι
41.813
Ελέγξτε αν τελικά πήγε εκεί, πληροφορίες ανεξακρίβωτες λενε ότι πήγε αλλου..
δεν πηγε αλλου,εκει δουλευει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στο μαγαζι λειτουργουν δυο οροφοι?
οχι. μονο ο 3ος οροφος.

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
15
Like
1.021
Πόντοι
371
¨Ολες εκέι μαζεμένες, Λειλα, Βίκη, Μαρίνα, Μαίρη, Αλέσια χαμός.
Πάρτε πίσω τον 6ο πάλι!!! Δε χωράμε!

nikosMH

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
υπάρχει φωτογραφία από Λέιλα ?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
Από ότι έμαθα, υπήρχε θέμα με το συντονισμό στη Λαγουμιτζή και τα τηλεφωνικά ραντεβού. Στο Συγγρού που είναι τώρα, η κυρία στην υποδοχή είπε ότι τα ραντεβού θα τα κλείνει μόνο δια ζώσης.. Δηλαδή αν πας και είναι εκεί αλλά σε δωμάτιο, μπορείς να περιμένεις η να πεις θα ξανάρθεις σε λίγο αργότερα. Θα σε έχει δει όμως..

nikosMH

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
ποια θα προτείνατε ως τοπ ομορφιά στο συγκεκριμένο ή σε άλλο μαγαζί συναγωνιστές? επίσης κ σε μίλφ με τούμπανο σώμα παίζει κάτι? ευχαριστώ!

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
15
Like
1.021
Πόντοι
371
ποια θα προτείνατε ως τοπ ομορφιά στο συγκεκριμένο ή σε άλλο μαγαζί συναγωνιστές? επίσης κ σε μίλφ με τούμπανο σώμα παίζει κάτι? ευχαριστώ!
Πάρε Σοφία, δωστης και λιγο βοτκα ( αν δεν εχει ηδη) και αραξε και απολαυσε .

john8

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
438
Πόντοι
20
Από ότι έμαθα, υπήρχε θέμα με το συντονισμό στη Λαγουμιτζή και τα τηλεφωνικά ραντεβού. Στο Συγγρού που είναι τώρα, η κυρία στην υποδοχή είπε ότι τα ραντεβού θα τα κλείνει μόνο δια ζώσης.. Δηλαδή αν πας και είναι εκεί αλλά σε δωμάτιο, μπορείς να περιμένεις η να πεις θα ξανάρθεις σε λίγο αργότερα. Θα σε έχει δει όμως..
Έτσι πιστεύω είναι πολύ καλύτερα!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Έτσι πιστεύω είναι πολύ καλύτερα!
Εσύ ποτέ το έμαθες αυτό; Εγώ προχθές πήρα μισάωρο αντί ώρας, γιατί η κοπέλα ήταν κλεισμένη για ραντεβού μετά από εμένα.

Αν άλλαξε κάτι θα φανεί στην πορεία ( αν και αμφιβάλλω ότι θα εφαρμοστεί στους... έως τώρα εκλεκτούς και ευνοημένους) .

Για καλύτερα ή χειρότερα, θα δείξει το μέλλον.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
Εσύ ποτέ το έμαθες αυτό; Εγώ προχθές πήρα μισάωρο αντί ώρας, γιατί η κοπέλα ήταν κλεισμένη για ραντεβού μετά από εμένα.

Αν άλλαξε κάτι θα φανεί στην πορεία ( αν και αμφιβάλλω ότι θα εφαρμοστεί στους... έως τώρα εκλεκτούς και ευνοημένους) .

Για καλύτερα ή χειρότερα, θα δείξει το μέλλον.
Τι εννοεις που το έμαθα? Μετά από επίσκεψη και συζήτηση μου. Όταν πήγα και δεν ήταν διαθέσιμη μου είπε αν θέλω να κλείσω ραντεβού για αργότερα και συζητήσαμε τα υπόλοιπα..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Τι εννοεις που το έμαθα? Μετά από επίσκεψη και συζήτηση μου. Όταν πήγα και δεν ήταν διαθέσιμη μου είπε αν θέλω να κλείσω ραντεβού για αργότερα και συζητήσαμε τα υπόλοιπα..
Εντάξει, κατάλαβα. Από ποτέ το έμαθες είπα, όχι το "πού".
Τι να πω, για καλό η για κακό, θα δείξει. Μακάρι για καλό.

Προσωπικά, δεν νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν/είναι να τηλεφωνήσει κάποιος και να πει σε μερικά λεπτά είμαι εκεί (έως 5-10' το πολύ), αλλά ραντεβού κλεισμένα (πολλές) ώρες πριν.

Το θέμα είναι να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε όλες τις κοπέλες του κάθε μαγαζιού.

Και κάτι ακόμα: αν κάποιος είναι ΚΑΦΡΟΣ και δεν συμπεριφέρεται καλά στις κοπέλες, να του δίνουν δρόμο από το κατάστημα (το γιατί και πώς, ας το αποφασίσει η ίδια η κοπέλα ή απλά να δηλώσει και η ίδια στο μαγαζί ότι με τον συγκεκριμένο δεν ξαναπάει). Δεν σημαίνει πως επειδή κάποιος πληρώνει θα κάνει και ότι θέλει χωρίς όρια και σεβασμό στο άλλο άτομο.

Υ.Γ.: η τελευταία παράγραφος δεν απευθύνεται σε εσένα, μιλάω γενικώς. Μάλλον το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι , να μπαίνει το μαγαζί μπροστά και να παίρνει θέση, εργαζόμενες εκεί είναι οι κοπέλες, πρέπει να τις υποστηρίζουν όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ πρέπει.

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Ποιο το νόημα να πας και να περιμένεις και να χάνεις χρόνο;
Το νόημα του ραντεβού είναι να πας και βρεις το μωράκι που έχεις ζητήσει να σε περιμένει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom