Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
ειναι κορμαρα
ναι
και γυμνασμενη
εμενα μαρεσουν λιγακι αλλες γυναικες
ειναι κορμαρα
Σε υπηρεσίες.. Γιατί σε εμφάνιση μόνο Τζες!
έχεις δίκιο αδερφέ αλισια δαγκωτό δεν είναι εποχές για πειράματα αφού την Τζέσικα την βρίσκεις σπάνια
οντως!!θυμαμαι την ειχα ρωτησει(στα αγγλικα παντα!)που μπορω να τελειωσω και απαναταει οπου θες μωρο μου..Και η απωλεσθείσα Λέιλα...
Δύναμη στο φούλ έξτρα....
Εκτος απο κωλο στις αλλες υπηρεσιες ποιες κοπελες ειναι καλεςΠέρασμα σήμερα στον 3 όροφο με Τζέσσικα όπως πάντα εξαιρετικά ...
επιδη εχω να παω καιρο 6oς και 3ος ειναι το ιδιο μαγαζι?
Η Αλισια μπορει απο σωμα να ειναι λιγο γεματουλα ειδικα στα μπουτια και κωλο , αλλα στην πιπα και στο κωλογαμησι σου δινει το πουλι στο χερι η τυπισσα , απιστευτη στην τσιμπουκοδρομια μεχρι λαρυγγα ... και στην πισω κινηση μπορεις να της σκαβεις τον κωλο για πανω απο 40λεπτο και να σου λεει δωσε κι αλλο , πολυ σωστη και τιμια κατ εμε η κοπελαρα Αλισια , πνιξιμο και πουτσα αυτα ειναι τα χομπυ τηςτηλεφωνο σημερα κυριακη μήπως δουλευει η τζεσικα να περάσω για ένα χαλαρωτικο μασαζάκι αλλά δυστυχώς απούσα :
την αλισια την εχω δει απο προσωπο οκ .. απο σωμα χάνει πολύ.. ???
ολες οι κριτικες της λένε τα καλύτερα για τις υπηρεσιες της στο σώμα τα χαλανε..νομιζω μια δοκιμή θα μου λύσει τις αποριες..Η Αλισια μπορει απο σωμα να ειναι λιγο γεματουλα ειδικα στα μπουτια και κωλο , αλλα στην πιπα και στο κωλογαμησι σου δινει το πουλι στο χερι η τυπισσα , απιστευτη στην τσιμπουκοδρομια μεχρι λαρυγγα ... και στην πισω κινηση μπορεις να της σκαβεις τον κωλο για πανω απο 40λεπτο και να σου λεει δωσε κι αλλο , πολυ σωστη και τιμια κατ εμε η κοπελαρα Αλισια , πνιξιμο και πουτσα αυτα ειναι τα χομπυ της
Νερουλά μπούτια τίγκα στην κυτταρίτιδα...
Απορώ πως σας σηκώνεται...
ωχ... :o :o :oΝερουλά μπούτια τίγκα στην κυτταρίτιδα...
Απορώ πως σας σηκώνεται...
Αυτή θα επρεπε να με πληρώνει όχι εγώ...
Και πάλι θα έπρεπε να δώσει πάρα πολλά για να της κάτσω...