professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.942
- Πόντοι
- 11.096
Εχθές ήταν μόνο τρεις κοπέλεςΚαλημέρα και καλή χρονιά! Είναι όλο το ρόστερ αυτές τις μέρες; Γνωρίζει κανείς;
Τζούλια αλισια λειλα.
Εχθές ήταν μόνο τρεις κοπέλεςΚαλημέρα και καλή χρονιά! Είναι όλο το ρόστερ αυτές τις μέρες; Γνωρίζει κανείς;
η σοφία ήταν η αλέσια και η τζούλια. Εκτός και αν η λειλά ήταν δωμάτιο.Εχθές ήταν μόνο τρεις κοπέλες
Τζούλια αλισια λειλα.
Ίσως έχεις δίκιο και ξέρεις καλύτερα απλά ή κυρία τής υποδοχής δεν την ανάφερε καν την σοφία αν είναι εκεί ή στο δωμάτιο.η σοφία ήταν η αλέσια και η τζούλια. Εκτός και αν η λειλά ήταν δωμάτιο.
ηταν...Ίσως έχεις δίκιο και ξέρεις καλύτερα απλά ή κυρία τής υποδοχής δεν την ανάφερε καν την σοφία αν είναι εκεί ή στο δωμάτιο.
Τον θυρωρό έχω να τον πετύχω προ-Κόβιντ εποχή, ήσουν άτυχοςΟλα καλά με αυτο το μαγαζι αλλα ο θυρωρός στην πορτα και το πάρκινγκ...
Μονό δράμα; μαύρο χαλί είναιΕμένα αυτό το μαγαζί μου αρέσει αρκετά αλλά το πάρκινγκ είναι δράμα ??
Μόνο με μηχανή φίλε μου, μόνο με μηχανή !Μονό δράμα; μαύρο χαλί είναι
Το έχω μετανιώσει πίκρα που έδωσα τήν μηχανή για πολλούς λόγους άσταΜόνο με μηχανή φίλε μου, μόνο με μηχανή !
Τις καθημερινές ναι...Κυριακή κάπου βρίσκειςΕμένα αυτό το μαγαζί μου αρέσει αρκετά αλλά το πάρκινγκ είναι δράμα ??
Φίλε μου δέν είναι θέμα τα 5 ή 10 ευρώ πάρκινγκ ίσα ίσα που θά έχω καί ασφάλεια στο όχημα, τι να δώσω 80 τι 90 δέν είναι εκεί το θέμα, αλλά όσες φορές έχω ρωτήσει δέν υπάρχει θέση ούτε για δείγμα.πληρώστε και 5ευρά σ ένα πάρκινγ ρε μάγκες...μη το κάνετε θέμα
τ αμάξι δίπλα στο κρεβάτι το θέλετε?
Τυπε δεν είναι τσατ εδώ το φόρουμ.Υπάρχει περίπτωση να πετύχεις σε μασατζιδικα καμιά κοπέλα να είναι αρκετά καλή εμφάνιση και να αξίζει. Κύριως μασαζακι και μετά πρωκτικο σεξακι ψάχνω